Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה בדיוק העניין, בתי המשפט בכלל לא יפסקו פיצויים.

אתה במקסימום תשלם את מה שהיית אמור לשלם +שכר טרחה לעורך דין.

אם כאלה "תנאים", אני בכלל מתפלא שרק חלק רמאים כמו שרואים בנושא הזה ולא כולם.

• תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פרסמתי מקודם את שם החברה ושם המוסך ומחקו לי את התגובה

אז כנראה זה עובר על כללי הפורום.

אפשר תגובה של המנהלים?

כי מההיכרות שלי עם הפורום זה לא עבירה על הכללים, ובתכלס די מתבקש במקרה הזה - אבל אולי אני טועה(?)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

שאל את פותח השרשור, הוא מחק את התגובה בעצמו, לא ברור את מי בדיוק הוא מאשים :roll:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
שאל את פותח השרשור, הוא מחק את התגובה בעצמו, לא ברור את מי בדיוק הוא מאשים :roll:

אמ...אז כנראה קרה בטעות. סליחה, לא מאשים :-)

החברה היא - אלבר צי רכב

והמוסך המורשה שאמר שזה בלאי - טל נוע אשדוד

פורסם

אגב, אני לא רוצה לחלוק על חוות הדעת שקיבלתם מעורכת הדין, אבל בקשר למה שכתבו פה - זה לא נכון שבתי המשפט לא פוסקים פיצוי במקרים כאלה, יש חוק שמחייב למסור מידע, מה גם שהיית מקבל בנוסף החזר (מסוים) של ההוצאות המשפטיות. מה שכן, זה היה לוקח לך זמן ועצבים, ועדיין היית תקוע עם ה"מתקתקת", ולכן טוב עשית. אני מניח גם שהחתימו אותך על סוג של ויתור על טענות, ואת הג'טה גלגלו לאחרון הסוחרים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני גם בעד ההצעה של אלעד להוספת שם החברה לכותרת.

לגבי מה שרשם bar72 - דיברנו עם מעל חמישה עורכי דין שונים שעוסקים בתביעות אזרחיות, שלושה אמרו שיש קייס ושנבוא לפגישה ואם הקייס יהיה חזק מספיק יקחו אחוזים אבל ניסו לדחוף לפגישה שנבוא ונסכם מחיר להתחיל לעבוד.

יש כמה חוקים שמחייבים מסירת מידע ובמיוחד דגש חזק כביכול במשפט הישראלי על תום לב במעמד משא ומתן. כמו כן היה עליהם לדעת ועילות הטעות ידועה ולא ידועה וגם מה שהחתימו אותנו על וויתור סביר להניח שיפול בבית משפט תחת עילת החוזים האחידים שבאים לרעת צד אחד במקרה הזה והוא אנחנו. גם הקלטתי לא מעט שיחות של נציגים שלהם, של הקונה שאמר שהרכב אחרי תאונה, דיברתי עם השמאי שטיפל בתאונה. הבעיה שבין מה שמדברים בפועל למה שקורה במשפט הישראלי מאוד רחוק... מה שבטוח שהיינו מפסידים עוד הרבה כסף בדרך לדיון ואם לא היינו מגיעים לפשרה אז עוד דיון ועוד עוגמת נפש וכמו שאמרת נתקעים המתקתקת שסביר להניח שגם היתה מתפרקת בהמשך. ואכן צדקת גילגלו הלאה לסוחר ביחד עם הכספת אלומיניום שהתקנו על המחשב לדרישת הביטוח ועדיין משלמים עליה ונשלם ביום חמישי על עוד אחת למאזדה.

פשוט נכנסנו לבור והיינו צריכים למצוא דרך לצאת ממנו. וכן בטרייד אין החתימו שוב על ויתור טענות וגם לא הציגו את העלות של כל הרכב ובטח קימבנו שם את המחיר והמשיכו עם הקומבינות שלהם.

פורסם

אלבר כבר לא מפתיעים אותי,חברה שעושה הרבה שטויות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אין עם מי לדבר - אני אומר לך שממש צפצפו עלינו, פשוט לא מדגדג להם בכלל. תתבע, תרוץ, תעשה מה שבא לך...אפילו טלפון לא הרימו.

פורסם (נערך)

א: חוק גילוי נאות בעסקת מכירת רכב יושב במדויק על המשבצת הזו. אני לא עורך דין אבל לדעתי אפילו את הוצאות המשפט אפשר היה להטיל על המוכרים, שהם עסק לממכר רכבים, שלא גילו נאות לגבי התאונה שהרכב עבר.

ב: היום יום כיפור, הם לבשו לבן ומוקסינים, הלכו לבית כנסת עם כיפה והכל מסודר. ללקוח הבא.

עריכה אחרונה על ידי Giladben.zaken

אופנוען

פורסם

אני קורא את השרשור והמסקנה היא שאתם מאד תמימים, ולצערי, אנשים תמימים משלמים על היותם תמימים פעם אחר פעם.

בכל אופן, טוב עשית שפירסמת את שם החברה ברבים למען יראו ויראו, זאת דרך מאד יעילה להלחם בתופעה. אותי בתור לקוח עתידי הם איבדו, ואני מניח שנכון הדבר לגבי כל קורא אחר שקרא או שיקרא את השרשור הזה בעתיד.

לצערי לרוב האנשים כניראה אין זמן, כסף וכוחות למאבק משפטי ממושך, שגם בו אף אחד לא מבטיח להם שום דבר, בייחוד כשמדובר בביהמ"ש של מדינתנו כך שיתכן שאף יפסידו יותר.

לסיכום, מעניין אותי דבר אחד, מדוע בזיכרון הדברים שעשיתם לא ביקשתם לרשום במפורש, שחור על גבי לבן שהרכב לא עבר תאונות עם משמעות בטיחותית? אני מניח שאם זה היה רשום בזכרון הדברים במילים הללו, ולא סתם ניסוח מעורפל כל שהוא כפי שבטח מופיע בפועל, יתכן שהייתם יכולים להביא שמאי שיתן חוות דעת שתעיד על כך שהרכב עבר תאונה עם משמעות בטיחותית.

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם

אכן לבשו לבן והלכו לבית כנסת. זה בטוח.

לא עשינו זכרון דברים רק חתמנו על החוזה המנוסח שלהם, הם האשמים העיקריים בסיפור אבל לנו גם האשמה בעיקר לי, פחות לאישתי.

א על המהירות שבה פעלנו ודילגנו על השלבים הכי חשובים שיש בקניית הרכב, התמימות של לסמוך על מי שאסור לסמוך ועוד ועוד....

יכולנו להביא שמאי גם עכשיו וגם התחברנו לשמאי וזה לא הרבה כסף - 1000 שח כולל הבדיקה במכון ודוח השמאי.

אבל עשינו חושבים והחלטנו לחתוך את זה מהר ובידיעה מה מצפה לנו וכמו שאמרת לא להכנס למאבק משפטי ארוך וממושך שיכול להיות שנפסיד בו יותר וגם נגיע עד לשם עם עוד הרבה הפסדים.

ולצערי כן מאוד תמימים. יותר מדי.

פורסם

המדינה הזאת רקובה. לאנשים יש את הזכות להיות תמימים. לעסקים אין את הזכות לתמרן ולהונות את הלקוח. הכל נובע משלטון חוק וסטנדרטים לקויים. אם בארה"ב דברים כאלה היו קורים, בתי משפט היו מכניסים כאלה קנסות לעסקים שהם היו חושבים פעמיים אם בכלל לא לעשות גילוי נאות. מספיק לראות את הקנסות העלובים שמטילים בתי המשפט על עסקים, החברות הללו מרוויחות פי כמה שזה משתלם להם להתנהל כרמאים, עסקנים חאפרים.

תודה לפותח השרשור, אם אי פעם תתקל רגלי בחברת ציי רכב, אתרחק מאלבר.

פורסם

אם הם ניסחו בעצמם את זיכרון הדברים, אני מניח שהכל מנוסח בצורה מעורפלת וחד צדדית. אתם, חוץ מלשלם כאן ועכשיו לא זכאים לכלום, ומטבע הדברים אני מניח שיש שם לא מעט סעיפים שמסירים מהם כל אחריות.

אם הייתם לחוצים כל כך על רכב כאן ועכשיו, תמיד עדיף להשכיר רכב פשוט לכמה שבועות ולא לבצע החלטות פזיזות, על אחת כמה וכמה לדלג על שלבים אלמנטרים בתהליך הרכישה.

לא הייתי מניח שקל על השולחן עד שהם היו מסכימים לרשום שחור על גבי לבן שהרכב לא עבר שום תאונה עם משמעות בטיחותית. כשרכשתי את הרכב שלי מקונה פרטי, עברתי לא מעט מוכרים שטענו שהרכב לא עבר שום תאונה עם משמעות בטיחותית, אך לא הסכימו בשום פנים ואופן לרשום זאת בזיכרון הדברים. איחלתי להם בהצלחה ושלל ברכות ושלחתי אותם לדרכם... בסוף מצאתי מוכר שהסכים, אך עדיין לקחתי את הרכב לבדיקה. בלי שום קשר, המוכר חתם על זיכרון דברים שבו הוא מצהיר שהרכב לא עבר שום תאונה עם משמעות בטיחותית.

את השרשור הזה יש להראות לכל אדם שמתכנן לרכוש רכב ליסינג בעתיד, יש בו עדות למה עלול לעבור אדם ישר שעושה את כל הטעויות האפשריות.

לכם אאחל שתדעו רק נחת ותהנו מהרכב החדש, ואני מקווה שהסקתם את המסקנות החשובות.

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

• תוכן חדש...