Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Black Friday 2022 או: גיבוב הקניות הרשמי של CF

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אין לי נסיון עם רמקולים כאלו בחוץ אבל הם יכולים להגיע לאיכות טובה גם בווליום גבוה. מה זה שטח גדול? כמה אנשים ישמעו את המוזיקה במקביל?

כל השטח הוא דונם אבל בעיקר נמצאים סביב הבריכה אז נגיד סביב ה300-400 מטר מרובע?

לא יודע מה זה משנה כמה אנשים שומעים אבל בדרך כלל 10-15, יש מקרים יותר נדירים שיהיו 30-40 אנשים.

עכשיו שאני חושב על זה נראה לי שהשטח הרלונטי הוא אפילו משהו כמו 200-250.

עריכה אחרונה על ידי HybridBoy

They are trying to ban me...

פורסם
נתקלתי בפורום רוטר, טלוויזית סוני 49" ב 3800 עד הבית.

זה הדיל באמזון:

לינק

זה השרשור שפתח הבחור שקנה:

לינק

מחיר נהדר לטלוויזיה מאד מדהימה

Sent from my Note 5 using Tapatalk

קובי

:-)

פורסם
אני מחפש שואב אבק מסיבי בתקציב של עד 2,000 ש"ח (בעיקר לשערות עקשניות של כלב) - כרגע מסתמן שה-Dyson V6 ANIMALPRO מאמזון גרמניה הוא הבחירה הנבונה ביותר אבל אני קצת מפחד מדגמים אלחוטיים, יש איזה אופציה חוטית מסיבית בתקציב?

מבקש שוב את עזרתכם. ראיתי שה-Miele C2 זכה להמון ביקורות חיוביות באמזון אנגליה וגם נשלח לארץ, האם מישהו מכיר את המוצר ויכול להמליץ? יש לכם עוד רעיונות?

פורסם

קרא בבקשה על הדגם הבא Thomas Pet & Family Aqua+ 788569 תגיד לי מה אתה חושב.

את המחיר אתה משאיר לי, תתעלם מהמחיר ההזוי שבארץ.

פורסם
קרא בבקשה על הדגם הבא Thomas Pet & Family Aqua+ 788569 תגיד לי מה אתה חושב.

את המחיר אתה משאיר לי, תתעלם מהמחיר ההזוי שבארץ.

האופציה לשטיפה נראית לי קצת מיותרת, אני בעיקר מחפש שואב אבק לשערות של הכלבה מהשטיח/אוטו/ספה

פורסם
זהו שואב שמיועד לבעלי חיים אני מזכיר.

יש מקום זול יותר מאמזון בריטניה? באמזון גרמניה המיסים והמשלוח מכפילים את המחיר המוצג

פורסם

פונה לאייל ולאחרים:

סבא ביקש אוזניות אלחוטיות לטלויזיה:

דרישות:

-אוזניות קשת שמתלבשות על כל האוזן (לא שומע טוב באוזן אחת)

-אלחוטיות, ללא כבלים.

-מחיר עד 200 ש"ח כולל הכל עם חריגה קטנה אם באמת שווה.

הוא מצא באלי אוזניות של bluedio אבל חשבתי לשאול אתכם, אולי יש דברים יותר טובים.

אין בעיה להזמין מאיביי או אמזון.

*בטלויזיה יש כניסת USB אם זה עוזר למרות שלא בדקתי אם דונגל Bluetooth יוכל לשדר קול דרך שקע USB של הטלויזיה כי למיטב ידיעתי, השקע הנ"ל מיועד לכניסת כונן ולא להוצאת קול.

תודה מראש.

Veni Vidi Vici

פורסם

יש לי את האוזניות שציינת, דרך הסמרטפוו יש דיליי של שניה וחצי בצפייה בוידאו. חוץ מזה הם אחלה של אוזניות למוזיקה . יש מתאמי BT שמתאימים לשקעי AUX.

אולי עם משהו כזה לחבר לטלוויזיה ועם אוזניות BT.

http://s.aliexpress.com/mMRBnEbQ

Sent from my Le X820 using Tapatalk

• תוכן חדש...