Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק היבריד 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שבוע טוב

כיום יש ברשות המשפחה טויוטה קורולה 2008 רובוטית , סך הכול אנחנו מאוד מרוצים מהרכב מרווח חסכוני עושה את העבודה כמו שצריך אבל הגיר תמיד יהווה חיסרון עבורנו הנסיעה אינה חלקה ודורשת התייחסות שונה מהגיר האוטומט בנסיעה , היינו רוצים לעבור לרכב עם גיר אוטומטי רגיל , שיהיה גם חסכוני עבורנו , האופציה הראשונה כרגע היא הונדה סיוויק היבריד 2008 , רציתי לשמוע המלצות וחוות דעת לגבי הרכב , יתרונות חסרונות , עד כמה הוא טוב יותר או פחות מהקורולה שברשותנו ?

פורסם

אם אני לא טועה,אין אחריות על היחידה ההיברידית -חשמלית/סוללה ,שחלילה אם מתקלקלות ,הנזק שם גדול.

כדאי לפני קניית הרכב,להתייעץ עם מוסך מורשה יבואן,שיסכים אולי תמורת תשלום לבדוק את הנושא כי אני לא חושב,שמכון בדיקה כזה או אחר יוכל לתת תמונת מצב אמיתית לגבי העניין.

מעבר לזה,אאל"ט,הוזכר כאן בפורום,שהעלות אחזקה יותר גבוהה מסיוויק רגילה גם בגלל מצתים מיוחדים (יש שם 8) ,שעלותם מעל 1000 ש"ח וזה נכון ללפני כמה שנים בודדות (ייתכן שהמחיר עוד עלה מאז)

צריכת דלק ממה הוזכר בפורום- בסביבות 15-16 ק"מ לליטר בעיר ו 1:20 ואולי טוב מכך בבינעירוני. (זה לפחות לפי פרסום של חבר פורום שמכר רכב זהה לפני כ-3 שנים+)

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אוקיי תודה רבה , מלבד הצריכת דלק הטובה ישנם עוד יתרונות בולטים לרכב ? או נהפוך הוא האם יש עוד חסרונות שכדאי שנהיה מודעים להם , בנוסף אציין שנכנסה להשוואה גם אפשרות של מכוניות היברידיות שונות , טויטה פריוס , והונדה איינסנט , ובנוסף יונדאי I25 בנפח 1400 שגם היא די חסכונית

מי העדיפה מבינהם ?

פורסם

i25 לפחות בגרסה האוטומטית זה רכב עצלן ושתיין והשוואה שלו מול רכב היברידי זה כמו להשוות בין גלידה מפנקת לציפס מלוח

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...