Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אשמח לקבל ייעוץ לגבי מה שקרה לי אתמול בלילה

בזמן שנסעתי במונית עם חבר לא הרגשתי טוב הייתה לי סחרחורת וכשהמונית נעצרה פתחתי את הדלת של המונית מבלי ששמתי לב שיש נתיב ליד, חשבתי שהוא עצר ליד מדרכה (חשוב לציין שהנהג לא ידע שאני הולך לפתוח את הדלת) ובדיוק באותו הרגע

עברה מכונית והדלת של המונית התעקמה ולא נסגרת טוב לגמרי והמראה של הרכב שחלף גם קצת התעקמה, הם לקחו ממני תעודת זהות וגם את הנייד שלי.

קבענו שכל אחד מהם ילך למוסך ואני אשלם את הנזק, אך כמה אנשים אמרו לי

שבגלל שזה קרה במונית אז לנהג אמור להיות כיסוי ביטוחי לנזק שנגרם על ידי הנוסע ולכן

עליי לשלם רק את ההשתתפות העצמית ולא את סכום התיקון.

אשמח אם תייעצו לי מה עליי לעשות במקרה הזה כי אני ממש לא רוצה שמישהו מהם יעבוד עליי ובמיוחד נהג המונית (הוא קצת נשמע לי חשוד) כשהתאונה קרתה הוא

אמר לי שהנזק יכול להגיע עד ל13,000 שקלים והנהג שפגע בדלת התערב ואמר "מה פתאום?!? איך הגעת לסכום הזה" וגם אני בדקתי באינטרנט וראיתי שתיקון כזה אמור לעלות בערך בין 1500 ל3000 שקל אצל פחח.

מה כדאי לי לעשות?

פורסם

אם למונית יש ביטוח הנהג רשאי (אך לא חייב) להפעיל אותו ולתבוע ממך השתתפות עצמית, הנחת העדר תביעות, הוצ' וכו'.

פורסם

לשם מה עצרה המונית?

האם ביקשת לעצור ?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

קודם כל - ניזוקו שתי מכוניות. המונית והרכב שפגע בה. כבר מגדיל את הנזק.

שנית - את גובה הנזק יקבע שמאי. לאאף אחד אחר. אתה לא יכול להשוות למה מצת ברשת כיון שמדובר בנזק אחר, קרוב לודאי רכב אחר עם מחיר חר לחלקי חילוף. אם הרכב שניזוק הוא מרצדס צפה לעלות שונה לגמרי מאשר אם ניזוק קיה ריו. וכדי לערער על קביעת שמאי תזקק לשמאי מטעמך שיבדוק את שתי המכוניות ויכתוב שומה נגדית, עניין שיכול להגיע לסכום מכובד גם הוא.

שלישית - המונית מושבתת לכמה ימים. פגיעה בהכנסת הבעלים והנהגים. גם סכום זה אפשר לתבוע ממך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בשולי הדברים: הארוע כנראה יכאב בכיס.

לפחות לא נפגעת בגוף. להבנתי, פתחת דלת על מנת לצאת. אם היית מספיק לצאת - מצבך היה גרוע הרבה יותר.

תתנחם בכך שמדובר בפגיעת רכוש בלבד.

106GTI - Deus ex machina

פורסם

המונית עצרה כי היה פקק ולא ביקשתי לעצור, הייתה לי סחרחורת לא הרגשתי טוב והיה נדמה לי

שאנחנו ליד המדרכה ולא ראיתי את הנתיב שליד (זה היה בשדרות רוטשילד) פתחתי את דלת ימין

אנחנו היינו בנתיב השמאלי (פאשלה שלי אני יודע).

היום דיברתי עם הנהג של המונית והוא אמר שהוא מפעיל ביטוח ואני אשלם רק את ההשתתפות

העצמית 3000 ש"ח ובזה יסתיים הסיפור.

• תוכן חדש...