Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החיים בלי גוגל TAKE 1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל מי שלא רוצה שידעו איפה הוא: יש רק דרך אחת בימינו, והיא ללבוש מסיכה ענקית על הפנים וללכת לחיות מתחת לאבן ביער. אבל בלי לצאת מתחתיה!

ולמה זה?

1) ברגע שתצא מתחת לאבן, לווינים יוכלו לאתר אותך.

2) אם לא לווינים, מצלמות הכביש המחוברות לרשת יעשו את זה.

3) אם לא הן, אז מצלמות האבטחה בחנויות ובמרכזי הקניות השונים.

מה שמזכיר לי, תצטרך לצוד את האוכל שלך בעצמך. כי:

1) ניתן לעקוב אחרי האשראי.

2) יש מצלמות בכספומטים.

3) אל תשכח את המצלמות בסופר!

אה, עדיף בעצם שתתמקד בתזונה של פטריות וזחלים, כי אם תצא מתחת לאבן, הלווין ימצא אותך.:arrow:

או, לחילופין, מי שלא רוצה שידעו עליו הכל, יכול לבצע כמה מהלכים פשוטים:

1) שמירה על כללי ביטחון שדה. אם אתה לא בטוח שכדאי לך לומר את זה, אל תאמר את זה. בטח שלא כדאי לך לכתוב את זה, ובטח ובטח שלא בשיחת טלפון (שעשוייה להיות מוקלטת ע"י הצד השני ולעיתים גם השלישי והרביעי והחמישי של השיחה בין 2 אנשים...). זה שקול לדיבור עם הבוס שלך ולהגיד לו ש"לא בא לי לעבוד היום". יש דברים שלא כדאי להגיד. תלמד מה הם.

2) ניטרול כל מיני "דברים שנועדו להקל על החיים שלך ע"י מעקב" במכשיר הסלולרי. או לחילופין, שימוש במכשיר טיפש. להזכירכם, טלפון סלולרי הוא עדיין טלפון. ניתן לבצע בו שיחות! וגם לשלוח הודעות! מדהים איפה הטכנולוגיה נמצאת היום. יותר מסתם פייסבוק ו-וואטסאפ בכל מקום. אשכרה שיחות. מי היה מאמין.

אם בכל זאת לא מתאים לך טלפון טיפש, אתה יודע שאתה לא חייב להיות מחובר 100% מהזמן לאינטרמת, כן? יש אפשרות לניתוק הדאטה.

3) קיימות תוכנות כיום לשמירה על פרטיות, בין אם ע"י שימוש בפרוקסי או בשיטות אחרות (אינני בקיא בתחום). אם אתה חייב כבר להשתמש בחיפוש גוגל (או ברווזברווזרוץ) שבחוכםפון שלך, תוכל לעשות זאת (בערך) בהיחבא.

4) אם יש פה מישהו שירצה להרים את הכפפה, ולבנות סטארטאפ שלם שמבוסס על החבאת נתונים מחברות החיפוש, אני דורש רק מליון ש"ח אחרי האקזיט (של 500 מליון לפחות )שהוא יבצע על הרעיון הזה שלי שנתתי לו (עם צפי לתמורה כנ"ל).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דווקא אני בעד הדיסאינפורמציה.

אם תתחיל לספר לכולם (ולחפש על זה מידע בגוגל כמובן) על זה שנחטפת על ידי החייזרים שאמרו לך להרוג את ראש הממשלה, כבר אף אחד לא ישים לב שבפורנו שאתה מסתכל יש בחורות עם בולבולים.

פורסם

אם תתחיל לספר לכולם (ולחפש על זה מידע בגוגל כמובן) על זה שנחטפת על ידי החייזרים

הזכרת לי משהו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
דווקא אני בעד הדיסאינפורמציה.

אם תתחיל לספר לכולם (ולחפש על זה מידע בגוגל כמובן) על זה שנחטפת על ידי החייזרים שאמרו לך להרוג את ראש הממשלה, כבר אף אחד לא ישים לב שבפורנו שאתה מסתכל יש בחורות עם בולבולים.

בהצלחה למצוא עבודה עם זה.

היום מעסיק פוטנציאלי שם את השם שלך בגוגל, ורואה מה יוצא, לפני שהוא בכלל חושב להתקשר אליך.

אם אלה סיפורים על זה שחטפו אותך חייזרים, ושיתופי פורנו שבו משחזרים את הכרזת המדינה ועל כל הבולבולים שמו פאות של בן גוריון, אז בהצלחה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

דרך אגב, מאז השרשור הזה, החלטתי להעיף את כול הandroid frame work לכול הרוחות וביטלתי אותו.

בנתיים ביומיים שהוא אצלי, אני מרגיש שהסוללה טובה משמעותית וככה גם המכשיר מרגיש יותר זריז.

החסרונות זה שכול התוכנות של גוגל לא עובדות לי, אבל כרגע זה לא מפריע לי במיוחד.

פורסם
דרך אגב, מאז השרשור הזה, החלטתי להעיף את כול הandroid frame work לכול הרוחות וביטלתי אותו.

בנתיים ביומיים שהוא אצלי, אני מרגיש שהסוללה טובה משמעותית וככה גם המכשיר מרגיש יותר זריז.

החסרונות זה שכול התוכנות של גוגל לא עובדות לי, אבל כרגע זה לא מפריע לי במיוחד.

עשיתי אותו הדבר ב 2 מכשירים, גם אצלי צריכת הסוללה השתפרה משמעותית ואני לא מרגיש בשום חסרון בתוכנות של גוגל כל לכל תוכנה שהייתה מחוברת ל PLAY SERVICES יש תחליף

- אימייל קיים באפליקציה שהגיעה עם הרום, קלה וזריזה הרבה יותר מאפליקציית ה GMAIL הזוועתית.

- ניווט יש את OPEN STREET MAPS ואת HERE של נוקיה וכמובן את WAZE.

- לפתקים ורשימות יש אינסוף תחליפים

- אנשי קשר אני שומר בקובץ EXPORT ומסנכרן עם המחשב, למרות יש גם לזה אפליקציות שיודעות לסנכרן גם בלי גוגל, העדפתי ללכת על הפשטות.

- חנויות אפליקציות יש גם כאלה צד שלישי כמו שציינו כאן.

יש עוד משהו ששכתי ?

פורסם
בהצלחה למצוא עבודה עם זה.

היום מעסיק פוטנציאלי שם את השם שלך בגוגל, ורואה מה יוצא, לפני שהוא בכלל חושב להתקשר אליך.

הנ"ל נאמר בציניות. אם כי דיסאינפורמציה יכולה להיות אחלה שיטה לבלבל את האויב. גם את אותו אחד שמחפש את השם שלי בגוגל (או בדאקדאק) לפני שהוא חושב להתקשר...

אגב, duckduck זה לג'וניורים. תעברו ל-Tor.

פורסם

היום שוחררה תוכנת מסרים חדשה לאנדרואיד - Signal. הקונספט לא שונה במאומה מזה של וואצאפ וטלגרם, רק שלהבדיל מוואצאפ ובדומה לטלגרם, סיגנל מתיימרת להיות מאוד מאובטחת.

בהצלחה עם לטרנספר את מקורביכם מוואצאפ לעולם מאובטח יותר. אני ניסיתי עם טלגרם והרמתי ידיים מהר מאוד.

פורסם

או שתעביר אותם לBBM.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עדכון

אני כבר שבועיים בלי גימייל וגוגל סטור וזה נהדר.

הסוללה מחזיקה הרבה יותר זמן.

אין לי את התחושה שתמיד יש משהו שרץ ברקע ומאט לי את המכשיר.

אני לפליי סטור לא מתכנן לחזור...

הדבר היחיד שעדיין לא מצאתי מייל טוב ואמין (אמין=שיהיה בסביבה עוד שנים קדימה)

יש המלצות?

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
עדכון

אני כבר שבועיים בלי גימייל וגוגל סטור וזה נהדר.

הסוללה מחזיקה הרבה יותר זמן.

אין לי את התחושה שתמיד יש משהו שרץ ברקע ומאט לי את המכשיר.

אני לפליי סטור לא מתכנן לחזור...

הדבר היחיד שעדיין לא מצאתי מייל טוב ואמין (אמין=שיהיה בסביבה עוד שנים קדימה)

יש המלצות?

בא לך להשקיע כמה שקלים?

vps עליו תתקין mail server, רכוש דומיין, תעודת SSL (לא חייב) ותהנה.

• תוכן חדש...