Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם להשקיע ברכב יד שנייה 40000 או כבר לקנות חדש בשיטת ליסינג מימוני (פרטי?), לפי חישוב שלי לאחר ירידת ערך עדיין משתלם

פורסם

יכול מאוד להיות שאני טועה...

מאזדה 2 עולה 105. 25 מקדמה. 45 בסוף. 35 תשלומים. אני מקווה שהשווי שלה אחרי 3 שנים יעמוד על 70 ואז אם אני נכנס לעוד עסקה נשאר לי נגיד 25.

רכב יד 2 מנגד ששווה 45 אני נותן מקדמה 25 ואז הפרש של 20 בפריסה.

יש הפרש של 15 אלף אבל מצד שני אין תיקונים כי יש אחריות והרכב חדש.

עד כמה אני תמים?

פורסם

אתה תמים אם אתה חושב שהמאזדה תהיה שווה 70 אחרי 3 שנים. הצצה ביד2 במחירים של מאזדה 2 שנת 2012 תבהיר לך שהמחיר סביב 50. איך זה משנה את התחשיב שלך ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
יכול מאוד להיות שאני טועה...

מאזדה 2 עולה 105. 25 מקדמה. 45 בסוף. 35 תשלומים. אני מקווה שהשווי שלה אחרי 3 שנים יעמוד על 70 ואז אם אני נכנס לעוד עסקה נשאר לי נגיד 25.

רכב יד 2 מנגד ששווה 45 אני נותן מקדמה 25 ואז הפרש של 20 בפריסה.

יש הפרש של 15 אלף אבל מצד שני אין תיקונים כי יש אחריות והרכב חדש.

עד כמה אני תמים?

אתה לא תמים אתה פשוט לא יודע שאין מצב שתקבל מחירון על הרכב בחידוש עסקה , נשאר לך חוב 45 נניח שבמחירון הרכב יהיה 70 אתה לא תקבל 70 כי אף אחד לא משלם מחירון על רכב כזה .

יתנו לך 50 על הרכב ואת השאר תביא מהבית .....

פורסם

1. העיסקה שאתה מתאר אינה ליסינג פרטי - אלא רכישה בתשלומים.

2. היתרון הגדול בעסקת ליסינג פרטי הוא שאתה יודע בדיוק כמה תעלה לך אחזקת הרכב בתקופה שיהיה אצלך - מראש.

זאת בגלל שבעסקת ליסינג פרטי אמיתי ערך הרכב בסוף התקופה לא ממש מעניין אותך כי אתה מחזיר את הרכב לחברת הליסינג.

3. לגבי ערך הרכב בסוף התקופה אי אפשר לצפות כלום בהסתמך על הנתונים הקיימים. בהחלט יכול להיות שבעוד 3 שנים הדגם יוצע כליסינג 0 ב-80K ואז אפילו ערך של 60K לרכב בן שלוש יהיה די מופרך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
1. העיסקה שאתה מתאר אינה ליסינג פרטי - אלא רכישה בתשלומים.

2. היתרון הגדול בעסקת ליסינג פרטי הוא שאתה יודע בדיוק כמה תעלה לך אחזקת הרכב בתקופה שיהיה אצלך - מראש.

זאת בגלל שבעסקת ליסינג פרטי אמיתי ערך הרכב בסוף התקופה לא ממש מעניין אותך כי אתה מחזיר את הרכב לחברת הליסינג.

3. לגבי ערך הרכב בסוף התקופה אי אפשר לצפות כלום בהסתמך על הנתונים הקיימים. בהחלט יכול להיות שבעוד 3 שנים הדגם יוצע כליסינג 0 ב-80K ואז אפילו ערך של 60K לרכב בן שלוש יהיה די מופרך.

לא מדוייק מה שכתבת , מה שהוא תאר זאת למעשה הלוואת בלון שהיא שיטת הליסנג הפרטי הישן ( שעדיין קיים בחלק מהחברות ) והיום יש שיטות קצת שונות בהן אתה משלם למעשה את עלות השימוש כאשר מחיר הרכב בסוף התקופה לא מעניין אותך , אגב זאת השיטה העדיפה .

פורסם

השיטה הכי עדיפה היא אם מדובר ברכב חדש , הלוואה מהבנק בריבית אפסית כנגד שעבוד הרכב . זו תהיה הריבית הכי נמוכה שאפשר לקבל ולא תהיה כבול לחברת ליסינג עם קנס יציאה כשתרצה למכור את הרכב לפני תום החוזה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...