Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי רכש מאלבר פג'ו פרטנר (אין לי מושג מה עבר לו בראש כשהוא רכש רכב כזה מליסינג!) ואכל מהם הרבה חר*. מנסיון אישי אני ממליץ להתרחק מהם.

• תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברגע שקראתי את הסיפור, היה ברור לי שזה אלבר.

"מכירה מלא חברים שרכשו מאלבר והיו מרוצים" על כך נאמר, גם שעון עומד מדייק פעמיים ביום.

אלבר, חברה גרועה, שמרמה, מעלימה, מסתירה ומזלזלת בלקוחות. שומר כספו ירחק מהמקום הזה.

מנסיון אישי, רמת תחזוקת הרכבים שלהם נמוכה ביותר.

כלכך היה ברור לי שזו החברה, זה בזיון.

פורסם

סיפור מזעזע. ההתנהלות של אלבר פשוט מחרידה.

למה המדינה לא מחייבת הקמת מאגר שלתוכו כל שמאי או חברת הביטוח יהיו מחוייבים להזין תמצית מדוחות הנזק במקרים של תאונה ?

אפשר להגדיל ולחייב מוסכים להזין כל טיפול ברכב למאגר ממוחשב כללי. מבחינה טכנית זה עניין לא מסובך מדי, ואז חסל סדר הרמאויות האלה, כל קונה רכב פוטנציאלי יוכל לבדוק היסטורייה מלאה של הרכב.

פורסם (נערך)

החברה מצד אחד לא אמרה אמת (התברר שהרכב לא נקי). מצד שני,הסכימה לקחת את הרכב חזרה (ופה היא תפסיד ה-ר-ב-ה כסף כי הרכב עבר עוד יד,בוא נראה מי יקנה את הנבלה,שהגיר שלה אחד המושמצים כאן,ק"מ מטורף כמו של מונית, יד 3 2013 ואם זה מנוע 1200 טי אס איי ,אז בכלל שלא נדע ,מבעיות שרשרת התזמון,המותחן והמנועים הבעייתיים.זה רכב קלאסי לסוחרים אוהבי נבלות,אולי ימכר ב-45 במקרה הטוב אצלם או סוחר נוכל יגרד עליו עוד כמה ג'ובות) והחליפה אותו ברכב אחר .לגבי הפסדך- (אתה אומר שהפסדת 20-30 ואני אומר לך שזה לא יותר מ- 17,000 ש"ח- 4000 על קיזוז מהמחירון של הישן ואובדן ההנחה של (-10% להערכתי שזה עוד בערך 12,000).

הטעות הכי גדולה שלך- שויתרת על הבדיקה (500 ש"ח במכון בדיקה נייטרלי מטעמך היו מספרים את סיפורו של הרכב וכאן עוגמת הנפש יכלה להסתיים). לאחר קריאת כל המכלול (אנחנו קנינו 2 רכבים בעבר מאלבר ,אחד מהם עד היום משרת אותנו בנאמנה), שילמת שכר לימוד צנוע יחסית ולדעתי,אם היה מדובר על מגרש פרטי,הסיפור היה נגמר הרבה יותר גרוע.

בפעם הבאה- אל תסמוך על קשרים והקשרים,קח את הרכב לבדיקה וחסוך מעצמך את עגמת הנפש,סמוך רק על עצמך ולא על אחרים.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הסיבה היחידה שהחברה הסכימה לקחת את הרכב הזה זה רק בגלל שלפותח השרשור יש אשכרה קייס בתביעה כנגדה, לא בגלל שהם נחמדים.

עם התאונה שהרכב עבר , הוא היה אמור מלכתחילה להמכר לסוחר במחיר שציינת, זה שהם מצאו "דג שמן" לדחוף לו את הרכב הזה ב 74 אלף, לא אומר שזה היה אמור להיות המחיר שלו.

ודבר שלישי ההבדל הוא אכן 20 אלף, אתה מוזמן להכנס לכול אתר שמוכר רכבים יד 2 0 קילומטר.

פורסם
החברה מצד אחד לא אמרה אמת (התברר שהרכב לא נקי). מצד שני,הסכימה לקחת את הרכב חזרה (ופה היא תפסיד ה-ר-ב-ה כסף כי הרכב עבר עוד יד,בוא נראה מי יקנה את הנבלה,שהגיר שלה אחד המושמצים כאן,ק"מ מטורף כמו של מונית, יד 3 2013 ואם זה מנוע 1200 טי אס איי ,אז בכלל שלא נדע ,מבעיות שרשרת התזמון,המותחן והמנועים הבעייתיים.זה רכב קלאסי לסוחרים אוהבי נבלות,אולי ימכר ב-45 במקרה הטוב אצלם או סוחר נוכל יגרד עליו עוד כמה ג'ובות) והחליפה אותו ברכב אחר .לגבי הפסדך- (אתה אומר שהפסדת 20-30 ואני אומר לך שזה לא יותר מ- 17,000 ש"ח- 4000 על קיזוז מהמחירון של הישן ואובדן ההנחה של (-10% להערכתי שזה עוד בערך 12,000).

הטעות הכי גדולה שלך- שויתרת על הבדיקה (500 ש"ח במכון בדיקה נייטרלי מטעמך היו מספרים את סיפורו של הרכב וכאן עוגמת הנפש יכלה להסתיים). לאחר קריאת כל המכלול (אנחנו קנינו 2 רכבים בעבר מאלבר ,אחד מהם עד היום משרת אותנו בנאמנה), שילמת שכר לימוד צנוע יחסית ולדעתי,אם היה מדובר על מגרש פרטי,הסיפור היה נגמר הרבה יותר גרוע.

בפעם הבאה- אל תסמוך על קשרים והקשרים,קח את הרכב לבדיקה וחסוך מעצמך את עגמת הנפש,סמוך רק על עצמך ולא על אחרים.

אני כבר מוציא את הממחטה. ממש כואב הלב על חברת אלבר. במקרה הזה מדובר במעשה נוכלות ברמה הכי בזויה שיש. הבחור הפסיד כאן יותר מ-30000 ₪ ( תחשיב ימים שהוא בזבז במוסך, שלא לדבר על עוגמת נפש). כל העסקה התחילה מ״הפעלת קשרים״. מפחיד מה היה קורה אם הוא לא היה מכיר אנשים בכירים באלבר.

פורסם
מצטער להיות זה שפוקח את עיניך, אבל הפסדת קרוב ל-30000 ₪.

על הג׳טה הפסדת 4000 ש״ח ומאזדה 3 מליסינג אפשר להשיג בסביבות ה-105000 ₪.

צודק,

מדוע סכום הקנייה של המאזדה חושב כ-128,000 ש"ח?

-

פורסם
אולי תגיד את מספר הרכב על מנת למנוע עוגמת נפש לאדם אחר רצויי גם להוסיף בכותרת

1+

למיטב הבנתי וידיעתי, לא אמורה להיות כאן בעיה חוקית כלשהי, וממילא ההוכחה לכך שאתה דובר אמת לפחות ביחס לכך שהרכב עבר תאונה קשה רשומה שחור על גבי לבן במחשב של צ'מפיון.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני רק שאלה:

אלבר, שמלבר, האם קיימת חברת ציי רכב בישראל שאין עליה תלונות? אני שואל שאלה רצינית לגמרי.

פורסם
פרסמתי מקודם את שם החברה ושם המוסך ומחקו לי את התגובה

אז כנראה זה עובר על כללי הפורום.

רק לסכם:

אצלנו רשום שאתה מחקת לעצמך את התגובה, כנראה בטעות, אז החזרתי אותה וערכתי את ההודעה שלך שטוענת שנמחק. מכיוון שאין בכתיבתך אלא ציון של עובדות, לכאורה, אין איסור על פרסומן.

אנחנו לא מצנזרים מידע על עסקים, כל זמן שהוא מנוסח בצורה ראויה.

האחריות על הפרסום היא עליך, לא על הפורום ומנהליו, וכל זמן שאמת דיברת, הכל טוב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אני רק שאלה:

אלבר, שמלבר, האם קיימת חברת ציי רכב בישראל שאין עליה תלונות? אני שואל שאלה רצינית לגמרי.

אין חיה כזאת.

אבל יש חברות שמככבות לטובה כמו אלדן וHERTZ(אוטו-סנטר) ויש חברות שמככבות לרעה כמו אלבר,שלמה ובאדג'ט שמטפלות איך שבא להן והנציגים שלהן פשוט בורים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

כול עוד המגמה בענף היא להציג טפסי בדיקה "משופצים", אז מבחינתי כול החברות הם כאלה באותה מידה. עצם זה שיש כאלה חברות שיש עליהם X תלנות וכאלה שיש Y תלונות, זה רק בגלל אותם פעמים שהם נתפסו בהם.

גם כאן, עצם העבודה שבכלל נפתח השרשור הזה, זה רק בגלל שלפותח השרשור היו רעשים מוזרים בזמן הנהיגה. אילולא זה, מבחינתו היה הכול בסדר, ורק אחרי כמה שנים (אולי) הוא היה מגלה שהרכב שלו קיבל פיצוץ רציני, ומישהו לא הציג את זה בפניו.

• תוכן חדש...