Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברדיו דיסק מובנה של הרכב (סוזוקי סוויפט 2009)

ביקשתי ממשפחה שיוציאו לי וינקו אותו כי כמה דיסקים קפצו.

כשהחזירו נוצרה בעיה - לא שומעים בצד ימין של הרכב - אך ורק בדיסקים!

במצב רדיו שומעים תקין בכל האוטו משני הצדדים.

1. מה עשויה להיות הבעיה ואיפה אני יכול לתקן אותה במחיר סביר?

2. האם ניתן להחליף את הרדיו דיסק המובנה בקניית רדיו דיסק אחר?

תודה

פורסם

1.יתכן ומנגנון הדיסק אינו עובד כראוי והבעיה שכבר הייתה קיימת רק החמירה בגלל הניקוי.

אתה יכול להגיע למוטרוניקס ברמת גן מעבדה מומלצת בפורום אם היא קרובה למקום מגוריך.

http://www.motronix.co.il/

2.כן ואף רצוי ,אתה יכול לפרק את המערכת המקורית לרכוש מסגרת רדיו תחליפית 1DIN\2DIN

ולהתקין רדיודיסק חליפי או מערכת מולטימדיה כרצונך.

פורסם
1.יתכן ומנגנון הדיסק אינו עובד כראוי והבעיה שכבר הייתה קיימת רק החמירה בגלל הניקוי.

אתה יכול להגיע למוטרוניקס ברמת גן מעבדה מומלצת בפורום אם היא קרובה למקום מגוריך.

http://www.motronix.co.il/

2.כן ואף רצוי ,אתה יכול לפרק את המערכת המקורית לרכוש מסגרת רדיו תחליפית 1DIN\2DIN

ולהתקין רדיודיסק חליפי או מערכת מולטימדיה כרצונך.

תודה על התגובה..

מה זה 1din 2din

פורסם

אוקיי ואני צריך להתאים את הפלסטיקה ספציפית למכשיר שאני אקנה או שכולם באותו גודל?

(דין1 כולם באותו גודל ודין 2 כולם באותו גודל הכוונה?)

ואיפה משיגים את הפלסטיקה הזאת?

פורסם

אתה צריך מסגרת רדיו מתאימה עבור הרכב\מודל שלך

ישנם מסגרות רדיו 1 או 2 דין כרצונך.

אתה יכול להשיג מסגרת רדיו כזו אצל כל מתקין מערכות לרכב שמכבד את עצמו.

• תוכן חדש...