Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום.

אז ככה החלפתי באוטו (סובארו B4 07) את הרמקולים המקוריים (קומפוננטים במקרה שלי) למורל טמפו.

אציין שאין לי מגבר וסאב, ואני משתמש במערכת המקורית הפשוטה למדי אבל הסאונד נשמע מפורט וחם הרבה הרבה יותר ואני די אוהב אותו. למרות שהוא לא הכי מאוזן.

עכשיו אני רוצה לקנות מערכת סטריאו לבית. עם תקציב מצומק של 1000 ש"ח.

אני יכול לקנות מערכת עם פי'צרים וכל הכניסות וווליום בשמים בתקציב הזה. הבעיה שהם טובות בעיקר לייצור רעש ולא סאונד למוזיקה.

חשבתי בתקציב שלי ללכת על זוג קומפוננטים כדוגמת המורל עם מגבר ואולי גם סאב ולהשתמש בהם כמערכת ביתית.

(כדי שיכנס בתקציב הכל יהיה יד 2)

ועכשיו לשאלות

1. זה אפשרי מבחינת המתח הביתי (12V מול 220V)

2. ההגיון אומר שתיבת עץ הכי פשוטה עדיפה מבחינת תהודה מדלת רכב שעשויה מפח ופלסטיק. אני טועה?

3.מישהו ניסה בבית ויכול לסייע?

4. אפשר להשתמש במגבר של מערכת סטריאו בשביל זה?

5. העסק שווה את ההתעסקות בכלל?

תודה לעוזרים ורעיונות נוספים יתקבלו בברכה:shock:

פורסם

ב1000 שקל אני לא רואה איך אתה מכניס סט קומפוננט, מגבר וסאב (בהנחה שיש לך כבר מקור כלשהו של מוזיקה), אפילו אם מדובר במשומש.

נגיד וקנית תצטרך להוציא עוד סכום לא מבוטל על:

בניית תיבה לסאב.

בניית תיבות לקומפוננט.

שנאי שימיר מDC לAC.

חיווט.

אחרי כל זה, הסט ישמע נחמד מינוס לדעתי, עקב התקציב הראשוני שבטח תקנה אלמנטים פשוטים והגברה בהתאם (שלא נדבר על התיבות).

עדיף לך לחפש מגבר ורמקולים ביד2 שמיועדים לבית, יש כאלו בשפע, חפש לך מגבר סטריאו או רסיבר וזוג מדפיים טובים.

• תוכן חדש...