Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

כאמור סובארו אימפרזה 2006 מנוע 1600 הוותיק

הרכב אחרי ראשי מנוע וטיימינג ,מאחר שהוא כשל בנסיעה ,וכרגע מורגשת ירידה חזקה בכוח המנוע בטורים נמוכים ,נבדק כמעט כל דבר ברכב ,כולל קומפרסיה היום (170 בכולם) החשד היחיד שלי כרגע הוא בכיוון שסתומים לקוי מאד

לכן אשמח לדעת ,איך מבצעים את כיוון השסתומים במנוע בוקסר ,כלומר סדר הכיוון בהתאם למצב הבוכנות, ובכלל טיפים ממי שעשה זאת במנוע זה

בתודה מראש

רמי

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קח בינתים את מידות המרווחים:

[TABLE=class: standard, width: 100%]

[TR]

[TD]Valve clearance -INLET[/TD]

[TD]mm0,18-0,22 cold[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Valve clearance -EXHAUST[/TD]

[TD]mm0,23-0,27 cold

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

ולגבי העבודה עצמה, צריך לחפש ספר טכני.

Stay Dirty

פורסם

תודה אסף היקר

את המידות יגאל נתן לי בפרטי

חסר לי רק סדר וצורת העבודה

וטיפים ממישהו שכבר עשה זאת במנוע בוקסר.

תודה מראש

פורסם
אפשר לדעת בבקשה איך הלך המנוע?

מה קרה ?

כמה קמ היה עליו?

תודה לך!

נשבר מותחן של הטיימינג בנסיעה בגלל הרכבה לקויה של מוסך ,כמובן שמפה הדרך היתה קצרה לשסתומים להתעקם.. אל אף האגדות שבסובארו אין מפגש שסתום בוכנה!

פורסם
אם לא ידוע לך הספרות תלך לפי החוק הישן

והטוב.

תחפוף את 1 וכוון את 4.

תחפוף את 4 כוון את 1.

וכך עשה גם עם מספר 2 ו 3.

זה מה שנקרא על בטוח . וללא ספרות בהצלחה.

תודה מיכאל..

אכן כך אני יעשה ככל הנראה.. תקן אותי שאני לא טועה ,חופף שסתומי יניקה ופליטה של צילינדר ונותן כיוון לבוכנה המגבילה?

פורסם

עזוב מספרים 2 בוכנות עולות ו2 בוכנות יורדות, דהיינו כשמדובר ב2 הבוכנות שלמעלה אחת בסוף פליטה תחילת יניקה( זו החפיפה). והשניה תהיה בסוף מהלך הדחיסה( את זאת אתה מכוון).

ודרך אגב במנועי סובארו הישנים, באמת לא היתה נגיעה של שסתום בבוכנה, זאת לא אגדה.

פורסם

קצת בעיתי לכוון כך ,במיוחד שמדובר במנוע בוקסר ואין גישה כלל להציץ ולראות איפה הבוכנות.. לכן שאלתי לפי מצב השסתומים איך לכוון?

ולגבי האגדה ,מדובר פה במנוע סובארו ישן! חוץ משינויים של חיישנים וטיפה קוסמטי ,זה אותו מנוע ,וגם מופיע ברשיון אותו דגם ,ואם אתה מתכוון לDL שם עוד לא היה רצועה ,יש שם שרשרת

פורסם

מדובר ברכב של מכרה טובה שלי

ככל הנראה העובד העצלן סגר את הבורג עם פטיש אוויר ולא עם ידית מומנט כמו שצריך, ופשוט יצר לחץ חזק על המיסב, הרכב נסע כך 800 קילומטר בדיוק עד שהמותחן פשוט נשבר לשתים. הרכב חזר למוסך שביצע את הטיפול על גרר, וכמובן שניסו לנפנף את הגברת.. לאחר דין ודברים תמונות וצילומים שהיו בדרך לאיגוד המוסכים, הם נאותו לקחת אחריות ועשו טיימינג, אך כמובן שהרכב לא הצליח אפ' להניע, הם התקשרו שנדפקו השסתומים וניסו שוב למצוץ שנשתתף בתשלום, ושוב אותו סרט.. לקחו אחריות השביתו את הרכב שבועיים, ללא רכב חליפי. הרכב חזר נוסע אך לא כמו שצריך, מורגש ירידת כוח ממש חזקה ולעיטים אפ' בילתי נסבלת , במיוחד בעליות , הגברת לא מעונינת לחזור למוסך ההוא יותר ואני מנסה לעזור לה.

הרכב יד ראשונה גמע 87,000 קילומטר, מטופל רק במורשה! כולל הטיימינג הנ"ל. בלי להזכיר שמות

מקווה לטוב, נחזור לעדכן

פורסם

אני כמעט בטוח שאלו שסתומים הידראולים עם אפשרות לכיוון בסיסי(שבדהכ לא נוגעים בו).אם הרכב עובד עגול בסרק נסה כיוון אחר לבעיה.

• תוכן חדש...