Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי הפורום שלום.

יש לי יונדאי אי 20 ידנית שעלתה בדצמבר 2013 שצריכה לעבור טיפול 35000 ( הרכב עומד על 20000).

התקשרתי לחברה לשאול כמה עולה לבצע טיפול כי בכל זאת הרכב חדש אני רוצה לשמור על האחריות ואני יודע כמה חשובה שיגרת טיפולים ונאמר לי שעולה 1400 שקלים לא פחות!

לטיפול שני זה מוגזם מכל בחינה . בתור אחד "לא פראייר" התקשרתי ליונדאי שופ וקיבלתי הצעת מחיר לכל החלקים מקוריים כמובן בפחות מ500 ש"ח .

השאלה שלי היא מה לעשות אני סטודנט ול"זרוק" 1400 על טיפול לאוטו זה המון ומצד שני לחפש מוסך שיתסכים להתקין תחלקים ויחד עם זאת לשמור על האחריות זה בעייתי .

הצעות מה לעשות יתקבלו בברכה .

תודה

פורסם

השאלהה הזאת מעניינת גם אותי.

הרי כדי לשמור על האחריות זה צריך להיות מוסך מורשה של משרד התחבורה וחלפים מקוריים.

אם נניח אני הולך לחנות זאת או אחרת (כמו יונדאי שופ, אבי חלפים וכו'), רוכש חלפים מקוריים עם מק"טים כמו שצריך ואחר כך מוצא מוסך מורשה שמסכים לבצע את הטיפול עם החלפים שלי, האם זה תופס?

שמתעם על מקרים כאלו?

פורסם

הסיכון הוא בכך,שאם חלילה ייתקלקל מכלול יקר כמו המנוע או הגיר (במקרה הזה תיבה ידנית פחות רלוונטית לדיון), היבואן עלול להתנער מאחריות,בטענה שטופל בשמנים/נוזלים שאינם מתאימים ולך תוכיח שאין לך אחות ושאם כן אז שהיא לא ****.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא חייב מוסך מורשה של היבואן!

עפ”י החוק אתה צריך לטפל במוסך מורשה של משרד התחבורה וזה רוב המוסכים.

תלך למישהו מומלץ פה מהפורום או מישהו שאתה מכיר. זה לא מבטל את האחריות.

יכול להיות שאם יקרה משהו היבואן יעשה לך קצת בעיות אבל זה לא חוקי!

פורסם

מדובר ביונדאי לכן אין צורך באחריות.

תקנה את החלפים המקוריים ביונדאי שופ.

מהיכן אתה בארץ? ומה בדיוק מפרט הטיפול?

Stay Dirty

פורסם

בדוק בספר הטיפולים.לדעתי בטיפול זה יש להחליף מצתים וזה מייקר את עלות הטיפול.(לא מדובר כאן רק על החלפת שמן ומסננים).כמו כן,יתכן הפרש בשל הצצורך להחליף מסנן מזגן אחד או יותר ,לפי הקיים ברכב שלך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יש צורך להחליף בטיפול :שמן, פילטר שמן, פילטר אוויר, פילטר מזגן , פלאגים ונוזל בלמים .

כל החלקים עולים ביונדאי שופ 500 ש"ח . מוסך יבואן קונה את החלקים בהרבה יותר זול אז הם גוזרים עליי קופון של 1000 שקל?!

מדובר בעבודה של שעה וחצי לכל היותר

פורסם

יש לך כאן באתר מבצע של של המוסך המרכזי של היבואן לטיפול 35000 ב1216 ש"ח כולל מע"מ. חבר עם רכב כמו שלך היה באותה התלבטות .מימש את המבצע וקיבל גם החלפת בולם זעזועים וידית פתיחת דלת נהג מניקל שהתקלפה ללא חיוב.תוכל לבקש להימנע מהחלפת מסנן מזגן {שני פילטרים} חליפיים יעלו 30-40 ש"ח אל מול 250 ש"ח אם אני לא טועה.החלפה פשוטה מאוד וניתן לבצע לבד

בהצלחה

• תוכן חדש...