Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Black Friday 2022 או: גיבוב הקניות הרשמי של CF

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי עדיף כזה בחוץ. יש לי בפנים עם אינטרפוץ 4 דרך וראש גדול שרק הראש עלה איזה 3 אלף. בזבוז מיותר על גחמותיה של מעצבת. היום הייתי שם כזה של גרוהה. שים לב שיש שם דגם עם טרמוסטט שלא רלוונטי לארץ וסתם מייקר.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

תוכל לשלוח תמונה שנראה מה יש היום ?

כזה "בחוץ" אתה מתכוון שבמקום שהאינטרפוץ הוא בפנים אני בעצם צריך להוציא יציאת מים קרים וחמים והאינטרפוץ הוא בתוך המתקן עצמו ?

פורסם

מר עכבורני למה משמש המגב הקטן שדבוק לקיר?

האינטרפוץ משמש "כרכזת\מפצל " מים ,יש לעכברוני ידית אחת(האינטרפוץ ) ששולט על 2 ברזים הדוש והטלפון שמחזיקים ביד.

במקרה דנן מדובר על אינטרפוץ 4 דרך.

פורסם

ברובה אפשר לקדוח רק אם צגןבר באריחי גרנית פורצלן. אריחי קרמיקה רגילים עלולים להתפוצץ או שהגלזורה נסדקת. בכלל, זה לא הכי פשוט לקדוח בקרמיקות.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

כל חיי אני שומע את הדברים האלו על הקרמיקות, תמיד קדחתי עם מקדחה במקדח וידיה על מצב פטיש (שזה בניגוד להמלצות) ואף פעם לא קרה נזק, אני מדבר על מאות פעמים.

תמיד קדחתי איפה שצריך בלי להתייחס למיקום הרובה.

מקסימום נסדק הציפוי כמה מילימטרים סביב הקידוח אבל זה תמיד מתכסה באביזר המותקן

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

קודחים אך ורק בפוגה .

לפני קידוח ישירות על הקרמיקה משתמשים בכלי בכל ראש ממתכת על מנת ליצור "מכתש" קטן כך שהמקדח לא יחליק.

לא מוצא תמונה של השיט הזה.

אצלם בערב ממה שיש לי בבית.

פורסם

תקנה מקדחים של בוש קונסטרקשיין. על כל מקדחה וללא רטט אתה קודח בקלות בקרמיקה.

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם (נערך)
אולי כדי לנקות את דלתות המקלחון מבפנים מהמים אחרי המקלחת?

Ain't nobody got time for that!

עריכה אחרונה על ידי audiR8

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תוכן חדש...