Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם קרה לי בעיה מוזרה.

האור בסלון הרכב לא נדלק שאני פותח דלת אבל הוא דולק שאני לוחץ על כפתור ההדלקה.

חיפשתי אולי פיוז שרוף אבל כל הפיוזים תקינים גם במכסה מנוע וגם בתוך הרכב.

מאזדה ספיריט 2010

HU:Grunding GX3800 ,Amp Speakers :Ausidon.Vrx 4.300 SUB:Hertz es 300 old MidBass:Carwales CL6.5 3L MidRange:Carwales CL 3  Tweeter:  Carwales CL1+RIbbon amt

פורסם

חפש בפינות הדלת מתג / סוויץ לחיצה קטן, אשר אמור להילחץ ולהשתחרר בעת פתיחת סגירת הדלת.

שחק בו קצת לפעמים הוא נתפס או נרטב ממים ויש קצת קורוזיה במגעים.

רסס שם שמן לניקוי מגעים / ברגים.

במידה ולא שם הבעיה, בדוק את צמת החשמל המתחברת מגוף המרכב לדלת, לפעמים נקרע שם חוט.

האם ביצעו לאחרונה התקנה בדלת, רמקולים מרימי שמשות.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אין ברכב הזה לחצן הכל מנוהל על ידי מחשב DATA .

זה קרה לי אתמול בעת התקנת הלדים נגעתי עם מברג בקופסת נורות בגג הרכב וקיצרתי משהו, הלכתי לחבר שיש לו את אותו המאזדה והוא מבין בה קצת יותר ממני.

לא מצאנו פיוז שרוף הכל תקין.

חבר שלי אומר אולי מחשב ניהול אורות.

מישהו יודע איפה הוא נימצא?

HU:Grunding GX3800 ,Amp Speakers :Ausidon.Vrx 4.300 SUB:Hertz es 300 old MidBass:Carwales CL6.5 3L MidRange:Carwales CL 3  Tweeter:  Carwales CL1+RIbbon amt

פורסם (נערך)

חייב להיות בדלת מתג, או שתי לוחות מתכת דקות הסוגרות ופותחות מעגל, לזהות את מצב הדלת.

עכשיו שמסרתה יותר מידע, ,, כיצד החלה הבעיה - גם ההגדרה דלת הסקתי כי הבעיה בדלת אחת / הנהג.

עם כפתור המנורה אתה מפעיל הפעלה ישירה - ללא קשר למצב הדלתות.

אתה צריך את ההפעלה הנוספת - דרך מצב הדלתות.(הקפד על מיקום נכון של מתגי ההפעלה במנורה בגג הרכב)

במידה והמנורה לא נדלקת - אפשר כי מהקצר הותך / נשרף חוט המחבר את ההפעלה דרך הדלתות.

ואפשר כי פיוז נשרף.

אתה חייב מכשיר בדיקה , כי אחרת תפרק סתם , עם מכשיר אפשר לבדוק את החיבורים ללא פירוק.

גש לחשמלאי רכב.

הוספה - בבית המנורה בגג אם אני לא טועה, יש מספר מנורות.

כך שאולי כאשר מפעילים את אור הסלון נדלקת מנורה מרכזית אחת

ובהפעלת הדלתות מנורה אחרת, בדוק אולי המנורה הנדלקת עם פתיחת הדלתות שרופה.

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
חייב להיות בדלת מתג, או שתי לוחות מתכת דקות הסוגרות ופותחות מעגל, לזהות את מצב הדלת.

אייל.

בהרבה רכבים מודרנים ביטלו את עניין המתג בקורות של הדלתות.

בימינו הייצרנים משלבים מיקרוסוויצ'ים שהם חלק אינטגרלי ממנגנון הנעילה אשר תפקידם לזהות אם הדלת סגורה/פתוחה ומצב נעילה ועוד...ההתראה מתקבלת ממחשב לוח שעונים או ממחשב נוחות.

בתורה התחלה נסה לנתק את כבל המינוס כאשר המפתח מחוץ לסוויץ'.

איזה כייף לי :)

פורסם

כן. למרות שאני בספק אם זה יעזור.

האם בזמן שאתה מכבה את המנוע ומשאיר אורות דולקים ופותח את דלת צד הנהג קיימת התראה קולית ? האם היא עבדה בעבר עכשיו היא לא עובדת ?

פורסם

כן יש התראה , הוצאתי את המינוס והחזרתי לא היסתדר, בתא מטען המנורה עובדת שאני פותח.

אין אפשרות לעשות ריסט למחשב או משהו כזה?

פורסם

לדעתי עלייך לבצע סריקת תקלות בכדי לחלץ קוד תקלה אשר עשוי להצביע על הסיבה שהתאורה לא דולקת.

חבל להתחיל לפרק את הדיפון של הדלתות ולפרק את מנגנון הנעילה בכדי לבדוק את תקינותו (אם אפשר) מכיוון שייתכן שהבעיה בחיווט או במודול הבקרה.

פורסם

מה כן עוד קרה החישני רוורס הציפצוף שלו הפסיק לעבוד והוא מחובר לגג הרכב.

אני מאמין שכנראה זה איזה חוט מינוס.

• תוכן חדש...