Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אימא שלי ואחותה עברו לפני כשבועיים תאונה לא קלה.

הן נסעו בדרך בין עירונית ונהג שהחליט לא לעצור/לתת זכות קדימה ופשוט להתגנב לכביש גרם לכך שהן פגעו בו בעצמה, נפתחו כריות אויר והרכב הפח לקופסת פח (מזל שהן יצאו בחיים :roll:)

אימא שלי ואחותה פונו לבית החולים והן סובלות משברים ומשטפי דם פנימיים, הנהג השני נלכד ברכב והיגיע לטיפול נמרץ מחוסר הכרה.

עכשיו מסתבר שאותו נהג הוא נער בן 18 בלי רישיון נהיגה כלל ולקח את הרכב של אבא שלו!.

אבא שלו התקשר לדודה שלי והיציע לה פיצוי עלוב של 5000 ש"ח וש"יסגרו את הסיפור".

(למרות שהרכב היה פולו קלאסיק 2001 שמורה מאוד עם ק"מ נמוך המחירון שלה בסביבות 13K הפיצוי שהוא היציע עלוב ביחס לנזק הכספי והגופני שנגרם).

1) מה דודה שלי אמורה לעשות? את מי לתבוע בבית משפט? האם הביטוח יכסה לה אובדן ימי מחלה? (שכירה).

2) לעומתה אימא שלי עצמאית - היא נאלצת להביא מחליפה וזה כמובן מתבטא בנזק כספי. את מי היא אמורה לתבוע? את הביטוח של הרכב או את הנהג?.

תודה רבה,

איתמר.

פורסם

לגבי נזקי גוף - אתם תובעים את ביטוח החובה שלכם. נזקים כלכליים וביניהם ערך הרכב - 2 אפשרויות: לתבוע ביטוח מקיף שלכם (אם יש, כמובן) או לתבוע את הנזק מהנער ללא רשיון. בלי קשר, אני מניח שהמשטרה תאשים אותו בשלל עבירות (נהיגה ללא רשיון, נסיעה בקלות ראש ועוד), כך שכדאי להמתין לפס"ד הזה ולאחר מכן להגיש את התביעה על הנזק הכלכלי שנגרם בעקבות התאונה. האם אכן זומנה משטרה למקום התאונה?

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
האם אכן זומנה משטרה למקום התאונה?

בוודאי,

הכביש נחסם לתנועה והיגיע בוחן תנועה, כמו כן כולם פונו באמבולנסים לביה"ח.

אימא שלי ואחותה נתנו כבר דיווח במשטרה כבר בביה"ח כשהן היו מאושפזות.

פורסם

איפה היה האבא בזמן שהבן שלו מסתובב בכביש ללא רשיון? פשוט בגדר של רוצח פוטנציאלי. הרס לאמך ולדודתך את החיים וכמעט גדע את חייהם.

ועוד האבא בא עם הצעה של 5000 שקל?

מקווה שתוכל לעדכן אותנו איך הסיפור הזה יתפתח ויסתיים. מקווה שתמצא עו"ד טוב.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

איפה האבא היה? שאלה טובה. פשוט בושה שככה הילד לקח את האוטו (או קיבל את האוטו) ונסע בחפשיות.

באותה המידה מישהו יכל להיהרג.

לא ידוע לי איזה רכב זה היה.

פורסם
איפה היה האבא בזמן שהבן שלו מסתובב בכביש ללא רשיון? פשוט בגדר של רוצח פוטנציאלי. הרס לאמך ולדודתך את החיים וכמעט גדע את חייהם.

ועוד האבא בא עם הצעה של 5000 שקל?

מקווה שתוכל לעדכן אותנו איך הסיפור הזה יתפתח ויסתיים. מקווה שתמצא עו"ד טוב.

בחיית,

אבא נורמלי שבנו בטיפול נימרץ בא לחפש קומבינות עם הנפגע?

משהו לא מסתדר לי פה.

אני מאחל לאמך ואחותה החלמה מהירה,כנ''ל לבחור המופרע הנ''ל

פורסם

אל תתפלא יוסי, כנראה הוא הבין שהוא והבן שלו עמוק בבוץ.

החלמה מהירה לאמא והדודה.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
בחיית,

אבא נורמלי שבנו בטיפול נימרץ בא לחפש קומבינות עם הנפגע?

משהו לא מסתדר לי פה.

אני מאחל לאמך ואחותה החלמה מהירה,כנ''ל לבחור המופרע הנ''ל

יוסי

התאונה קרתה לפני שבועיים

ייתכן שהילד כבר במצב טוב

והאבא התפנה גם לקומבינות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ללא ספק זה בדיוק המקרה בו צריך לפעול כדי שהרשויות ימצו את הדין עם הפושע. קחו עורך דין.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

בכל הקשור לנהג השני ולאביו בצד הפלילי , בטיפול המשטרה ככתב אישום .

לעו"ד אתם זקוקים לנזקים שנגרמו לכם הגופניים והרכושיים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בנוגע לנזק גופני - אכן מומלץ להעזר בעו"ד (הם עובדים אל אחוזים מסך התביעה). נזקי רכוש, כפי שכבר ציינתי - תאספו ותתעדו כל הוצאה שנגרמה לכם בעקבות התאונה, ולאחר שיתקבל כתב אישום משטרתי כנגד הבחור , תגישו תביעה לבית משפט לתביעות קטנות. אין צורך בעו"ד לכך, ואני גם מסופק שעו"ד כלשהוא יטפל בזה פרט לניסוח כתב תביעה שעבורו יגבה סכום כלשהוא (דבר שתוכלו לעשות לגמרי לבדכם ללא עלות)

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

• תוכן חדש...