Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איך הfm100? מספיק לפרה וואש לרכב כמו פיאט 500?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

המוצר שלי (FM10) נחת בישראל, מקווה לקבל אותו השבוע. יש כבר האנידו מוכן לקרב, בטח אעלה סקירונת לאחר ביצוע ראשוני.

דור - FM10 מאמזון עד לפתח ביתך עולה 200 שקלים, למה להתפשר על המוצר הקטן יותר שאולי לא יספיק לך בעתיד? לא ברור לי.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
איך הfm100? מספיק לפרה וואש לרכב כמו פיאט 500?

הקטן מספיק לרכבים קטנים (בינהם הפיאט 500)

אבל תרצה נגיד להקציף כל ג'אנט בהרבה קצף הוא לא יחזיק מעמד ותצטרך למלא שוב.

לכן הייתי ממליץ ללכת על הFM10 , במיוחד שבמחירים בחו"ל אין יותר מדי הבדל בין הגדול לקטן.

לי יצא FM10 עד לבית 230 ש"ח

SUZUKI GSXR 750 STREETFIGHTER

פורסם

אם היה לכם גישה לצינור גינה ומוצר

ש'מקציף' דיי בסדר, הייתם קונים את הגלוריה עדיין? לא ברור לי אם יש לי שימוש כלשהו בו..
פורסם

צריך שמפו מיוחד להקפצה? או שגם ניתן להקציף עם סיטרוס, ONR, מגווירס אולטימייט או קארפלאן? (אלה השמפואים שיש לי כרגע)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

רצוי מאוד שמפו קצף כמו הונידו.

יכול להיות שתוכל להקציף עם סיטרוס (אני מעדיף אותו רק לשימוש בדלי בגלל האגרסיביות שלו כלפי הגנה).

הכי טוב לדעתי- לייעד את הונידו לגלוריה ואת סיטרוס לדלי.

2 המוצרים יחזיקו לך להרבה זמן.

RG1, מה שהבאת בסרטון זה לא מקציף, סך הכול ערבוב של שמפו עם מים.

אתה יכול לקבל את אותה תוצאה עם מים זורמים+ טפטוף של טיפות שמפו על גבי הזרם.

פורסם
אם היה לכם גישה לצינור גינה ומוצר
ש'מקציף' דיי בסדר, הייתם קונים את הגלוריה עדיין? לא ברור לי אם יש לי שימוש כלשהו בו..

קטעים, זה בול המצב שלי (יש לי צינור גינה, יש לי מוצר דומה, זה עובד אחלה) - ורכשתי.

השאלה שלך צריכה להיות פחות 'האם צריך' ויותר 'האם בא לי'.

האם צריך? לא, ממש לא. אני לא משלה את עצמי שהגלוריה הזו תאפשר לי להגיע למחוזות ברק חדשים - פשוט מדובר בעלות שולית יחסית ואם המוצר עובד כמו שרואים בוידאו'ס: תמורה ענקית ל'כיף' האישי שלי בתור חובב דיטיילינג. רכב מלא בקצף == מוי כיף.

רצוי מאוד שמפו קצף כמו הונידו.

יכול להיות שתוכל להקציף עם סיטרוס (אני מעדיף אותו רק לשימוש בדלי בגלל האגרסיביות שלו כלפי הגנה).

הכי טוב לדעתי- לייעד את הונידו לגלוריה ואת סיטרוס לדלי.

2 המוצרים יחזיקו לך להרבה זמן.

זה בדיוק מה שעשיתי :)

גלוריה + האנידו לפרה-ווש

סיטרוס לרכב עם הציפוי אופטיקואט

וולפ'ס כמיקלס אייג'נט אוראנג' לרכב ללא הציפוי (טרם השתמשתי בו, אם הוא מספיק טוב, ייתכן שאשמור את הסיטרוס למקרים קשים ואשתמש בכתום לשני הרכבים)

ONR ירוק לQD

ONR כחול סתם כי היה במבצע

אני מתחיל לחשוב שיש לי בעיה.

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

חח ORYO אתה מזכיר לי אותי בגישה שלך !

ד"א אם כבר הזמנתם מאמאזון הייתם יכולים לקנות עוד כמה שטויות שאין בארץ, נדלקתי על כמה מוצרים של MOTHERS ושל 303 .

פורסם

כפי שאתה רואה, יש כאן אנשים חולים, אז אנא - בלי שמות חדשים ובלי מוצרים לא נחוצים והכי חשוב - בלי לינקים.

פורסם

מנסיון הMR.PINK והאנידו עובדים הכי טוב עם המרסס של גלוריה.

את הסיטרוס לא ניסיתי , אבל אני בטוח שהגלוריה תקציף את הסיטרוס בלי בעיה.

העניין העיקרי הוא היחס בין מים לסבון שאותו צריך לבדוק כל מוצר לגופו.

להלן קישור לשרשור שעשיתי למרסס של גלוריה עם MR PINK

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?580473-%D7%91%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%AA-%D7%9E%D7%A8%D7%A1%D7%A1-%D7%A7%D7%A6%D7%A3-%D7%92%D7%9C%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%94

מבחינת יחס שמתי על ליטר וקצת מים 15 מ"ל סבון ויצא קצף שיגעון שהתיישב על פח הרכב וגלש רק אחרי מספר דקות.

בנוסף ניסיתי להקציף עם סבון של מג'ווירס ULTIMATE וגם שם כמובן היה הקצפה מעולה אבל הסבון "גלש" מהר יותר מהפח ופחות החזיק מאשר הMR PINK (היחס היה גם 1 ליטר על 15 מ"ל)

בנוגע ל"ניסוי" נוסף שערכתי עם ONR - בריכוז של 1 ליטר מים על 15 מ"ל אין הקצפה בכלל, לא שציפיתי , אבל ניסיתי לטובת הכלל:lol:

אני גר בבית פרטי ויש לי גרניק "קרשר" עם המקציף שלהם ויש לי גם אקדח שטיפה עם מיכל סבון שמתחבר לצינור מים (כמו ששלחת) והאמת שאני לא משתמש לא בזה ולא בזה אלא רק בגלוריה (מאז שקיבלתי אותו לפני קצת יותר משבועיים כן? :-D)

היתרון שבתוך פחות מדקה אתה מגיע לרמה שכל הרכב נמצא במסיבת קצף בלא צורך בלהתחבר לשום דבר , אתה פשוט מפמפם ומשפריץ איפה שבא לך ובאיזה כמות שאתה רוצה ויש לך שליטה על המינון.

סה"כ בשביל עלות תועלת אני חושב שמדובר במוצר חובה לחובב דייטלינג שרוצה לראות את הרכב שלו מפוצץ בקצף כי את האמת זה כיף :)

SUZUKI GSXR 750 STREETFIGHTER

פורסם

יש לך גרניק עם מקציף, ובכל זאת רכשת גלוריה?

תודה חבר, אתה גורם לי להרגיש טוב יותר עם המחלה שלי.

• תוכן חדש...