Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

בעבר יצא לי לצבוע בערך את כל חלקי הפלסטיק החיצוניים בפונטו הקודמת שלי, הייתה תוצאה יפה והכל באותו זמן,

האוטו נמכר לחבר בנתיים ועבר די הרבה זמן מאז.

כרגע הצבע כבר מתחיל להתפרק ולהשבר וגם כשהרכב היה אצלי כל פעם אם הצבע היה מקבל מכה קטנה הוא משהו הוא היה פשוט כאילו נשבר ונופלת חתיכה של צבע.

נראה שפשוט היסוד לא דבוק כמו שצריך לפי דעתי.

זה היסוד שאני משתמש בו:

32307.png

עכשיו צבעתי שוב חלקי פלסטיק בפונטו הנוכחית, צביעה כמו שצריך ואפילו יותר, שכללה שיוף וניקוי של הפלסטיק, 4 שכבות של הפריימר, יבוש ושוב שיוף, 4 שכבות של צבע ושוב יבוש ושיוף, ו3 שכבות של לכה.

התוצאה יפה אבל כבר ברגע שהחזרתי את הפלסטיקים שנתפסים עם תופסנים שנכנסים רק עם קצת כוח, הצבע התחיל להשבר בכל מני מקומות ופשוט נופלות חתיכות קומלפט עם כל השכבות שלמעלה צהוב ולמטה אפור של הפריימר, נראה שהוא פשוט לא נדבק לפלסטיק עצמו בגלל הפריימר שלא מתאים.

מישהו מכיר יסוד טוב יותר לפלסטיק? אולי עדיף בלי יסוד בכלל? מה כדאי לעשות?

עריכה אחרונה על ידי non22

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

לצביעת פלסטיק אני ממליץ על ספריי FUSION של KRYLON, זה ספריי מיוחד לפלסטיק שאינו מצריך יסוד או לקה. יש לשייף מעט את המשטח (נייר 1000 או 2000), לנקות טוב עם אלכוהול ולרסס מספר שכבות דקות ממרחק 20 סנטימטר. להרכיב לפחות אחרי 24 שעות ואם אפשר אז רק אחרי שבוע. החסרון הוא שהספריי הזה יקר, סביב ה 50 שקלים למיכל.

אתה יכול לראות תיעוד מצולם של צביעה שעשיתי לפני כמה חודשים. נכון להיום אין סימנים של דהייה או קילוף כלשהו.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה אבל זה שחור, ואני צובע אותם לצבע הרכב ככה שזה לא מתאים לי.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

מישהו יודע?

המקום היחיד שאני יודע שמוכר צבע יסוד יעודי לפלסטיק הוא טופקולור במחיר שלדעתי יקר מדי, וזה נשמע לי מוזר שחוץ מהם אין את זה בשום מקום.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

אם אתה מעוניין בספרי בצבע הרכב ניתן להשיג רק מטופקולור, ברק או מקום אחר שמכין צבעים לפי קוד יצרן. ל FUSION (ולאחרונה גם גיליתי של- RUST-OLEUM יש יבואן בארץ) יש מגוון צבעים, אולי תמצא גוון דומה דיו.

ספריי יסוד ייעודי לפלסטיק לא נפוץ, צריך לחפש אותו בחנויות הגדולות והמתמחות.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• אחראי פורום
פורסם

גם בחנויות שהן לא טופקולור, המחיר דומה. אין מה לעשות, לתוצאה עמידה ואיכותית צריך להשקיע.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

איתמר, ספרי צבע לפי קוד רכב כבר יש לי כמובן ואני משתמש בו, מה שחסר לי זה היסוד לפניו.

גוון דומה לא מספיק טוב, לא רוצה שהרכב יראה בדיחה.

הבעיה שלי שכבר הייתי בטופקולור בשביל הצבע לפי קוד וויתרתי על הצבע יסוד כי חשבתי שאני אוכל להשיג משהו אחר או שהפריימר אולי כן יצליח הפעם אבל כנראה שטעיתי ועכשיו זה קצת נסיעה במיוחד לשם. (חוץ מזה שאני לא סובל לנהוג בעיר המקולקלת הזאת)

טוב תודה, כנראה שבהזדמנות אקנה את היסוד של טופקולור.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

הספריי לפלסטיק שלא מצריך יסוד לפני שהציעו לי פה קודם, יש כזה בלבן ב50 ש"ח, שימוש בו ומעליו הצבע שאני רוצה יחזיק או לא?

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

הייתי מחפש יסוד ייעודי לפלסטיק במקום לצבוע צבע על צבע. נסה לברר אם יש בארץ את הפריימר לפלסטיק של KRYLON, יעקבי הם היבואנים.

פורסם (נערך)

בטוח שיש כזה בארץ? מצאתי אותו באינטרנט אבל לא למכירה בארץ.

באתר של יעקובי לא מצאתי.

אנסה להתקשר מחר.

עריכה אחרונה על ידי non22

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

• תוכן חדש...