Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב "מפנק" ב 40K ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר לכתה בטרם עת של המאזדה 6 2003 שלי :-( אני מחפש מחליפה ראויה.

התקציב: כ 40,000 ש"ח (עם אפשרות לחריגה קלה)

עדיף שיהיה גיר אוטומט.

אני לא מתלהב מרכבי המיני והסופר מיני בגלל תחושת הנסיעה.

חשבתי לרדת קצת בשנתון כדי להרוויח רכב מפנק יותר כמו אודי A4 או A6...

האם זה מציאותי?

מה היתרונות/חסרונות של רכב יוקרה ישן על פני רכבים יותר עממים אבל חדשים יותר?

אשמח לעוד המלצות/הצעות והערות :)

חג סוכות שמח!

שי

פורסם

מה זה לא מתלהב מרכבי הסופר מיני בגלל תחושת הנסיעה? יש מביניהן מכוניות נוחות לא פחות מהמאזדה 6 שהייתה לך.

בכל מקרה לא הייתי קונה רכב יוקרה מתיישן, התחזוקה יקרה מאוד והסבירות שתצטרך להחליף חיישנים או כל מיני חלקים יקרים גבוהה למדי, אני הייתי נמנע במסגרת התקציב שלך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

אני מתכוון בעיקר לחווית הנסיעה ביפניות ובקוריאניות הקטנות.

הנסיעה יותר קופצנית, הרכב רגיש יותר לרוחות צד וממה שיצא לי להרגיש גם רועש יותר.

אבל אני מניח שהנטייה של מכוניות קטנות להיות קצת פחות נוחות מהדגמים הגדולים בגלל שבסיס הגלגלים שלהן צר יותר וקצר יותר...

נ.ב- לא חשבתי לרגע שהמאזדה הייתה נוחה במיוחד..

עריכה אחרונה על ידי shai590
פורסם (נערך)

חיפשתי גם לגבי S60, יש הרבה עם קילומטרז' גבוה/ יד גבוהה... קצת מרתיע..

עריכה אחרונה על ידי shai590
פורסם

השאלה איך האמינות של המאליבו והוולוו שמעתי דווקא מלא תקלות במיוחד למאליבו, וגם הצריכת דלק של מאליבו אומרים מטורפת

פורסם

תחליט - אתה רוצה רכב גדול ובזבזני או קטן וחסכוני? לא תוכל לקבל הכל בחבילה אחת.

לפי התקציב שלך אני מניח שאתה גם צריך להיות חסכן באחזקה השוטפת, כנראה שיהיה עליך לותר על הפינוקים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מאליבו עד 2007 היא ספינה מפנקת ואם טופלה כראוי היא מאוד אמינה. כנ"ל וולוו S60 רק שהוולוו מרגישה הרבה יותר איכותית אך גם משמעותית יותר רגישה להזנחה.

אם תמצא טויוטה קאמרי 2006 זה גם אחלה דיל.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...