Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שואל שמכיוון שהרכב שלך אכן עומד בטמפ' גבוה.

במידה ולא מילאו שמן בתקן C3 שיש לו גזירה גבוהה והוא עמיד בטמפ' הזה, בהחלט יכול לגרום לאיכילת שמן, כי השמן ''מתפרק'' בטמפ' הזה.

ושוב אתה לא עונה לי על השאלות, אני לא יכול לעזור לך ככה, האם יש נזילות או שהרכב מעשן?

רועי

פורסם

צריכת שמן דבר מוכר בדגם הזה- לכל הלקוחות שלי בזמנו שהיה להם 3008,5008,פיקאסו וכל השאר... 1.6ט' .

לכולם פעם ב5-7 אלף הייתה נדלקת נורת TOP UP OIL LEVEL .

אחרי ה120 אלף ק"מ כבר עברנו לנוזל קרור :)

פורסם

אין קשר בזה שזה מנוע טורבו .אני בעלים של רק ריכבי טורבו וזה פשוט מטיפול לטיפול ורק בגלל שאני יקי אני מוסיף אולי כוס של שמן כל 15k

יכול להיות נזילות .שסתומים . או שבאמת כמו שהמוסך אומר שככה הרכב כי יש רכבים שיצאו מהחברה עם בעוות כאלה למשל 1800tsi שעד 2010 סבלו חרונית מאכילת שמן

היה גולף..

וככה ישאר!

פורסם (נערך)

סע לשלום. הכל תקין. בתכנון הלקוי של המנוע הזה הוא אכן אוכל שמן וגם האטמים מתבלים מהר ויש נזילות. זה פשוט לבדוק אם אתה עירני .זה הכל. זה אכן נפוץ במנועים מוגדשים . גם ב vw . מסקנה : לא מתניעים בלי גאלון שמן מאחור.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אהלן,

אלגלי, למה אתה מוסיף כי אתה יקי? אם חסר מוסיפים, אם לא, אז לא.

SAVE, לחבר טוב שלי היה DS3 שנת 2012 או 2013 לא זוכר, ואמר שבשנים האלו חלק מהתקלות הסתדרו ולא היה צריך להוסיף

כמעט שמן בין טיפולים, והוא היה נוסע ''חזק'' עם הרכב ומן הסתם היה מגיע גם לטמפ' מאוד גבוה.

אם המוסך שהוא הלך אליו בדק ועבר על הרכב ואין נזילות, אז אתם צודקים.

אבל אם המוסך לא עבר על הרכב, אולי יש לו משהו שגורם לצריכה הזאת.

מצד שלישי יכול להיות שהרכב של חבר שלי הוא SPECIAL EDITION והיה לו רכב בלי תקלות, כבר ראיתי דוגמאות כאלו בעבר.

רועי

• תוכן חדש...