Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את ה-mpow flame שנה, עברו התעללות של ריצות וזיעה ושרדו כדי לספר, איכות השמיעה מצויינת יחסית למחיר ובעזרת איקולייזר טוב בטלפון אפשר גם לסדר את הבאס המוגזם שהן נותנות

פורסם
אני מחפש סט שישלח אותי לתפירה מחדש של עור התוף, דבר שעד עכשיו הצלחתי לקבל רק עם סטים חוטיים או אלחוטיים Over-ear.

האוזניות שהמלצתי אם ככה לא יתאימו לך. הווליום המקסימלי לא סופר חזק.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

מעדכן, אח שלי הביא לי לשמוע את הדור החדש של השיומי, ה Xiaomi Youth Wireless bluetooth, הם שיפרו את נושא הווליום החלש ומורגש שיפור קל באיכות הבנייה.

נקנו מבאנגוד עם קופון ב47 ש"ח, אם גם אלו ילכו מהר אלך על אחת האופציות שהצעתם. הקופון הוא BGXMYY והוא נותן עמלה למי שפרסם אותו.

• תוכן חדש...