Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לוודא לפני שאני אומר נואש האם יש אופציה להתקין תמיכה בעברית ב Skoda Fabia Style 2015?

יותר חשוב לי שמות אנשי הקשר, אין לי בעיה ואני אפילו מעדיף שההגדרות יהיו באנגלית, רק מפריע לי שבמקום שמות אנשי קשר ויומן שיחות אני רואה ריבועים :shock:

במידה ואין, מה החלופה הכי מומלצת?

תודה מראש!

פורסם

איזה שבוע ייצור הרכב?

אם אחרי שבוע ייצור 22, יש לך את אופציית ה-SmartLink .

אם אתה עם אייפון - CarPlay ואם אנדרואיד לסוגיו אז Android Auto (ניתן להוריד מאתר בשם ApkMirror כי לא נתמך רשמית בארץ).

בשני המקרים יש תמיכה בעברית לאנשי הקשר.

פורסם

פירסמו פה לפני כמה ימים אתר בתשלום בו ניתן לראות את המידע, אבל יותר פשוט מכך - בתפריט של הרכב כשאתה נכנס ל-SETUP במערכת, מופיע לך אייקון של MirrorLink או SmartLink ?

פורסם

גם אני עם בעיה דומה ברכב סובארו חדשה, ולא מצאתי פיתרון!

דרך-אגב מאיפה מורידים CarPlay? אני עם אייפון, ולא מוצא באפליקציות את זה.

אשמח ליותר פרטים...

פורסם
גם אני עם בעיה דומה ברכב סובארו חדשה, ולא מצאתי פיתרון!

דרך-אגב מאיפה מורידים CarPlay? אני עם אייפון, ולא מוצא באפליקציות את זה.

אשמח ליותר פרטים...

לאייפון לא צריך להוריד. אם המערכת תומכת , אייפון 4S ומעלה עם גירסא 7 אמור להיתמך.

פורסם
לאייפון לא צריך להוריד. אם המערכת תומכת , אייפון 4S ומעלה עם גירסא 7 אמור להיתמך.

יעל, אנא ממך אני ממש לא מבין לכוונתך.. איך אני פועל על-מנת לבדוק אם היא תומכת? אייפון 6 גרסה 8.4.

אני יודע רק ש- CarPlay זו מערכת שמע לרכב של אפל, וישנה תוסף בסידיה (למכשירים פרוצים) שהופך את האייפון ל- Car Mode (אפליקציות מוגדלות ובמאוזן).

אני ממש משווע שהמערכת המקורית אצלי בסובארו פורסטר יזהה פונטים בעברית, אנשי קשר ומוזיקה.

איפה שלא שאלתי אמרו לי - תחליף את המערכת!

אם יש לך או שיודעת על דרך לתיקון המצב אשמח עד מאוד ובתודה רבה לך.

פורסם
את זה אתה צריך כבר לבדוק מול סובארו. אם המערכת ברכב תומכת CarPlay ברגע שתחבר בכבל usb את הטלפון המערכת תזהה את המכשיר אוטומטית.

תודה בכל אופן...

לסובארו יש Subaru Starlink, שזה ממש לא מה שאני רוצה - עברית! זה משהו ענני שנותן מזג אוויר ומוסיקה ועוד משהו מיותר..

כניראה שאני צריך להשלים עם המצב.

• תוכן חדש...