Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני מחפש רכב מיני-ואן משפחתי של שלושה מקומות מרווחים ו/או מקומות נוספים.

רצינו משהו מעט יותר גבוה, ומרווח מהקיה סול שהייתה לנו.יש לנו שלושה ילדים קטנים (חודשיים, שנתיים וחמש) ככה שאנחנו עם כסאות/בוסטרים לשנים הקרובות.

מחפשים יד ראשונה/שניה והתקציב גמיש 60-100 תלוי במה שנמצא.

אנחנו לא מעוניינים בצרפתיות, ואחרי נסיון לא מוצלח עם עלויות טיפולים בקיה, התמקדנו ביפניות, אבל גם שם לא נראה בנתיים האור. הרוב או צפופים (אאוטלנדר,קשקשאי+2), או יקרים, וכו.. הג׳יפונים יקרים, וגם אני חושש מרכבים עם abuse גבוה. אני לא רוצה רכב מנהלים רחב, אלא משפחתית מוגבהת עם שורה שניה מרווחת ו/או אפשרות ל 6-7 מקומות.

חיפשתי ונשקלו מאד ברצינות: קיה קרניבל, סובארו אאוטבק, טויוטה ורסו, קשקאי+2, דודג׳ ג׳רני, מאזדה 5 וכו...

הקטגוריה של רכב למשפחה עם שלושה קטנטנים וכסאות הוא סוגיה כואבת וקשה. זה מפתיע לגלות כמה מעט רכבים עונים על זה היטב, וכמה ההיצע ביד 1/2 הוא מוגבל.

רכב שכן תפס את תשומת ליבי הוא האופל זאפירה שראיתי במקרה, וגם נראה נחמד מאד מבחינת מקומות וסידור. הוא נראה מתאים מאד לצרכים שלנו, ובגלל שאופל חזרה לשוק אחרי שנים שלא הייתה, אז אפשר לרכוש יד ראשונה במחיר ממש טוב (למרות שכמעט ולא רואים אותה בלוחות)

וכאן החשש שלי:

1. רכב שאין כמעט ממנו, לא יהיה כל כך סחיר לכשנרצה למכור

2. תחזוקה/חלפים - אופל בכלל, כרכב גרמני, והדגם הזה ספציפי, שלא ראיתי הרבה ממנו בכבישים (שלא לומר אחד שניים סה״כ, עד עכשיו).

למישהו יש ניסיון עם שירות/תחזוקה של אופל בדגמים של 3-4 שנים האחרונות. אני יודע שיש הרבה בליסינג, אבל בגלל שאני קונה פרטי, אז לפרטיים זה ״כואב״ יותר :-)

חוות דעת על הדגם ספציפי מנסיון ואופל בכללי יתקבלו בברכה, ולמרות שיש אינספור שירשורים בנושא, הצעות לרכבים חלופיים יתקבלו בברכה גם.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני באותה דילמה בדיוק. בדקת טויוטה ורסו? אמנם אתה יורד שנה או שנתיים (או שלוש, תלוי כמה האוטו במצב טוב), אבל כל נושא הסחירות והאיכות לא בעייתי בכלל.

Veni, Vidi, Visa

פורסם
הי,

אני מחפש רכב מיני-ואן משפחתי של שלושה מקומות מרווחים ו/או מקומות נוספים.

רצינו משהו מעט יותר גבוה, ומרווח מהקיה סול שהייתה לנו.יש לנו שלושה ילדים קטנים (חודשיים, שנתיים וחמש) ככה שאנחנו עם כסאות/בוסטרים לשנים הקרובות.

מחפשים יד ראשונה/שניה והתקציב גמיש 60-100 תלוי במה שנמצא.

אנחנו לא מעוניינים בצרפתיות, ואחרי נסיון לא מוצלח עם עלויות טיפולים בקיה, התמקדנו ביפניות, אבל גם שם לא נראה בנתיים האור. הרוב או צפופים (אאוטלנדר,קשקשאי+2), או יקרים, וכו.. הג׳יפונים יקרים, וגם אני חושש מרכבים עם abuse גבוה. אני לא רוצה רכב מנהלים רחב, אלא משפחתית מוגבהת עם שורה שניה מרווחת ו/או אפשרות ל 6-7 מקומות.

חיפשתי ונשקלו מאד ברצינות: קיה קרניבל, סובארו אאוטבק, טויוטה ורסו, קשקאי+2, דודג׳ ג׳רני, מאזדה 5 וכו...

הקטגוריה של רכב למשפחה עם שלושה קטנטנים וכסאות הוא סוגיה כואבת וקשה. זה מפתיע לגלות כמה מעט רכבים עונים על זה היטב, וכמה ההיצע ביד 1/2 הוא מוגבל.

רכב שכן תפס את תשומת ליבי הוא האופל זאפירה שראיתי במקרה, וגם נראה נחמד מאד מבחינת מקומות וסידור. הוא נראה מתאים מאד לצרכים שלנו, ובגלל שאופל חזרה לשוק אחרי שנים שלא הייתה, אז אפשר לרכוש יד ראשונה במחיר ממש טוב (למרות שכמעט ולא רואים אותה בלוחות)

וכאן החשש שלי:

1. רכב שאין כמעט ממנו, לא יהיה כל כך סחיר לכשנרצה למכור

2. תחזוקה/חלפים - אופל בכלל, כרכב גרמני, והדגם הזה ספציפי, שלא ראיתי הרבה ממנו בכבישים (שלא לומר אחד שניים סה״כ, עד עכשיו).

למישהו יש ניסיון עם שירות/תחזוקה של אופל בדגמים של 3-4 שנים האחרונות. אני יודע שיש הרבה בליסינג, אבל בגלל שאני קונה פרטי, אז לפרטיים זה ״כואב״ יותר :-)

חוות דעת על הדגם ספציפי מנסיון ואופל בכללי יתקבלו בברכה, ולמרות שיש אינספור שירשורים בנושא, הצעות לרכבים חלופיים יתקבלו בברכה גם.

זה למעשה שברולט אורלנדו בנזין 1.4

איפה ניתן למצוא את הרכב הזה?

פורסם

לחבר טוב היה אחד כזה בליסינג הוחזר לאחר 3 שנים ו130000 ק"מ כמעט ללא בעיות מיוחדות,

צריכת דלק ממוצעת של 1/10.5, באופן כללי הוא היה מרוצה מהרכב.

פורסם
לחבר טוב היה אחד כזה בליסינג הוחזר לאחר 3 שנים ו130000 ק"מ כמעט ללא בעיות מיוחדות,

צריכת דלק ממוצעת של 1/10.5, באופן כללי הוא היה מרוצה מהרכב.

איזה "כזה"? זאפירה או אורלנדו?

Veni, Vidi, Visa

• תוכן חדש...