Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תנור חימום סטנדרטי מכיל לרוב 3 גופים.

עליון, תחתון, אחורי של הטורבו.

אז יש מצב שאתה מדליק את התנור עם הבורר השמאלי לפני הימני אז שם גוף עדיין לא עובד.

וכשאתה מסובב את הבורר שמאלי בכיוון השעון כדי לכבות אתה למעשה מכניס גוף חימום נוסף/אחר לעבודה וזה הגוף שמקצר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ניסית להוריד תרמוסטט ל0 ואז לכבות?

הבדיקה הזו תאשר שאחד מהגו"ח מקצר או שהמתג מקצר.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם (נערך)
תשמעו חברים אני לא מפסיק להתפלא מרמת הידע בכל נושא בעולם שיש לחברים פה בפורום . אם כי מרוב הפרטים הטכניים לא הבנתי עד הסוף האם הבעיה בבקר או בגוף חימום והאם זה יכול להיות מסוכן או ניתן להמשיך להתנהל עם זה ככה

נפשט.

להערכתי הבעיה בגוף חימום פגום. היא מופיעה רק בכיבוי בגלל התנהגות מיקרית של המיתוג בבקר/מפסק הכיבוי. הפתרון כפי שציינו מעלי להחליף גוף חימום, או כפי שאני הצעתי לשנות את אופי המיתוג לגוף החימום הסורר (והסברתי, קונים ממסר 220/220 ומחווטים אותו כך שיחבר או יפסיק לגוף החימום הסורר רק פזה, כשנותנים לגוף החימום אפס קבוע).

אני מעדיף את הפתרון הזה בגלל שזה סוג של 'הבה נתחכמה' אבל השמרנים יותר אולי צודקים בכך שלאורך זמן עלול הבידוד בתוך גוף החימום להידרדר ואז לא יהיה מנוס מהחלפתו.

לגבי מסוכן או לא - אתה שוחק את ממסר הפחת כי הוא קופץ בכל כיבוי של התנור. אז מומלץ אומנם לבדוק פחת נניח כל חודש אבל לא פעמיים שלוש בשבוע. הקפיצה שלו מעידה שהתנור כנראה מוארק כראוי ואין סכנת התחשמלות אבל לא הייתי נשאר עם סוג כזה של תקלה לאורך זמן.

יוסי

עריכה אחרונה על ידי yosi05
פורסם
ניסית להוריד תרמוסטט ל0 ואז לכבות?

הבדיקה הזו תאשר שאחד מהגו"ח מקצר או שהמתג מקצר.

מחזק.

שלב ראשון: אפס את הטמפ' בכפתור הימיני.

שלב שני: אפס את בורר התוכניות.

שלב שלישי: חזור עם הממצאים (האם החשמל "קפץ")

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

תתחיל לשלול התכנויות, אם הכיבוי דרך התרמוסטט לא מקפיץ את הפחת, כנראה שהפחת תקין.

יש חמישה צרכים ממתותגים בתוך תנור סטנדרטי: מנורה, גו"ח עליון/תחתון/אחורי ומאורר.

אם הנורה עובדת ולא מקפיצה היא לא חשודה.

כשהתרמוסטט על 0, הפעל התנור כל פעם עם גו"ח אחד, זא- גריל בנפרד, כבה מהתרמוסטט, גו"ח תחתון ואח"כ טורבו.

אם כל גוף פועל בנפרד או כולם ביחד האשם הוא כנראה בורר המצבים.

"Dona Rosa"

פורסם

פותח השרשור הסביר שגופי החימום עובדים בסדר כל עוד המפסק הראשי במצב חימום/עבודה. רק כשאתה מכבה אותו הפחת קופץ.

השקעתי זמן לא מבוטל בהסבר התופעה (ולא אטרח לחזור על כך).

מה שאתה כותב ומציע כנראה לא נכון ורק מכניס רעש מיותר לראש של הבחור עם הבעיה.

יום כיפור מתקרב, אז זה הזמן לחזור בך.

יוסי

פורסם

יוסי, איפה פותש הסביר שכל הגופים עובדים? יכול להיות שהוא משתמש לדוגמה רק בגריל וכיבוי התנור דרך הבורר מפעיל מצב אחר שמקצר.

תנמיך את הווליום אם אני מכניס רעש.

"Dona Rosa"

פורסם

עכשיו ברצינות.

יש כאן שלשה עמודי עצות. לנוחיות פותש רכזתי את הסדפ הפשוט כדי שלא יחליף תנור או ארון חשמל או דירה.

שנה טובה.

"Dona Rosa"

• תוכן חדש...