Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

על הרכב- נקנה לפני 4 שנים עם 170K על השעון. כרגע עומד על כ240K. בשנה האחרונה הרכב ננהג ע"י אחי.

לפני זה שימש אותי כולל בשנתי הראשונה כסטודנט בבאר שבע, הרכב נסע על בסיס קבוע כמעט מבאר שבע לחדרה על כביש 6 ללא שום בעיות.

הרכב מעולם לא התחמם/נתקע או כל דבר אחר.

מצבר הוחלף לפני חודש. בולמים הוחלפו כל הארבעה לפני שלושה חודשים כולל החלפת תושבות מנוע.

חוץ מזה מאז שהרכב אצלי הוחלפו בו המון חלקים, רדיאטור וטיימינג הוחלפו כשהרכב נקנה כדי למנוע תקלות. קלאצ', סטרסטר, מנוע צעדים, דוד אחורי, משאבת דלק, משולשים, ועוד...,אפשר להגיד שחוץ מלהחליף את המנוע והגיר כמעט כל חלק הוחלף/שופץ.

לרכב בוצע ראש מנוע בערך ב200K עקב צריכת שמן גבוהה. מאז הרכב לא צורך שמן כלל.

הרכב מטופל כל 10K ק"מ.

הרכב לא מושלם אני מצרף את רשימת הריג'קטים:

גג שמש לא עובד ודולף כאשר יש גשם חזק והרכב עומד, אני נוסע ככה כבר 3 שנים עלות תיקון הגג פסיכית.

חור באגזוז.

צמיגים אחוריים ישנים.

הנעילה המרכזית לא עובדת מושלם, כאשר פותחים את הדלת של הנהג הדלת של הנוסע לא נפתחת.

מד דלק לא עובד.

אני לא מציין ליקוויים קוסמטיים זה רכב ישן ויש כאלה אני אעלה תמונות בהמשך.

חשוב לציין אין הגה כוח.

לרכב יש מזגן עובד חמום/קירור ללא בעיות.

שני חלונות חשמל מקדימה עובדים ללא הבעיות(מאחור אין).

מותקנת מערכת הכוללת רדיו דיסק של קלריון מדגם CZ500, מגבר קטן של סוני מתחת למושב, סאב DLS, וסט קומפוננט מורל מקסימו עם חיווט של KNUKONCEPTZ. מותקנת גם דיבורית BT.

לרכב טסט עד מרץ. הרכב עבר טסט ללא בעיות עד עכשיו כולל מעבר חלק של בדיקות זיהום האוויר. כמובן שיש לטפל בבעיית האגזוז שהיא חדשה לפני הטסט, ואולי בעל הרכב הזדקק להחליף את הצמיגים האחוריים(הקדמיים הוחלפו לפני שנתיים והם בסדר גמור).

הרכב מתאים למי שמחפש רכב שטופל טוב מכאנית והוחלפו בו כמעט כל החלקים שעלולים להיכשל. רכב חסכוני אך יחד עם זאת עם כמה בעיות שכנראה לא שווה לתקן.

המחיר זול בהתאם, 2500 שקלים כולל המערכת. אפשר לוותר עליה ולהוריד מהמחיר אך לדעתי עדיף השאיר אותה.

הרכב נמצא בחדרה אפשר בכיף להגיע ולהתרשם. לפרטים נוספים אם הפרוט מעלה לא הספיק או שאלות להתקשר בכיף ל

אפס חמש שתיים

88

שתיים שלוש שתיים

83

אבירם(אח שלי שבשנה האחרונה נהג ברכב).

או אליי:

אפס חמש שתיים

5969

ארבע שש תשע.

איש קשר אופיר.

תמונות בהמשך.

עריכה אחרונה על ידי farkash7