Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הערב שלי התחיל לא משהו.

בעת ביצועה החניה אחרי שחזרתי הביתה נכנסתי בעץ אשר נמצא על המדרכה והגזע שלו בולט לכיוון החניה.

מכיוון הכביש לא רואים שהוא כל כל בולט לחניה ותוך כדי החנייה הוא היה בדיוק בשטח המת.

החניה הינה כחול לבן (מצ"ב תמונה).

56521616e7292.jpg

האם לדעתכם קיימת אחריות של העירייה למפגע?

פורסם (נערך)

בהרגשה ראשונה והגיונית - לא!

אם הציור היה שחנית כהלכה, ובעקבות סופה או עבודות גיזום העץ קרס או נפל או פגעו לך באוטו היה מקום לבדוק רשלנות עובדי עירייה בגין חוסר זהירות או תביעת נזקי רכוש במקרה של הסופה.

אבל כאן העץ במקומו מונח.

אבל אם יש כאן מישהו שיכול לענות לך תשובה יותר מוסמכת אשמח לגלות.

אגב,

מה הנזק? אולי תצלם תמונות של הרכב? וננסה לעזור לך לתקן את הנזק כך שתצא עם כמה שפחות הרגשה רעה.

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי rafi_vk
התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

תודה,

יש לי כמה התלבטויות לגבי המשך טיפול.

הראשונה זה להמשיך טיפול מול העירייה דרך חברת הביטוח שלי. ע"פ הסוכן ביטוח יש סיכוי של 99 אחוז לטובתי

היתרון פה זה תיקון במוסך טוב כולל תיקון שריטות בטמבון ורכב תחליפי

החיסרון סיכון בחוסר קבלת הכסף שיושקע בצ'ק דחוי + הוצאות שמאי.

האפשרות השניה זה לקנות את הפנס האחורי שעולה 300 שקל ולנסות לקבל פיצוי מעירייה.

היתרון חיסכון בתהליך ארוך וביורוקרטי ופחות סיכון בהוצאה גדולה.

החיסרון תיקון נזקי מינימלי ולהשאיר את הסריטות בטמבון

אשמח לשמוע מה דעתכם? ומה אתם היתם עושים

פורסם

בשביל 300 שקל הייתי מסיים את הסיפור ושוכח. במקביל מנסה לקבל זיכוי מהעיריה. מה יש להפסיד ? אני לא מצליח למצוא רעיון מדוע תזכה בתביעה אם תחליט ללכת על זה.

לסיכום, אופציה ב' עדיפה.

בהצלחה ואשמח שתעדכן בבוא העת.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

תנסה לקבל מסוכן הביטוח שלך את ההבטחה להצלחת הטיפול מול עירייה בכתב , כי 99% שהעיריה לא רק שלא תשלם לך את הנזק, אלא אף תתבע אותך על גרימת נזק לעץ.

חפש פס"ד שבו נהג תבע עיריה על מקרה דומה (רק ששם הייתה גדר בטיחות עקומה), הפסיד ונאלץ לשלם עבור הנזק לגדר.

המקרה שלך דומה למצב שבו היית תובע נהג שחנה בחניה מסומנת מעט מחוץ לקווים ואתה פגעת ברכבו.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

לדעתי יש אפשרות כי זו אשמת העירייה.

צריך לבדוק את ההיתר שהעירייה קיבלה להצבת העצים ותחזוקתם.

בד"כ כלל רשום בהיתר -

כי קו העץ לא יחדור / יעבור את קו המדרכה לכביש, ובנוסף לא ישמש כמפגע.

צריך לגזום, ולבדוק כי מרצפות לא מתרוממות ומהוות מכשול לעוברי אורח.

כך כי חובתם גם לתחזק ולבדוק כי אין מפגע למשתמש הסביר.

ובמצב הנ"ל , העץ חודר לכביש באזור קשה מאוד לראיה, ולא מכוסה ע"י חיישני הרוורס.

היה לי מקרה דומה עם חברת ביטוח אשר הציבה באישור, עציצים בסף המדרכה לפני הבניין שלהם.

המבנה העליון של העציצים היה סף רחב יותר מהעציץ בכ 20 ס"מ - והוא חדר לכביש.

בהיתר הצבת העציצים נרשם להם -

כי קו העציצים יהיה 10 ס"מ בתוך המדרכה, ולא יעבור / יחדור לכביש.

ברכב אצלי השתפשפה קלות הכנף האחורית בגובה כ חצי מטר + .

ובית המשפט קבע כי לפי ההיתר, הם התרשלו בהצבת העציצים ובתחזוקתם השוטפת.

וקבע כי ישלמו את התיקון ואת הוצאות המשפט.

ובנוסף העניש אותם קלות גם בקנס ההתרשלות, על כך שגררו אותי לדיון בבית משפט.

מאחר והיה רשום בהיתר כי באחריותם לתחזק ולמנוע מפגע בדרך.

לכן חייבים להשיג את ההיתר להצבת העצים / צמחיה ברחוב , ולבדוק את ההיתרים וההגבלות.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

המלצתי

תקן את הרכב כמו שצריך, אח"כ תפנה לעיריה לקבל את עלות התיקון.

תקבל 50% כבר טוב.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני מתנצל מראש.

אבל איפה פה אשם תורם של העיריה? סה"כ עץ שגודל קצת עקום, שרואים אותו טוב מאוד בהנחה ונוסעים ומסתכלים אחורה ולא מסתמכים על חיישנים למניהם.

Honda Civic ex 95

Honda Prelude vti 99

פורסם

אני שברתי את היד בשתי מקומות עקב מרצפות בולטות שיצאו עקב שורשים של פוקוס . לעירייה יש חברת ביטוח שלא ממהרת לשלם את הכסף ומעדיפה בדרך כלל לשמור על כספה .להוריד עץ בישראל זה ממש לא פשוט .תסתכל לפעמים מנתבים כביש בעיר מסביב לעץ .

פורסם

אני מהמר שאין כאן שום קייס. העיריה תדע להתנער מזה בקלילות. אבל כפי שיאשה הציע- אין מה להפסיד , אפשר לנסות.

פורסם

רחוב קיבוץ גלויות בתל אביב, ממזרח למערב. יש עץ באמצע הכביש. לא שמעתי שמישהו תבע את עיריית תל אביב על כך :)

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

שמנצ'יק

האם העץ מגודר באבני שפה? האם הוא בולט מתוכם החוצה?

לעיריה יש אחריות על כל מה שקורה בשטחה, ואם יש מפגע , עליה לסלק אותו.

בוא נקצין לרגע את הדוגמה

נדמיין שהעץ צומח הצידה במקום לגובה וחוסם את הכביש ?

האם בכך ייסגר הכביש לעולמי עד?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...