Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ותודה לעוזרים .

רציתי לקבל בבקשה חוות דעת על קומפוננט מסוג morel virtos המליצו לי עליהם במספר חנוית החיסרון הוא שלא שמעתי אותם מעולם מה דעתכם עליהם מה אופי הצליל שלהם ומה העמידות שלהם בשימוש נכון בנוסף רציתי לשמוע את הדעה של אנשים לגבי הfocal 165 ps שגם אותם לא שמעתי וישלי לגביהם את אותם שאלות ? אשמח לקבל המלצות על רמקולים נוספים בטוחי מחיר של 1000-1300

הסט הקודם שלי היה focal 165 v2 והייתי מרוצה מאוד לפעמים הטויטר טיפה צעק ,

העדפות שלי בצלילים הם צליל לא צועק וחד מדי אבל שיהיה עמוק עם טווח צלילים רחב מפורט ונקי .

הרכיבים שיש לי הם מגבר של פיור אקוסטיק סאב של סרוין ווגה הקומפוננט יעבדו לבד ללא רמקולים נוספים עם איטום מלא של הדלתות והגבהות עץ .

מקווה שלא עברתי על חוקי הפורום אני חדש :lol:

פורסם

המורל וירטוס הוא סט טוב אבל עם סאונד שונה מאוד מהפוקל

אם אתה בא מפוקל focal 165 v2 מעבר ל focal 165 ps

ירגיש עבורך הרבה יותר טבעי ,מה שגם המדובר בסט נהדר עם טווטר פחות צורם.

אבל קח בחשבון שאתה דיי קרוב בתקציב לסטים טובים באמת ,כמו:

הייבירד אודיו קלארוס

מורל הייברד 602

הרץ HSK165

פורסם

תודה על התשוב אך הרמקולים שהצעת לי מעבר לטווח שלי יש עוד הצעת עוד דברים שתוכל להגיד לי על הסטים האלו ? תודה על העזרה אשמח לעוד חוות דעת ועוד המלצות

פורסם

אין יותר מה להרחיב.

מדובר בשני סטים טובים למחירם ,אם אתה התחברתה לפוקל V2 אז ה PS הוא עוד מאותו דבר אבל יותר טוב

והוא הסט שהייתי ממליץ לך ללכת עליו אם אתה מתלבט בינו לבין הוירטוס ,מצד שני אתה יכול להשיג

הייבירד אודיו קלארוס ב 1400 שח מחיר מציאה עבור סט ברמה הזו ,קח זאת בחשבון.

אליקו הוא היבואן לשעבר של הייבירד אודיו והוא עורך מכירת חיסול במחירים טובים

שווה לך להשקיע עוד קצת בשביל סט ברמה הזו.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?550993-%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%A7%D7%95%D7%9E%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%A0%D7%98-%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%9C-HYBRID-AUDIO-TECHNOLOGIES

פורסם

תודה רבה על ההמלצות אשקול את זה והתיעץ לא שמעתי על הסט הזה ..

בנוסף ישלי עוד 2 שאלות אחרונות רציתי להצטרף ולהיות נוכח בפגשים של סאונד מתי יש בקרוב ??

והאם הרמקולים שחשבתי עליהם באמת יודעים לנגן את המוזיקה שאני אוהב או שיש יותר שמיועדים לזה ( מיןסטרים האוס טרנס היפהופזה העיקר וטיפה מזרחית וממש קצת רוקוץ)

פורסם

מפגש מרכז מתקימים בשבת ראשונה של כל חודש.

לדוגמא 5.12 מתקיים מפגש מרכז.

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם

בתור אחד שדיי מבין באודיו ויש לי את אחת המערכות

בעזרת ה׳ תהייה מוכנה למפגש הבאה

המלצה בחום gz מהיבואן ישראל junior לוי

סם אחד הנעימים לאוזן וכפי לשמוע

לגבי מורל אני לא ממליץ טוויטרים נשרפים מהר ודיי צורמים

הפוקל נחמד

פורסם

אריק,

רמקולים נשרפים בגלל טעויות אנוש ולא בגלל שיוך למותג כזה או אחר.

סיבה לא לבחור במוראל היא לא בגלל שהם נשרפים אלא פשוט מטעם אישי, גוון ואופי.

עד כאן לגבי הנושא הזה, אם אתה רוצה להמליץ על ציוד מסויים על תעשה על חשבון שלילת ציוד אחר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אישית ממליץ על גראונד זירו אורניום כבר שנתיים אצלי מרוצה עד הגג.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

אם חוות הדעת שלך מוטעה,מטעה, אני אמתח עליה ביקורת.

אני דווקא כן אמליץ על מוראל, מנסיון אישי ארוך טווח.

אני גם אמליץ על פוקאל או על הייבריד אודיו או על המון מותגים אחרים, פשוט כי הם טובים עד מעולים.

השאלה האמיתית היא מה פותח השרשור מחפש?

איזה גוון צליל?

איזה רכב ואיפה ברכב הוא מתכוון להתקין את הרמקולים?

האם פותח השרשור מחפש גם להפיק עוצמה גבוהה או שווליום מתון מספיק לו לרוב.

לשלול או לחזק בלי המידע המקדים הזה נשמע לי כמו להגיב על פי אינסטניקט או יותר גרוע, אינטרס.

ומעולם לא נשרף לי רמקול של מוראל האמת היא שמעולם לא נשרף לי רמקול, בלאי כן, נזק מחוסר ידע או שימוש לא נכון, לא.

תבחן את המקרים עליהם אתה מדבר ואתה כנראה תבין שהבעיה היא כמעט תמיד בגורם האנושי.

למעט טוויטר אחד היסטורי מסוג mt11 שהמוליכים בו היו דקים מידי לא היתה בעיה סדרתית אחרת אצל מוראל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אריק,

כשממליצים על סט רמקולים למישהו - צריך לקחת בחשבון את כל המשתנים.

במידה ולמבקש ההמלצה יש ציוד שמאפשר לו עיבוד אות גמיש מאוד - למשל אקולייזר שליש אוקטבה לכל ערוץ - החשיבות לאופי וגוון הצליל של הסט שאתה תמליץ לו מצטמצמת מאוד - אתה יכול להשפיע בגמישות שכזו על אופי וגוון הצליל ולגרום למגוון רחב של רמקולים להשמע כמעט אותו הדבר - עד כדי כך שבמבחן עיוור יהיה לך קשה להבדיל עד בלתי אפשרי.

במידה ואין את היכולות הללו - גוון הצליל, היענות הכוח הבסיסית של הסט הינה קריטית לביצוע הבחירה - לצערי, 99% מהאנשים בתחום הזה בארץ - תלויים באופן ישיר באופי הבסיסי של הסט אותו הם בוחרים אבל האם זה דבר רע? לא! בדיוק בגלל זה, דווקא ברמקולים ההבדלים בין אחד למשנהו הם תהומיים וטוב שיש כזה מגוון.

אבל על מה עוד צריך להביט כאשר ממליצים למישהו על רמקולים?

נתחיל בסביבת התקנה - למשל להמליץ למישהו שיש לו רכב עם דלתות צרות ומעט מאוד מרווח בין הדיפון לדלת על רמקול עם עומק התקנה גדול - ללא שום קשר לסאונד - בעייתי מאוד.

נעבור לטכנולוגיה - תביט למשל בטוויטרים של פוקל - רובם מגיעים עם כיפה הפוכה ונצילות גבוהה מאוד

עכשיו תביט במוראל - טוויטרים עם כיפת משי שמרנית מאוד

סט אחד רצוי להתקין בסטיה של עד 60 מעלות מהראש בעוד המותג השני בעל היענות כוח כל כך חזיקה וחריפה שבמידה ותתקין אותם אוף אקסיס או בכלל לכוון השמשה - הם ישמעו טוב יותר בגלל שהם תוכננו לפזר את גלי הקול אחרת לגמרי.

נצילות ואיזון הספקים לעומת ערוץ הגברה וכך הלאה והלאה.

מכל השאר, בעיקר הכללות - תימנע.

Pioneer TS-X150

פורסם

פשוט מצחיק אותי איך כל אחד שנהיה יבואן של חברה מסוימת ישר יש לו קהל מסוים שאומר שזאת החברה בין הטובות אם לא הכי טובה בשוק.

יש עוד כל כך הרבה חברות בתחום שפשוט אני לא שומע כאן.

אדי - זאת הסיבה שכבר אין מה לרשום כאן ולייעץ בפורום,יש אנשים אחרים "שמובילים" אותם במפגשים.

Scan Speak

פורסם

דן,

תיארתי לעצמי שזה מה שקורה במפגשים וזה עצוב וחבל.

אבל המפגשים האלה לא תחת אחריות הפורום ולמעט לתת יד לקהילת האודיו לרכב למקום מוסדר להכריז עליהם - אין לקארזפורום כל עניין במפגשים האלו.

אבל 2 - אם כאן כן מגיבים, אני בהחלט מצפה שהתגובה תהיה עניינית ונכונה.

לספונסרי פורום מן הסתם יש יתרון - יחד עם זאת ולו לאחד מהם יש סחורה אשר תהיה מדורגת חס וחלילה כ"הכי טוב בעולם" או תהיה באופן כזה או אחר עדיפה על סחורה אחרת באותה הרמה.

יש כאן מותגים פשוט מעולים מבית ויש מותגים טובים באותה המידה גם מחוצה לו אשר חבל לי כי אינם נוכחים כאן.

התחום הזה קטן, סגור והתחרות קשה ואכזרית - חוסר הפרגון בין הגורמים הוא גורם הורס ומוריד ובדיוק כפי שציינת עיקר הבעיה נובעת מאותו "קהל" שמאבד את הפרופורציות והופך לגורם דורס והרסן.

אין לזה יד כאן יותר, אין לזה מקום כאן יותר.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...