Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיד לאחר ביצוע טיפול בראש המנוע צצה בעיה חדשה נדלקה נורת אזהרה של המנוע כשחזרתי למוסך נמסר לי שזה לא קשור לטיפול של הראש,

ושזה קשור לטורבו,

במוסך טיפלו ואמרו שהם שמו בוקסה על הציר, לאחר נסיעה של כ15 ק"מ שוב נדלקה מנורת האזהרה של המנוע וגם מרגישים שהרכב לא סוחב כמו שצריך (במישור נוסע בסדר אך בעליה קלה המהירות יורדת והרכב מתקשה לטפס את העליה) וגם מורגשת עליה בתצרוכת הדלק,

מה דעתכם יש מצב שהטיפול בראש קשור לזה , או במוסך החליפו לי את הטורבו?

לא טופל במוסך מורשה של פיז'ו!,

פורסם

שלום רועי

לא זוכר את קוד התקלה אחזור שוב למוסך ואבקש שיתנו לי

או עם אתה מכיר מוסך אמין באזור השפלה שאני יכול ללכת לשם כדי לבצע בדיקה ולקבל את הקוד אני אשמח ללכת לשם

פורסם

נסיבתית הסיכוי שלא יהיה קשר הוא קלוש. זה בדיוק המנוע הבעייתי מהשנים הבעייתיות.

חבל שלא טופל במורשה לובינסקי.. היה יכול אולי להקל קצת בהתנהלות מולם. המנועים האלה זו פשוט צרה צרורה.

If you wanna turn, turn, don't brake

• תוכן חדש...