Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא אעביר לאף אחד קורס בפענוח רנטגן או בדיאגנוזה של עששת, אבל חלק מהחורים רואים ברנטגן ואת חלקם לא רואים ברנטגן, וזו הסיבה בעטיה רופאים גם נוטים להסתכל בפה של המטופל ולא להסתמך רק על צילומים.

לא שאני טוען שזה שאמר שיש למאן דהוא 9 חורים צודק, אבל זאת תהיה תשובתו אם וכאשר מישהו מאיזה משרד יתהה למה תוכניות הטיפול שלו הן כאלו ולא אחרות

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

מוסיף על קודמי. גם בצילום - חור זה לא תמיד ממב של כן/לא.

לפעמים יש מוקד שמצריך טיפול וכזה שכדאי להשאיר למעקב וההחלטה היא על סמך ניסיונו ושיקול דעתו של הרופא שלוקחת בחשבון מספר רב של גורמים.

כמו שנאמר, לא בהכרח ההוא של ה-9 צדק (סביר להניח שלא) - אבל גם לא בהכרח ההוא של ה0 צדק.

אני ממליץ בטיפולי שיניים לא לחסוך ולמצוא רופא שאתם סומכים עליו.

פורסם

מנצל"ש, בהמשך לסיבה המקורית שפות"ש הלך למרפאה- סד להגנה משחיקת השיניים, האם יש פיתרון אחר שעובד לאורך זמן? שמעתי נתון שרב האנשים, בשלב כלשהו במוקדם או במאוחר, מפסיקים להשתמש בסד השיניים (ואני לדוגמא בין האנשים האלה )

פורסם

כנראה שהסד שעשו לך הוא לא טוב.

אני התחלתי עם סד קשה(בצבא-כנראה זול יותר) שבאמת היה סיוט נוראי,לוחץ על החניכיים,והמון רוק על הכרית.

לאחר מכן עברתי לסד רך שהוא מצויין,שום אי נוחות,שם והלך לישון.

בכל אופן,לדעתי כדאי לשים בכל מצב אם יש צורך,עדיף מאשר להשאר בעתיד עם בעיות בשיניים שאי אפשר לתקן.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אני שמח שיש כאן מומחים להפרעות במפרקי הלסת שיודעים שעושים סד קשיח בצה"ל בגלל שזה זול יותר (זה לא) ולא בגלל שזה הסד שמטפל בצורה הטובה ביותר בבעיות המפרקים

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תוכן חדש...