Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החיים בלי גוגל TAKE 1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש פה הרבה קונפורמיסטים (טוב נו, הם תמיד הרוב מטבע הביטוי) שלא חקרו ושאלו את עצמם לעומק מה ניתן לעשות עם המידע הזה...

אתם עושים מהלך יפה מאוד, קודם כל, ניתן לעבוד בצורה כמעט מלאה ובשימוש ברוב הפיצ'רים הנוחים של היום בלי להיות מחובר לחשבון כזה או אחר. מורידים APK בעזרת הקישורים שהדביקו לכם כאן והכל עובד פרפקטו, רק שאין עדכונים אז מידי פעם מורידים גרסה עדכנית. יש אפליקציה שדואגת להוריד גרסאות עדכניות גם בלי PLAY STORE.

גוגל ופייסבוק אוספות עליכן מידע ברמה של מראה יומיומית - כל המהלכים האישיים והחברתיים שלכם, נרשמים יחד עם מיקום מדויק, בלוג מאוד רחב. הם יכולים לדעת הכל, על הכל, מהכל ובכל תחום שרק תעזו לדמיין. לא רק שעת החיוג שלכם לחברים שלכם, אלא גם סיבת החיוג, איפה נפגשתם, על מה דיברתם, למה דיברתם על זה ואיך ניתן למכור את המידע האישי ביותר שלכם לטובת פרסום ("אנונימי" עלק) בנושאים שדיברתם עליהם. מאז שפייסבוק החלו עם אימות נתונים ע"י שליחת צילום תעודת זהות, הבנתי שזה הסימן להתנתק (יחד עם כל מיני סיבות). אני לא אתן לאתר אינטרנט להלך אימים על חיי האישיים והחברותיים ובעצם לאיים עלי ועל עוד רבים - לנשל אותנו מהעולם הוירטואלי (המונופול ליתר דיוק) אם לא נספק מסמך פיזי רשמי המעיד על קיומינו. נשמע קונספירטיבי שמאלני טבעוני, אבל אין לכם מושג כמה כבדה המשמעות של המהלך הזה.

האמת היא שמעבר לסיבות של פרטיות (רובכם לא יבינו על מה מדובר וילינו על כך שאנחנו מגזימים וחיים בקונספירציה אנטי-תאגידית או טייטל סקסי אחר שיעזור למוח שלכם להרחיק את עצמכם מהמוזרים האלו ולהרגיש נורמטיבים בלי לחקור את הסיבות), יש הרבה מאוד סיבות אחרות למחיקה מיידית של חשבון הוואטס אפ והפייסבוק שלכם.

פייסבוק - אתם אולי חושבים (גם אני חשבתי) שהמידע שאתם קוראים בפייסבוק נחוץ בצורה כלשהי להמשך התקין של חייכם, החל מדיווחים חדשותיים (לא, דיווח על ילדה בת 14 שנדרסה בגליל המערבי על ידי דוד שלה - לא קשור אליכם, לא ישנה את חייכם בשום צורה, לא ישפיע על עתידכם ובקיצור: לא, זה חלק מאובססיית החדשות הישראלית שנמצאת כאן בעיקר כדי לספק לנו תוכן להמשך המשפט: "שמעת מה קרה?" - מלווה בצקצוק), עד כל מיני תמונות שחברים שלכם מעלים (כן, אנשים מעלים תמונות כדי לתת בוסט לאגו שלהם, כדי להראות לכולם כמה כיף להם בחיים וכמה טוב להם, למרות ש90% מהן מזויפות ואינן מייצגות את המציאות הויזואלית - "פילטרים" או אינן מייצגות את האושר שלכם, סלפי - חיוך מזויף לחלוטין ברוב המקרים, אני קורא לזה חיוך לייקים).

בלי שום קשר, כל חלוקת הלייקים ההדדית בפייסבוק נהפכה לממלכת צביעות, כאשר אתם דואגים "לשמור על קשר" ולחלק מידי פעם לייקים ל"חברים" וירטואלים לחלוטין שפירגנו גם לכם, מידי פעם אפילו כאלו שלא הייתם אומרים להם שלום ברחוב. איחולי "מזל טוב" מהצבועים ומהמרוחקים והאדישים שהאנושות ידעה. כמה פעמים ראיתי בני משפחה או חברים שאומרים אחד לשני מזל טוב בפייסבוק עם איחול מרגש של 10 שורות אבל במציאות הביצים שלהם מאפשרות להן להגיד אולי צמד מילים (במקסימום) "מזל טוב"... ה"מזל טוב" הזה נהפך יותר לאגו-בוסט לכותב בפני החברים הוירטואלים שלו מאשר מתנה או איחול מזל טוב עם כוונה אמיתית.

בקיצור, מעבר לפיד שמלא ברכילות בלתי משמעותית בעליל, מעבר לעמודי אקטואליה שהפכו בעיקר לכוורת של CLICK-BAITS או כוורת של פוסטים שמטרתם להצית מלחמת תגובות, מעבר לצביעות הבלתי נתפסת, מעבר ל"שמירת הקשר" (הוירטואלי לחלוטין) עם "חברים", מעבר להפגנתיות של "אירועים משמחים" שנועדו בעיקר לשפר את חוסר הבטחון העצמי של רובינו, מעבר ל"אהבה" מזויפת, מעבר לבזבוז הזמן הקולוסלי, מעבר להתמכרות המטורפת (כן, אם אתם קמים בבוקר וזה הדבר הראשון שאתם עושים, אתם מה זה פאקינג מכורים... אין לכם מושג), מעבר לאין ספור תאונות, אין ספור פקקים שנוצרים אך ורק בגלל מכורים לטלפון (3 שניות עיכוב "שניה רק כתבתי פה הודעה או גללתי למטה בפיד של הפייסבוק" כפול 100 נהגים בצומת אחת = הרבה מאוד זמן עיכוב) - זה וירוס אנושי בלתי נתפס.

לפני כמה שנים כשהתחלתי להתנתק מהפייסבוק והוואטסאפ (אליו הייתי מכור, בדיוק כמוכם, אולי קצת פחות) עשיתי נסיון של חודש. מה תגידו, כשהחודש הזה הסתיים, לא קרה כלום. דברים רק התייעלו והשתפרו. קודם כל, לא ביזבזתי זמן על הפייסבוק (וואו, כמה זמן הולך לרובינו על הפייסבוק). לא ביזבזתי חצי שעה בהתכתבות פינג-פונג עם חברים בוואטס אפ כדי להעביר מסר שיכולתי להעביר בשיחת טלפון של 15 שניות. לא קיבלתי את הידיעות "החשובות" שהייתי מקבל בפייסבוק ועדין החיים שלי לא השתנו במילימטר. זה לא עניין אותי, אם זה היה חשוב מספיק, הייתי שומע על זה כנראה בחדשות או באחד העיתונים שמסתובבים בחוץ או ממישהו שעדין יכול לדבר פנים מול פנים. לא חיפשתי בכל שניה מה לעשות. כן, הפייסבוק הוא מפיג השעמום מספר אחת בעולם, הבעיה היחידה היא ששעמום זה דבר מאוד בריא. זה בריא, כי אתם נותנים למוח שלכם לנדוד למחשבות עמוקות ויעילות, לא למחשבות של "עלתה גלריית הקלרה בת"א" או "10 סיבות לעבור ללינוקס" או "דיווח ראשוני: ילד נקע את הרגל בצפון הארץ". אתם מאפשרים למוח שלכם להתרחק מעט מהתבנית הסביבתית-תקשורתית שהעולם נסחף אליה. זה מאוד חשוב להיות משועמם, נסו ותבינו.

הגלילה הפייסבוקית האינסופית כאן כדי ללכוד את תשומת הלב שלכם - וזה עובד בהצלחה יתרה. הגלילה האינסופית הזו סוחפת את רובכם למאגר מתחדש ובלתי נגמר של פוסטים צווחניים וצעקניים אך חסרי משמעות. פשוט תסתכלו על האדם הממוצע ברחוב, או על רכבת האינפוזייה הישראלית הממוצעת. תעשו רגע זום אאוט מהמצב הזה, תראו מה לעזאזל קרה לאנושות - היא נהייתה מכופפת. מכופפת לטלפון, מכורה לטלפון, בכל רגע שאדם לא מוצא את עצמו ברחוב, הוא מיד פותח וסוגר את הטלפון. לעיתים אפילו בלי להכנס לשום אפליקציה. זה הרבה מעבר להרגל - זו התמכרות, התמכרות קשה מאוד שנראית מאוד תמימה ממבט ראשון. עמדו בצומת והסתכלו ימינה שמאלה (אם אתם לא עסוקים בוואטס אפ), בערך 90% מהנהגים הישראלים נוסעים עם הטלפון ביד ולאלו ששואלים את עצמם "למה לעזאזל המשטרה לא אוכפת את זה כמו פעם", הרי התשובה פשוטה: גם השוטרים מכורים.

פעם הייתה תועלת ענקית בפייסבוק - שינויים חברתיים. היום זה לא המצב, כי 90% מהדברים שאנחנו קוראים בפייסבוק מחורטטים בעיקר כדי לקבל לייקים ושיתופים (קליק-בייטס כאלו ואחרים), יש אינפלציית כמות ואיכות מידע מטורפת ורוב האנשים כבר מתחילים להרגיש את זה.

בקיצור - סורי על המניפסט הארוך, אני יודע שזה קשה מאוד לקרוא בעידן של 160 תווים וריכוז של 2 שניות.

658897153969181867.jpg

עריכה אחרונה על ידי שבלול
  • תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה יש להרויח מצעד כזה ? אם הוא מתנתק מהחשבון של גוגל יש לו כבר מכשיר דומה לנוקיות של פעם עם יכולות חישוב וניווט ובלי יכולות המעקב של גוגל, שזה דווקא דבר כן מועיל.

אם כבר הייתי אומר לוותר כליל על מכשיר סלולרי. או למי שרוצה סלולרי בדרך שיהיה רק למקרי חירום - להחזיק מכשיר פשוט עם סוללה מחוץ למכשיר.

לא לגמרי נכון. אנדרואיד עדיין שולך מידע אודותיך לגוגל, רק בלי קישור לחשבון מסויים (אני מאמין שהDATABASE שלהם כבר יודע לבד להצליב את הנתונים עם מספר טלפון).

לכן, הצעד המתבקש הוא לעבור לטלפון "טיפש" (כי עם טלפון חכם עם מע"ה שונה רק תגרום לזה שהמידע שלך יישלח לחברה אחרת, כמו אפל, מייקרוסופט או סמסונג), רצוי עם סים PREPAID שנרכש במזומן בלי להציג תעודת זהות.

וגם אז, המספר שלך בצירוף השם יישלח לגוגל דרך כל מיני אנשים, שירשמו אותך בספר טלפונים שלהם, אז כדאי להחליף סים כל כמה ימים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש קיצוני לכאן ולכאן. הכי טוב להיות באמצע. אני משלם עבור נגישות וזמינות מידע, עבור היכולת לשתף את חיי ולהיות חלק בחיי חבריי שלא ראיתי מזמן, עבור האפשרות לשלוח ולקבל הודעות וסרטונים - בכך שאני מאפשר לגוגל לדעת עליי דברים. אף אחד לא ישתמש בזה בזדון, רק למטרות רווח. מה שאומר שאקבל פרסומות מעצבנות.

דברים שאני לא רוצה שיגלו - אני לא מעלה לאינטרנט ולא משתף בשום מעקב שניתן לנטר אותו. (קרי שיחות טלפון, וואטסאפ, פייסבוק, גוגל).

שום חברת ביטוח לא תוכל להתנער מאחריות על רכבי גם אם היה משופר וגם אם לא, אין לך שום תיעוד (מה גם שאני מצהיר בזאת שאיננו משופר - שיחפשו את זה בגוגל).

אני לא פותח את היום שלי בצפייה בפייסבוק או בהרגשה שאני חייב לדעת מה איזה חבר שלא ראיתי מאתיים שנה עשה בסופ"ש האחרון.

מה גם אין לי הרבה חברים בפייסבוק. רק כאלו שאיתם אני אשכרה מנהל מערכת יחסים מסוימת בחיים האמיתיים (בין אם לצאת לטיולים, להיפגש סתם, חבר'ה שהייתי יוצא איתם בכיף אם היה לי זמן וכו' - אנשים שאם אפגוש ברחוב לא רק אגיד שלום, גם אשמח לראותם).

אני בעיקר לא מעלה תמונות לפייסבוק, זוגתי היא זו שעושה זאת, וזאת למטרה אחת - לשמור על התמונות. כן, יש פלטפורמות אחרות שניתן לשמור על תמונות בענן אבל לה נוח פייסבוק. למה? כי זה משהו שאנו משתמשים ביום ביום מספר פעמים.

אנשים פה לקחו באופן קיצוני את העניין של פייסבוק והתמכרו לזה, אחרים חושבים שהbig brother עוקב אחריהם ופוחדים מהעין שבשטר הדולר.

צריך לחיות באיזון רבותיי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
מפתיע אותי כל פעם מחדש לראות איך אנשים מוכנים לוותר על הפרטיות שלהם, ולשים את כל החיים שלהם פתוחים לרווחה למספר מצומצם של חברות פרטיות שעושות הון מלקחת את הפרטים האישיים שלהם ולפרסם אותם לכל מי שרק מוכן לשלם.
חוץ מזה שהם עושים הון מזה, איך זה מפריע לך מעבר לפרסומות?
עבודה יפה של שיכנוע עצמי יש בציטוט הנ"ל למשל. דיזוננס קוגניטיבי במיטבו.רובם המוחלט של האנשים כאן מסתירים את השם האמיתי מאחורי כינוי, מוחקים בצורה אובססיבית את מספר הרכב שלהם מהתמונות, ומקפידים לא לשחרר שום פרט על מקום המגורים. SLOWRIDE למשל גר "אצל ההורים"לחברי הפורום הזה שהם אנשים נורמטיביים ברובם אתה לא מאפשר לראות באיזו עיר אתה גר אבל לגוגל אתה מאפשר לראות את כל האימיילים, את כל מילות החיפוש שלך, ובעצם להכניס לך יד לתוך הקיבה דרך הגרון כדי לראות מה אכלת בצהריים.גוגל פייסבוק ווואטסאפ יודעים מי החברים שלך ומי החברים שלהם, איך אתה מקושר אליהם ומה אמרת למי ואיפה הייתה כשאמרת את זה, מה צילמת, איפה אתה נמצא רוב הזמן, איפה אתה גם ואיפה אתה עובד, יש להם זיהוי ביומטרי של הפנים שלך, ואפשר למצא אותך בתמונות שאחרים פירסמו ושכלל לא ידעת שאתה מצולם שם.
אתה לא רואה את ההבדל בין עבריינים פרטיים קטנים לחברות ענק?נניח פרסמת בפורום פרוייקט שהתקנת ברכב מערכת באלפי שקלים. גם גנבים גולשים פה. אם ב"אזור" כתבת איפה אתה גר ורואים את מספר הרכב בתמונות, זה מקל עליהם למצוא את הרכב. אתה חושב שאותו גנב קטן ישלח מייל לגוגל ויבקש עליך את הכתובת שלך?!מה זה משנה אם הם רואים מה שאני שולח במיילים או בווטסאפ? אני לא מבין. באמת שלא. אז הם ידעו שהלכתי פעם למוזס עם עוד 2 אנשים ושצילמתי את שיעורי הבית והפצתי לחברים. יש לך מה להסתיר? אל תעשה את זה ברשת.
בתשובה לשאלה שלך "איך זה שונה מלהיות מוצר של המדינה" תשאל את עצמך למה למדינה אסור לעקוב אחריך, איך היית מרגיש אם היו שמים לך GPS ברכב בשביל לדעת כמה קילומטרים נסעת ? ולמה הצעת חוק כזו ודומות לה לא יעבור מבחן בג"ץהמדינה מחוייבת לשמור על הפרטיות שלך, יש חוקים ויש בתי משפט במידה והיא לא עומדת בהם, ואסור לה להעביר הלאה את הפרטים. החברות המסחריות אין להם שום מחוייבות כלפיך רק כלפי עצמן, אותן מעניין שורת הרווח, והם ימכרו את הנתונים האלה לכל המרבה במחיר. ואתה גם מספק להם הרבה יותר מידע והרבה יותר פרטי על עצמך.
המדינה יכולה להתהפך ברגע ולעקוב אחריך אם היא רואה לנכון. המדינה שומרת על הפרטיות שלך בדיוק כמו גוגל. כשמתחשק לה היא תשתמש במה שיש לה עליך לטובתה. מאגרי מידע עלינו כבר יש להם, עם דברים הרבה יותר אישיים ממה שגוגל יודעים. אתה באמת חושב שלא ושהכל כאן מנוהל ע"י צדיקים שלא למטרת רווח? כשרוצים לשנות חוק משנים אותו.
מעניין שהאנשים כאן בפורום מוחקים באובססיביות את מספרי הרכב מהתמונות שהם מפרסמים, קוראים לעצמם בכינויים ולא בשמות האמיתיים, ומקפידים לאל לפרסם שום פרט על מקום המגורים שלהם. אבל אם זו חברה פרטית הם פותחים בפניה את השער לכל מה שבא לה לחפור עליהם ? ואיזה שימוש לרעה אפשר לעשות בנתונים עליך ? אני מניח שאדם אינטלגנטי כמוך יכול לחשוב לבד על כמה אפשרויות.
בוא נשמע איזה שימוש לרעה חברה ענקית תעשה בנתונים שלך מעבר ל:- העברת מספר הטלפון שלך לישיבות מומצאות.- יתאימו לך פרסומות ביוטיוב לפי נושאי הגלישה שלך.- יתאימו לך פרסומות לפי המיקום שלך.- יציעו לך פרסומות.- פרסומות.- ופרסומות.מעבר לזה? נניח ועשית משהו פלילי והיית מספיק טיפש להשתמש איכשהו ברשת לטובת זה, יעבירו את המידע למנגנוני החוק. מה רע?בגדת באישתך ונסעת למאהבת עם GPS? גוגל יוכלו לסחוט אותך אם יתחשק להם. עוד סיבה להיות בן אדם.
לא לגמרי נכון. אנדרואיד עדיין שולך מידע אודותיך לגוגל, רק בלי קישור לחשבון מסויים (אני מאמין שהDATABASE שלהם כבר יודע לבד להצליב את הנתונים עם מספר טלפון).לכן, הצעד המתבקש הוא לעבור לטלפון "טיפש" (כי עם טלפון חכם עם מע"ה שונה רק תגרום לזה שהמידע שלך יישלח לחברה אחרת, כמו אפל, מייקרוסופט או סמסונג), רצוי עם סים PREPAID שנרכש במזומן בלי להציג תעודת זהות.וגם אז, המספר שלך בצירוף השם יישלח לגוגל דרך כל מיני אנשים, שירשמו אותך בספר טלפונים שלהם, אז כדאי להחליף סים כל כמה ימים
באמת סיבה טובה להתחיל לחיות כמו סוחר סמים.

הי, זו הודעה בסגנון X3XMומשהו הראשונה שלי! :lol:

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
יש קיצוני לכאן ולכאן. הכי טוב להיות באמצע. אני משלם עבור נגישות וזמינות מידע, עבור היכולת לשתף את חיי ולהיות חלק בחיי חבריי שלא ראיתי מזמן, עבור האפשרות לשלוח ולקבל הודעות וסרטונים - בכך שאני מאפשר לגוגל לדעת עליי דברים. אף אחד לא ישתמש בזה בזדון, רק למטרות רווח. מה שאומר שאקבל פרסומות מעצבנות.

דברים שאני לא רוצה שיגלו - אני לא מעלה לאינטרנט ולא משתף בשום מעקב שניתן לנטר אותו. (קרי שיחות טלפון, וואטסאפ, פייסבוק, גוגל).

שום חברת ביטוח לא תוכל להתנער מאחריות על רכבי גם אם היה משופר וגם אם לא, אין לך שום תיעוד (מה גם שאני מצהיר בזאת שאיננו משופר - שיחפשו את זה בגוגל).

אני לא פותח את היום שלי בצפייה בפייסבוק או בהרגשה שאני חייב לדעת מה איזה חבר שלא ראיתי מאתיים שנה עשה בסופ"ש האחרון.

מה גם אין לי הרבה חברים בפייסבוק. רק כאלו שאיתם אני אשכרה מנהל מערכת יחסים מסוימת בחיים האמיתיים (בין אם לצאת לטיולים, להיפגש סתם, חבר'ה שהייתי יוצא איתם בכיף אם היה לי זמן וכו' - אנשים שאם אפגוש ברחוב לא רק אגיד שלום, גם אשמח לראותם).

אני בעיקר לא מעלה תמונות לפייסבוק, זוגתי היא זו שעושה זאת, וזאת למטרה אחת - לשמור על התמונות. כן, יש פלטפורמות אחרות שניתן לשמור על תמונות בענן אבל לה נוח פייסבוק. למה? כי זה משהו שאנו משתמשים ביום ביום מספר פעמים.

אנשים פה לקחו באופן קיצוני את העניין של פייסבוק והתמכרו לזה, אחרים חושבים שהbig brother עוקב אחריהם ופוחדים מהעין שבשטר הדולר.

צריך לחיות באיזון רבותיי.

איזון וקיצוניות הן נקודות של פרספקטיבה. אולי מהזוית שלך זה נראה לך מצוין ובסדר גמור להיות "באמצע" אם אתה נכנס בערך 15 פעמים ביום לפייסבוק (תספור בעצמך, בכנות), אולי מהזוית הנוכחית שלך זה נראה לך בסדר גמור שאתה מעלה תמונות סתם כדי לאחסן אותם בפייסבוק, אולי מהזוית הנוכחית שלך זה נראה לך ממוצע ובסדר גמור לשלוח הודעות וואטס אפ בזמן שאתה נוהג בנתיב השמאלי ב100 קמ"ש. יש כאלו שאמרו לעצמם בדיוק את זה ומתו דקה אחרי זה בתאונת דרכים, למרות שהם היו "באמצע" (לא דאגו בכלל מהתמכרות לפייסבוק) אבל עדין דהרו בכביש וחילקו לייקים. בקיצור - אין דבר כזה "להיות באמצע זה הכי טוב". כי האמצע הוא יחסי לדעותיך.

עריכה אחרונה על ידי שבלול
פורסם

אז דעותיי אומרות - להיכנס לפייסבוק סתם פעם ב.. ולא מאתיים פעם ביום. לא להתרגש מכל פוסט שמעלה חבר. לא להחזיק מיליון חברים, או בכלל אנשים שאין לך קשר אליהם בחיים האמיתיים. לא להתרגש מלייקים ולהעלות פוסטים רק בשביל לקבל לייקים. לא לשתף כל פרט קטן בחייך.

התכתבות בוואטסאפ - לא קשור בכלל לכביש. לא דיברתי על כך שלסמס בנהיגה זה לא בסדר, וזה ללא קשר לפלטפורמה שבה אתה משתמש. גם לשלוח הודעה בטינדר וגם לשלוח הודעה רגילה בטלפון אתה יכול בזמן שאתה נוהג. אין פה קשר לפלטפורמה. זה פשוט WRONG.

להשתמש בגוגל זה בסדר - אך לא בדברים שיכולים להפליל אותך או להזיק לך (למשל לא אחפש בגוגל איך להחביא גופה אם אגיע למצב שאצטרך לעשות זאת). כמו גם שלא אתוודה על בגידה בוואטסאפ ולא אכתוב לחבר בפייסבוק שאני מתכנן להרוג את הנשיא. (נקווה שלא ידפקו לי על הדלת בקרוב :lol: ). מצד שני, לחפש דברים שאני צריך בשביל העבודה או סתם בשביל החיים הפרטיים שלי - זה בסדר גמור. ואין בעיה שגוגל יידע שחיפשתי שרפרף מעץ ויציע לי אחד מפלסטיק בפעם הבאה שאכנס לשם.

כל עוד לא ינסו להתנקש בי באמצעות איכון דרך פייסבוק, אין לי גם בעיה שהמיקום שלי יהיה ידוע לפייסבוק או לגוגל (למרות שאצלי אישית האופציה הזו בטלפון כבויה).

אצלי פייסבוק זה בעיקר בידור אסלה. מה גם, רוב הפוסטים שאני רואה בפייסבוק קשורים למכוניות או לסרטונים מצחיקים, פחות לתמונות עם וודקה על שולחן ו"התחלנו" ברקע.

זה איזון לטעמי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מי שהופך את פייסבוק ודומיו לחלק מרכזי בחיים שלו, זו בעיה שלו. הפייסבוק שלי מלא בפרטים לא נכונים ושטויות: אני גר בלאס וגאס, המקצוע שלי הוא badass mother#ucker, נשוי והמון קומיקסים של דולן דאק.

אני משתמש בו בעיקר לקבוצה של הלימודים וכמו שכתבת, זמן אסלה. אולי בעתיד אשתמש בזה לדברים עסקיים אבל מעבר לזה? אין לי סיבה לפרסם כל שניה מה אני עושה ואיפה אני נמצא. זה לא מעניין אף אחד ואם סלקום, צוקרברג או גוגל רוצים לעקוב אחרי הם לא צריכים את זה. מספיק להם שהטלפון אצלי בכיס.

מי שמחליט לצלם סלפי כל שעה בצירוף המיקום שלו זו כבר בעיית התמכרות. הפגיעה הרצינית בו תבוא לא בצורת מליון פרסומות אלא שהוא לא ידע מה לעשות עם עצמו במצבים שאין לו סמארטפון ביד.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

תמיד משעשעים אותי שירשורי הקונספירציות האלה.

תמשיכו להאשים את עצם העובדה שאתם לא מסוגלים לשלוט בעצמכם בגורמים חיצוניים שמנסים לרגל אחריכם.

ואל תשכחו את הכובע מנייר כסף שהממסד לא יקרא לכם את המחשבות!!!!

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם (נערך)

רק אני חושב שדאקדאק זה רעיון של Alphabet? לבודד את כל נוטשי הגוגל, לשים אותם בקבוצת סיכון ולהגביר את המעקב אחריהם? :twisted:

שבלול,

ברגע שאתה מוציא ספר (או רץ לראשות הממשלה) שלח לי איזה מברק. קול אחד כבר יש לך!

עריכה אחרונה על ידי iluxxxa
פורסם

ידידה השתתפה פעם במיונים לתחרות מסויימת, שיתפה אותי בעצם קיום המיונים אבל לא במהות התחרות (נשים. שלא תדעו מצרות).

אחרי כמה טיזרים מצידה הסבלנות שלי פקעה. רבע שעה מאוחר יותר ידעתי בדיוק באיזו תחרות מדובר, מה כוללים המיונים ועוד פרטים שאפילו היא כמשתתפת לא קיבלה עדיין.

בסך הכל השתמשתי בגוגל, בחשבון הפייסבוק שלה ובהיגיון בריא. ואין לי בכלל גישה לפייסבוק (יש לי פטור פייסבוק מטעמי אנטיפתיות).

הסודיות מתה, או לפחות גוססת.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם היא לא היתה רוצה שתדע היא לא היתה מספרת כלום.

רוב האנשים כן רוצים להיחשף ושכולם ידברו וידעו עליהם. רק אחרי שהם נכווים מזה הם לומדים להעריך את הפרטיות.

פורסם

היא גם הייתה מספרת לי בסופו של דבר. לא זו הנקודה.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
כל הכבוד על היוזמה והאומץ לנסות לעבוד בלי גוגל. אני בעצמי בדרך לשם. עשייתי כמה ניסיונות וגילית שהמכשיר עובד הרבה יותר מהר וחלק כאשר אין ברקע את הפרוססים של גוגל רצים.

לגבי מפות

במקום WAZE יש מספר אפשרויות אני משתמש באפליקציות שעובדות עם open strees maps

יש כאן רשימה של אפליקציות כאלה.

עוד אפשרות היא להשתמש ב HERE המצויינת והחינמית (של נוקיה שעובדת יפה על אנדרואיד).

יש גם גרסה של SYGIC חינמית.

לוואטסאפ נדמה לי שיש גם תחליפים,

התקנה של אפליקציות אתה יכול לעשות ישירות על ידי הרצה של קבצי ה APK שלהם, ויש אתרים שאפשר למצא בהם מאגרים של הקבצים האלה. לא זוכר כרגע אבל אנסה לחפש.

תודה רבה. מצאתי וואטסאפ ישירות מהאתר שלהם. לגבי מפות אני בודק.

מהלך חכם, אך אני חושב שהוא מאוחר מדיי. העניין הוא שמצידך - אתה יכול להכנס מתחת לסלע ביער. הבעיה היא שאר האנשים שאתה משוחח איתם דרך הסלולר, שמור להם בספר הטלפונים, מצטלם איתם וכו'.

רוצה לומר - גוגל יגיעו אלייך, אם לא דרכך. אז דרך הפאקצה במשרד שמתקינה Truecaller/Noknok ובערך את כל שאר השיט שמציעים לה תמורת הוספת לבבות ופרחים לתמונות שתצלם וכפתור מהיר לשיתוף בכל המדיות האפשריות.

צודק. על כאלה אין לי שליטה.

תודה רבה. לא לגמרי ברור לי האתר השני. אלו אפליקציות בלי הניג'וס של גוגל פליי?

למה לא ללכת צעד קדימה, ולוותר על סמארטפון כלל?

בתור בונוס תקבל אחלה זמן סוללה.

הטלפון הפרטי שלי הוא נוקיה פליפ מודל 2007. אם היתה לו מצלמה נורמלית, קישור לאאוטלוק, כרטיס SD ותוכנת ניווט נורמלית, זה מספיק לי.

וואטסאפ אני צריך לעבודה.

לגבי זמן סוללה, עכשיו כמעט סוף היום, אני על 71%. מעולה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

האמת היא שהשרשור הזה פתח לי קצת את העיניים, איכשהוא פיספסתי את הרעיון שאפשר להשתמש במכשיר גם בלי כל ה OVERHEAD שגוגל העמיסו עליו.

הסרתי כל מה שקשור לגוגל - כמו GOOGLE PLAY SERVICES, הסרתי את כל החשבונות, והמכשיר איזה פלא, הסוללה מחזיקה 30% יותר, והמכשיר עכשיו גם יותר מהיר בתגובות שלו.

תודה !

פורסם
מהלך חכם, אך אני חושב שהוא מאוחר מדיי.

שלפת לי את האותיות מהמקלדת.

אפשר להסתדר בלי פליי סטור, אנדרויד מאפשרים לכל מי שיחפוץ בכך לפתח stores משל עצמם,

מוזר אבל אמיתי. לסמסונג יש איזה סטור צולע משלהם, ובסין יש עולמות אחרים לגמרי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...