Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שהבעיה מופיעה בעיקר בתחילת נסיעה אבל אולי רק אז אני שומע..

כשאני מסובב את ההגה סיבוב וחצי ~ 2 , בעיקר בחניות או כיכרות רציניות, יש רעש כמו של 2 מתכות שמתנגשות אחת בשניה שבא מהגלגלים, אפשר להרגיש ויברציה גם בהגה עצמו, הרכב זה פונטו 2004, זה סתם רעש לא רציני או משהו שמצריך טיפול?

לפני פחות מחודש עשיתי יישור קו ובמהלכו החליפו גרמושקה לגלגל שמאל קדמי, יכול להיות שזה קשור והמכונאי היה חאפר?

פורסם

אני לא מבין גדול אז רק כדי להבין, הגרמושקה מגנה על הציריה, ואתה טוען שהציריה עצמה כבר לא טובה? מוזר מאוד שהתחלתי להרגיש את זה דווקא אחרי התיקון, אולי שהוא ביצע שם משהו לא בסדר..

מה סדר גודל של תיקון כזה? במוסך לא מורשה.

ואם אפשר לדעת, סדר גודל של תיקון בולמי זעזועים.

תודה רבה מראש.

פורסם

אם החליפו רק גרמושקה, ונסעת עם אחת קרועה הרבה זמן - אז זה הגיוני.

תעשה ניסוי, תעמוד במקום, קח את ההגה עד הסוף לצד אחד סע קצת קדימה - יש תקתוקים? (אחרי זה קח את ההגה לצד השני ושוב) הצד שמתקתק הציריה בו גמורה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אם זו אכן הבעיה, אני כן חושב שזה אחריות של המכונאי, הרי כשהוא החליף את הגרמושקה הוא עשה יישור קו כולל ובמילא פירק את כל הגלגלים ובדק, אלא אם כן אי אפשר לדעת מה מצב הציריה..

האם המחיר של טיפול כזה אמור לעלות כמו ההחלפה של הגרמושקה או שזה רכיב יקר יותר ?

פורסם

אין קשר ליישור הקו שעשה המכונאי מכיוון שפעמון ציריה מתקתק ניתן לשמוע רק במצב נסיעה על כביש בפניות חדות ולא כאשר הרכב על הליפט. פעמון הציריה לרוב נידפק בגלל הגרמושקה שניקרעת ודרכה חודר ליכלוך אל הפעמון ומדובר במיפרק שפשוט נהרס עקב הליכלוך וכמובן לאחר שברח כל הגריז דרך הקרע בגומיה. שים לב שאת פעמון הציריה ניתן להפריד ממוט הציריה ואין צורך בהחלפת הציריה כולה גם אם המוסך יגיד שכל הציריה הלכה. מחירו של פעמון נע סביב ה 150 שח ומחיר עבודת ההחלפה שלו עוד בערך 150-200 שח.

פורסם
שים לב שאת פעמון הציריה ניתן להפריד ממוט הציריה ואין צורך בהחלפת הציריה כולה

בכל סוגי הרכבים זה כך או שאתה מדבר על הרכב שלו ספציפית?

הכונו לביאת המשיח!

פורסם

מאור אתה תותח, תודה על העזרה, דיברתי איתך בפרטי בפלאפון, אם אתה זוכר עם הנורת היגוי ועוד כמה שטויות, באמת תודה על העזרה.

לגבי המוסכניק, אני סומך עליו ואני מאמין שהוא לא יחרטט, אבל בכל מקרה הפעם אהיה קרוב אליו בזמן העבודה להבין קצת מי נגד מי, אני זוכר באמת כשהוא החליף גומיה, חבר שהיה איתי שאל משהו לגבי הפעמון והוא הראה לו, ככה שהטיפול עצמו נראה לי גם לא ייקח הרבה זמן. מקווה באמת לצאת בנזק של עד 300 ~ 400 שח.

פורסם

תודה מאור!

התקשרתי אליו וקבענו לראשון, למרות שאני לא אוהב שנותנים תשובות 'על עיוור' הוא חושד שזה קשור למשולשים, האם זה סיפור גדול יותר מצירייה ?

פורסם

לא רואה סיבה להאשים את המשולשים בתופעה של נקישות בפניות אך מכיוון שלא שמעתי בעצמי את הרעש המדובר לא אתן סופית את הגושפנקה על צירייה וזו כמובן ההנחה שלי לפי תיאורך. אם אכן מדובר במשולשים מחיר משולש חליפי לפונטו נע סביב ה 250 שח למשולש.

פורסם

בדקתי בהיסטוריה וראיתי שבוצעה החלפת משולשים לפני פחות משנה במוסך מורשה, אני מניח שזה חלקים מקורים, ככה שלא אמורה להיות בעיה תוך שנה.. אני צודק? מתחיל לתהות אם ללכת למורשה וזהו..

פורסם

במורשה אתה תצא בנזק כספי שאיתו אתה יכול להחליף גם משולשים וגם 2 ציריות (ואולי גם אוטו). הרכב שנת 2004 כך שחבל שתתבאס בגלל מחיר מופרז במורשה שאתה יכול לצאת בכמה מאות בודדות בלבד.

תזכיר לי מאיפה אתה בארץ?

פורסם

קריות, המוסכניק שלי באמת גובה מחירים סבירים אבל אני מתחיל לפקפק ברמה שלו וביכולות שלו, בא לי לנסוע על רכב כמו שצריך ולא להילחץ שכל יומיים תדלק נורה אחרת, באופן כללי גם כשאני מתיישב יש רעשים מהמתלים כאילו העמסתי על האוטו איזה 500 קילו, לא יודע להסביר.

• תוכן חדש...