Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

VOLVO S 60- חשמל וכריות אויר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסלון בוולו שנת 2002 היה ממש הרוס - החלפתי לסלון חדש מרכב שנת 2010 מפרוקיה.

במקור כסא הנהג היה חשמלי אבל התקנו כסא חדש לא חשמלי.

באמצע ההתקנה הסתבר שמחברי החשמל בכסאות הקידמיים אינם מתאימים וכתוצאה מכך נדלקה אזהרה חמורה ביחס לכריות האויר.

אני מבין ש:

* כריות האויר בכסאות לא יופעלו במקרה של תאונה

* לא ברור באם כריות האויר הקידמיות תופעלנה במקרה תאונה

השאלה : האם קיים חשש שכריות האויר יופעלו באופן לא רצוני תוך נסיעה שגרתיית ???

תודה

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

למה שלא תקפוץ למוסך וולוו מורשה ‚ שינסו לסדר לך את הבעיה ? בכל זאת כריות אוויר זה לא משחק !

דבר שני אשמח לעת מה המחיר של החלפה זאת (אפשר גם בפרטי) .

פורסם

NIRO -כריות אויר זה לא משחק!! אבל לפני שאני מגיע למוסך אני אוסף את מירב האינפורמציה שיכול להשיג...ובמיוחד כאן בפורום

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

למיטב הבנתי, יצרן הרכב משקיע המון כדי למנוע מצב של פתיחת כריות אוויר ספונטנית, שכן מדובר בבעיה בטיחותית חמורה.

אף על פי כן, זה דבר שיכול לקרות (גם אם תדירותו נמוכה מאוד) והבעיה שתיארת ברכב לא בהכרח מורידה את הסבירות.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...