Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב אוטומט קטן עד 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קטן כמו מיני או סופר מיני?

ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה מאוד קרוב בתקציב למיצובישי ספייס סטאר 2013,היא מאוד חיסכונית,איבזור טוב ולדעתי לדרישות שלך תהיה טובה,החיסרון המנוע שלה לא שקט.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

צפיתי בסיקור שלך והפתיע אותי לטובה האיבזור וצריכת הדלק

מה שמעניין אותי זה האם התחזוקה וחלפים זולים (מה שלא היה ב-206 לעומת הפונטו מאותם שנים)

וכן הסחירות של הרכב.

תודה.

אגב, קיבלתי הצעה מאלבר על ניסן מיקרה 2013 מליסינג בכ-55K, מה דעתכם?

שחכתי לציין ש-3 פעמים בשבוע אני נוסע מחוץ לעיר 50ק"מ לכיוון.

עריכה אחרונה על ידי roni o
פורסם

היא לא יקרה לתחזוקה,מה גם שרכב משנתון 2013 עוד נהנה מאחריות,גם קח בחשבון שהרכב חדש יחסית לכן לא צריכות להיות תקלות.

לדעתי המיקרה פחות טובה בתחום המושבים,זה לא שלמיצובישי יש מושבים מפנקים אבל במיקרה פחות טובים.

פורסם

לגבי האבזור הנוסף ממה שהבנתי קיים רק מדגמי 2014 מה שמחוץ לטווח שלי

אשמח לקבל המלצות על עוד אופציות

פורסם

קיבלתי הצעה על פיקנטו 2012 עם 84K ק"מ מליסינג ב-47 אלפיות.

בשיחה עם הנציג רציתי לברר את סוג הליסינג ע"מ לחשב מחירון

הוא אמר לי שהרכב היה בשימוש חברת הייטק כלשהי (לא זוכר את השם) אבל ברשיון הוא רשום על שמם.

בחרתי במחירון לוי יצחק את הבעלות כ"ליסינג מימוני/ליסינג מימוני לשעבר -החכרה לחברה" מה שמוביל להפחתה של 22% ולמחיר 45-46

אך הנציג התעקש איתי שלא מדובר על ליסינג מימוני אלא שהרכב רשום על שמם. זה לא אומר לי כלום.

האם אני צודק?

האם להתקרב לרכב שהוחכר לחברה? (משיטוט ברשת הבנתי שטיפולים ותיקונים נעשים דרך החברה ולא דרך הליסינג עצמו)

אגב הוא מתחייב לשלדה.גיר.מנוע ונותנים שנתיים אחריות.

אשמח לשמוע מה דעתכם..

• תוכן חדש...