Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית סט בוקסות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא בטוח לאיזה פורום זה מתאים - אם זה לא הפורום הנכון, סליחה.

אני רוצה לקנות סט בוקסות סביר שישמש אותי ברכב ובבית.

אני לא יודע איזה סט לבחור וחוץ מזה המחירים בארץ לא זולים.

אשמח אם תוכלו להמליץ לי מה לקנות ומאיפה. אין לי בעיה לחכות קצת למשלוח...

תודה

פורסם

בכיף. זה אומנם לא זול, אבל מכיל הרבה סוגי בוקסות וסוגר לך הרבה פינות בהוצאה חד פעמית.

תוסיף גם ג'ק עגלה ובוקים ואתה מסודר.

Stay Dirty

פורסם

ערכתי את ההודעה אחרי שקראת אותה.. זה די יקר לי, אני מחפש משהו בסיסי, מה גם שביטים יש לי בשפע... מה לגבי זה?http://www.justmotor.co.il/products/668315/%D7%A1%D7%98-%D7%91%D7%95%D7%A7%D7%A1%D7%95%D7%AA-25-%D7%97%D7%9C%D7%A7%D7%99%D7%9D-1-4-SIGNET

פורסם

איפה אתה גר?

אני קניתי סט עם 16 גדלים ברעננה, 58 שקלים

אני חושב שמתחיל מ6ממ ומסתיים ב15

פורסם (נערך)

איזה רכב יש לך?

תקנה לפי צורך,לדוגמא:פלגים ,בורג ריקון אגן שמן מנוע,בורג ריקון אגן שמן גיר.

רצוי גם לקנות רצ'ט 3/8 ו1/2 ו1/4(לברגים במקומות בלי גישה או לעבודות בהם אין צורך בכוח של רצ'ט 3/8.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם
איפה אתה גר?

אני קניתי סט עם 16 גדלים ברעננה, 58 שקלים

אני חושב שמתחיל מ6ממ ומסתיים ב15

פעם גם אני קניתי משהו בסגנון, כשהייתי צעיר. עד שאחת מהבוקסות נשברה לי ביד (ביד! לא בידית, ביד!!!). כלי שכושל עליך באמצע עבודה עולה לך פי 7 בזמן, עצבים, נסיעות וחיפוש אחד יותר טוב והרבה יותר יקר כי אתה קונה את הראשון שאתה מוצא גם בלי לבדוק מחירים כי אתה באמצע פרוייקט...

תצטרך להגדיר את המשימות שהסט נועד לבצע, כדי שאוכל לעזור לך יותר טוב. לדברים קטנים, אתה צריך סט 1/4, אבל למכונאות, זה יישבר לך מאד מהר גם אם הוא יהיה איכותי. לעומת זאת, אם אתה צריך לבצע דברים קטנים, סט של 1/2 לא יעבוד עבורך, כי הוא גדול מדיי למרווחים שיש לך.

הפשרה הכי הגיונית בעיניי עבור סט באיכות סבירה ל"שימוש כללי לבית ולרכב" זה סט של 3/8, הכולל עמוקות. קטן דיו בשביל רוב העבודות הקטנות, גדול דיו בשביל לא להיכשל בעבודות הגדולות יותר, וקל לשינוע.

ראה לינק, מתחיל בעמוד 87 לסטים של 3/8. לפני כן, יש סטים של 1/4, ואחרי כן, יש של 1/2.

אני רכשתי בזמנו סט של 1/2 הכולל עמוקות, וסט של 1/4 לטיפול בדברים קטנים. משתמש בסט של ה-1/4 הרבה יותר, האמת, פשוט כי אין הרבה שימוש (עבורי לפחות) לסט הגדול- עד היום השתמשתי בחצי עבור תליית LCD על הקיר, הידוק מלחציים לשולחן העבודה, ופחות או יותר זהו... ברבע אני משתמש לבניות שונות ומשונות בבית (עיגון מסור עגול לפלטת עץ ליצירת מסור שולחן למשל), אלן וטורקס שהם שימושיים עבורי וכלולים בסט (טורקס=כוכב), ועוד כמה "בקטנה" כאלו.

אגב, אתה לא חייב ללכת על סיגנט, אבל אל תלך על זבל סיני. לא שווה לך.

יש גם את "קינג טוני", מקביל באיכות לסיגנט, ויש עוד כמה חברות בשוק, שווה בדיקה. חלקן זולות יותר בגלל שאין להם שם כמו לסיגנט (שיווק מוצלח, זה כל ההבדל).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תודה לכל העונים!

עכשיו אני עוד יותר מבולבל..

אני רואה שכנראה הכי כדאי לשימושים שלי להתחיל עם סט 3/8.

אני מראשון לציון. יש חנות מומלצת באיזור?

פורסם
איזה מהירות!! :shock: תודה, :lol: קצת יקר לי

סט יותר זול, סביר שלא יתן לך מענה לכל מה שאתה צריך.

בשביל מה אתה צריך סט בוקסות ?

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...