Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לאשתי היה רק צד ג' בביטוח ישיר,

וכשנזקקה המחלקה המשפטית שלהם עזרה לה לנסח כתב תביעה מנצח.

שווה לבדוק עם הסוכן/חברת הביטוח אם יש אפשרות לקבל את השירות.

הנסיון שלהם מקל על ההליך.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

בטוח ישיר מצויינים בתביעות צד ג'

ניזקקתי להם 4 פעמים בשנים האחרונות ולא התאכזבתי.

תבדוק דחוף אם יש בפוליסה סעיף עזרה משפטית,

חבל שאין לך מקיף היה חוסך ממנה הרבה.

פורסם
שלום לכולם,

אימא שלי ואחותה עברו לפני כשבועיים תאונה לא קלה.

הן נסעו בדרך בין עירונית ונהג שהחליט לא לעצור/לתת זכות קדימה ופשוט להתגנב לכביש גרם לכך שהן פגעו בו בעצמה, נפתחו כריות אויר והרכב הפח לקופסת פח (מזל שהן יצאו בחיים :roll:)

אימא שלי ואחותה פונו לבית החולים והן סובלות משברים ומשטפי דם פנימיים, הנהג השני נלכד ברכב והיגיע לטיפול נמרץ מחוסר הכרה.

עכשיו מסתבר שאותו נהג הוא נער בן 18 בלי רישיון נהיגה כלל ולקח את הרכב של אבא שלו!.

אבא שלו התקשר לדודה שלי והיציע לה פיצוי עלוב של 5000 ש"ח וש"יסגרו את הסיפור".

(למרות שהרכב היה פולו קלאסיק 2001 שמורה מאוד עם ק"מ נמוך המחירון שלה בסביבות 13K הפיצוי שהוא היציע עלוב ביחס לנזק הכספי והגופני שנגרם).

1) מה דודה שלי אמורה לעשות? את מי לתבוע בבית משפט? האם הביטוח יכסה לה אובדן ימי מחלה? (שכירה).

2) לעומתה אימא שלי עצמאית - היא נאלצת להביא מחליפה וזה כמובן מתבטא בנזק כספי. את מי היא אמורה לתבוע? את הביטוח של הרכב או את הנהג?.

תודה רבה,

איתמר.

היא תובעת את בעל הרכב באופן אישי !!!

כמובן שכדאי שכבר עכשיו היא תיקח עו"ד

פורסם

לא רק את בעל הרכב אלא גם את הנהג, עיקר התביעה היא כנגד הנהג. אם אתם לא לחוצים במזומנים, חכו עד שיסתיים ההליך הפלילי כנגדו (כמובן בהרשעה) ואז עם הפס"ד הזה אחרי שהוא חלוט אתם יכולים להגיש נגדו תביעה ואז אתם חוסכים את כל שלב הראיות של האשמה וכו' וכו'...

אבל זה יכול לקחת קצת זמן

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

• תוכן חדש...