Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה צריך לעלות ספוג של פלסטלינה?

יש פה שני חבר'ה בפורום שמוכרים משומשים, אחד מהם מוכר חצי ב-35, והשני שלם ב-80, אבל הם גרים רחוק, זה שווה לי? או לקנות חדש?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תודה רבה לכולם על הידע, ההמלצות והעצות... כיף שיש פורום כזה שאתה יכול לקבל באמת מידע מקצועי בכל מה שקשור לרכב, אני לא יודע אם הייתי יכול לקבל את הידע הזה במקום אחר, אז שוב תודה.

רוצה להודות במיוחד ל- yogev20, הבנאדם אירח אותי בבית שלו, הביא לי חתיכת פלסטלינה במתנה ומכר לי ווקס מעולה בחצי מחיר, הוא גם הסביר לי ולימד אותי המון דברים... ואפילו יצא לבדוק איתי שאכן הפלסטלינה מורידה...

אני מתחיל ממש להתמכר לדטלינג זה ממש כיף.... אני שמח שכל זה קרה... כי עכשיו אחרי שעברתי עם פסטלינה האוטו פשוט נראה כמו חדש.. מבריק כמעט מסנוור וזה ממש כיף ככה... מבחינתי זאת רק ההתחלה.. ואני כנראה ימשיך ויעשה גם פוליש ואלמד על עוד חומרים..

מה שכן יש עדיין מקומות שלא יכלתי להוריד את הצבע (הגומי של הדלתות למשל, והפלסטיק של המראות, ובחריצים של הדלתות) אבל בגדול מאוד מאוד מרוצה

פורסם

תעדכן אם הורדת את כל הצבע בפנים הרכב כמו שהסברתי לך כולל גומיות.

אשמח לדעת שזה הצליח? כי מראה הרכב שלך מרוח בצבע לא עוזב אותי במנוחה.

• תוכן חדש...