Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תכף קונה מאזדה 3, מה לבדוק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי חיפושים נמרצים ובדיקה של איזה 15 מאזדות קרועות מצאתי את הכלה ויש לי כמה שאלות.

מאזדה 3

2006

יד 2

טיפטרוניק

190,000 ק"מ

מצב חיצוני ופנימי מדהים, בלי פגיעות וכו', אפילו הגדיל ושטף את הרכב קומפלט מבפנים ומבחוץ (כולל מנוע וכו', מתחת למכסה מנוע אין טיפת אבק והכל מבריק!, כיסאות והכל נקי כחדש)

טסט לחודש מהיום

דורש 23,000

מחר בע"ה לוקח את הרכב לבדיקה ובהתבסס על התוצאה אני אבחר אם לקנות או לא.

אז כמה שאלות:

1. טיפטרוניק במאזדה3 בשנתון הזה, יש בעיה עם זה \ נחשב אמין באופן כללי?

2. קילומטרז' כזה אמור לעשות בעיה?

3. כדאי להתמקח קצת על המחיר לכיוון ה-20 או שהמחיר שהוא דורש נורמלי?

פורסם

1. גם גיר אמין שמראה סימני עייפות ב 190 אלף זה סביר, כך שאל תופתע מזה.

2. כל עניין לגופו, הייתי מבקש היסטוריית טיפולים, והייתי מחפש שם החלפות של תושבות מנוע/ בולמים/ בלמים/ משולשים, אלה חלקים שלא מחזיקים במאזדות 190 אלף.

3. תמיד כדאי להתמקח, גם אם הרכב יצא נקי

פורסם

מצב חיצוני ופנימי מדהים, בלי פגיעות וכו', אפילו הגדיל ושטף את הרכב קומפלט מבפנים ומבחוץ (כולל מנוע וכו', מתחת למכסה מנוע אין טיפת אבק והכל מבריק!, כיסאות והכל נקי כחדש)

טסט לחודש מהיום

1. אם היית קורא את המדריך שכתבתי לא היית מתלהב. כי שטיפחת מנוע יכול להיות שעשו כדי להסתיר נזילות.

2. אל תסתכל בקנקן - יכול להיות שהרכב רקוב מבפנים ורק שלחו אותו להכנה לפני מכירה.

3. הטסט אוטוטו מגיע.

4. להתמקח תמיד כדאי.

5. אמינות - תלוי איך תחזקו את הרכב, חוצמיזה שרכב מתיישן זה רכב מתיישן אז יהיה בלאי מן הסתם.

6. האם לרכב יש היסטוריית טיפולים מתועדת?.

פורסם
1. גם גיר אמין שמראה סימני עייפות ב 190 אלף זה סביר, כך שאל תופתע מזה.

2. כל עניין לגופו, הייתי מבקש היסטוריית טיפולים, והייתי מחפש שם החלפות של תושבות מנוע/ בולמים/ בלמים/ משולשים, אלה חלקים שלא מחזיקים במאזדות 190 אלף.

3. תמיד כדאי להתמקח, גם אם הרכב יצא נקי

1. אם היית קורא את המדריך שכתבתי לא היית מתלהב. כי שטיפחת מנוע יכול להיות שעשו כדי להסתיר נזילות.

2. אל תסתכל בקנקן - יכול להיות שהרכב רקוב מבפנים ורק שלחו אותו להכנה לפני מכירה.

3. הטסט אוטוטו מגיע.

4. להתמקח תמיד כדאי.

5. אמינות - תלוי איך תחזקו את הרכב, חוצמיזה שרכב מתיישן זה רכב מתיישן אז יהיה בלאי מן הסתם.

6. האם לרכב יש היסטוריית טיפולים מתועדת?.

ברור לי שלא הכל ורוד, בגלל זה אני לא קונה כי הרכב יפה ומטופח, אלא רק אחרי שאני אראה תוצאות בדיקה.

היסטוריית טיפולים - לא יודע. אני אדבר איתו ואשאל לגבי הנושא.

השאלה הכי חשובה היא אם גיר רובוטי במאזדה הוא גיר אמין ואני יכול להיות רגוע איתו או שעדיף

לי ללכת על אוטומט מלא? (ידני לא על הפרק)

נאמר ואני רואה בהיסטוריית טיפולים שהוחלפו חלקים כמו תושבות מנוע/ בולמים/ בלמים/ משולשים,

אני אמור להיות רגוע או שזה מעיד על בעיה כרונית ברכב?

190 אלף נשמע לי דיי הרבה למרות המצב הטוב של הרכב. האם זה סעיף פוסל?

פורסם

למזדה הזאת אין גיר רובוטי,יש לה פלנטרי רגיל.

טיפטרוניק זאת אופציה להעביר לבד הילוכים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני תמיד העדיףף רכב מתיישן על רכב חדש מהסיבה שאני מעדיף להוציא 3000-4000 שח בשנה על תיקונים מאשר להשכיב סכום של 120000 שח וכל שנה הפסד וודאי של 10000 שח מירידת ערך

• תוכן חדש...