Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי במוסך מורשה מאזדה הוא אמר לי זה מה יש הרכב שתיין לא מתאים תמכור , תאמין לי אם יכולתי לשלם עכשיו למישהו 5 אלף שקל והרכב היה קליל ושותה 1:12 הייתי עושה את זה ...

הרכב מטופל רק במוסך מורשה , רכב שמור אבל הבנתי מהם שיש בעיה רק שנדלקת נורה בלוח שעונים של תקלת מנוע וכו' אם לא הרכב תקין לחלוטין הם גם חיברו את הרכב למחשב לא יודע כמה אמינה הבדיקה אבל אמרו לי תקין , למרות שהופיעה בבדיקה ריבועים כאלה כחולים / אדומים לא זוכר והם לחצו ENTER זה קרה פעמיים ...

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמע ידידי, אל תפגע, אבל אתה קצת עקשן וטרחן ולכן אנסה שוב, אך בפעם האחרונה:

שים לב למה שכתבו לך עד עכשיו:

ההשפעה של צמיג על צריכת הדלק היא זניחה.

תשכח מזה, אתה הרי לא תקנה צמיגי MAX PERFORMANCE בתקציב שלך, ההבדל בין כל הצמיגים שברשימת האופציות שלך בנושא צריכת הדלק הוא קטן עד לא קיים.

זה ברור מה שכתבתי עד עכשיו? אין הבדל!

להדגיש כדי שיהיה ברור יותר?

ה מ ש מ ע ו ת ז נ י ח ה !

עכשיו כשהבהרנו את זה.

צמיגים זה לא נעלי נשים.

אין דבר כזה פרימיום.

יש צמיגים איכותיים יותר ויש פחות.

לא יש צמיג ספורטיבי של טויו שאוחז את הכביש יותר טוב מכל צמיג שנמכר על רכב חדש כולל רכבי ספורט, שהיחיד שמתקרב אליו ביחס עלות תועלת הוא של חברה בשם FEDERAL, עליה כנראה לא שמעת עד רגע זה (הטרייד-אוף זה אורך חיים, רבע מצמיג רגיל).

דאנלופ אגב, מייצרים גם צמיגים באינדונזיה, דגם שלעצרי יחסית פופולרי בארץ הוא הSP-SPORT 490.

מדובר ככה"נ על אחד הצמיגים הגרועים ביותר בארץ, לדעתי האישית - פחות טוב גם מהסינים.

בקיצור, לא מותגים - דגמים ספציפיים. תקציב כבר ציינת, יש כאן מספר אתרי אינטרנט שהוזכרו, כנס, תראה מה נכנס.

בהצלחה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)

"

אתה הרי לא תקנה צמיגי MAX PERFORMANCE בתקציב שלך "

אתה יודע מה התקציב שלי ? אורן זריף גוניור .

עריכה אחרונה על ידי Moss Travel
פורסם
איך צמיג ביניים נותן בראש לדנלופ צמיג פרימיום ?

מי אמר לך ש-Toyo זה מותג ביניים? ה-CF2 לא נופל מאף דגם אחר של יצרני ה"פרימיום" לטענתך.

אגב, צמיגי Toyo הגיעו כהתקנה מקורית על חלק מדגמי המאזדה שלך.

לגבי יוסף נעים, אני מחכה שמישהו אחר יגיב על התואר "יו"ר הצמיגים בארץ"...

ובלי שום קשר - אתה מתיש.

פורסם

ה מ ש מ ע ו ת ז נ י ח ה !

הבדל בצריכה יכול להגיע ל 5-7 אחוז, אצלי מעבר מ 4 סינים ישנים למישלין אנרג'י סייבר הביאה לשיפור של 7% בצריכת הדלק.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

זה מהאתר שלו

" יוסף נעים- יו"ר ענף הצמיגיות,בוחן ומומחה במתן חוות דעת לבתי משפט

יוסף מוטי-בעל נסיון של שנים רבות בחברת "פורשה" ,מתמחה בצמיגים בחתך נמוך "

פורסם
בשביל 5 ימי גשם בשנה שווה להוסיף את ה400₪ האלה?

קח סרט מדידה ולך לכביש ותמדוד 38 מ’.

זה יוצא בערך 8 מכוניות.

עכשיו דמיין שבדיוק באחד מאותם ימים גשומים או אפילו בכביש שרטוב מממטרות קפץ לך ילד לכביש.

כמה שווים אותם 38 מ’ באותן חלקיקי שניה שאתה מבין שאתה הולך לפגוע בילד כי אין לך אפשרות לבלום בזמן?

לדעתי- ה-ר-ב-ה יותר מ-400 שקל על פני 4 שנים.

אתה נוהג ברכב יומיומי?

לא היית מוכן לשלם 27 אגורות ליום כדי לנהוג ברכב בטוח יותר?

לדעתי מסטיק בזוקה זול יותר מ-27 אגורות.

אני מקווה שהחיים שלך שווים יותר מ-27 אגורות ליום.

;)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
זה מהאתר שלו

" יוסף נעים- יו"ר ענף הצמיגיות,בוחן ומומחה במתן חוות דעת לבתי משפט

יוסף מוטי-בעל נסיון של שנים רבות בחברת "פורשה" ,מתמחה בצמיגים בחתך נמוך "

אני לא רוצה לעשות לשון הרע או הוצאת דיבה כך שאני שומר על זכות השתיקה.

רמז, קח הכל בערבון מוגבל.

פורסם
לא היית מוכן לשלם 27 אגורות ליום כדי לנהוג ברכב בטוח יותר?

קודם כל כדי להרגיע את הרוחות; אני לא שאלתי רטורית או בציניות, אני מנסה לתת חומר למחשבה.

שנית, אני לא מבין גדול בסטטיסטיקה, אבל 38מטר של הבדל זה לא.

שים לב שיש בדיוק צמיג אחד עם מרחק בלימה של 85.6מ' ברטוב, ה"גרוע הבא" אחריו על 74.1מ'

ההבדל בין מקום ראשון עם 47.5מ' לצמיגים "סבבה" כמו פאלקן (53.3מ'), יוקוהומה (56.8מ') ורחמנא ליצלן GT RADIAL עם 60.1מ' הוא נמוך משמעותית.

לכן, לדעתי הבלתי מלומדת, לא צריך לגשת לפנצ'ריה ולחפש את הצמיג הגרוע ביתר שיש להם במטרה לדרוס איזה חתול בלילה גשום, אלא אפשר למצוא משהו מקטגוריית ה"סבבה" שעולה 10-20-30 שקל יותר לצמיג ולסגור פינה.

לא כולם צריכים ContiPremiumContact על האקסנט שלהם, just sayan'.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)
הבדל בצריכה יכול להגיע ל 5-7 אחוז, אצלי מעבר מ 4 סינים ישנים למישלין אנרג'י סייבר הביאה לשיפור של 7% בצריכת הדלק.

נשמע לי מנופח (מנופח...:lol:) וקשה לי להאמין זה נובע מהצמיגים בלבד. מסתבר שזה נשמע מוגזם גם לדייב טרנר:

Now, the rolling resistance of a tyre is a small part of the fuel economy issue - aerodynamic drag is much more important. I saw details of an independent test which suggested the improvement was of the order of 2.5% - so you're looking at nearly 11,000 miles to recoup such exta cost - more if you're profligate with the right foot. In any case you might then be looking at a set of new tyres.

http://www.pistonheads.com/gassing/topic.asp?h=2&t=267657&mid=0&nmt=Michelin+Energy+E3A++or+smaller+Goodyear.

בכל מקרה, בהשוואה לחסכון שניתן להשיג מטיפול בבעיות במערכת ההנעה או משינוי הרגלי נהיגה - זה לא כזה הרבה.

ולגבי יוסי נעים - אני מכיר אותו אישית ובואו נאמר שאני מוכן לתת משקל לדבריו, אבל בערבון מוגבל. דיינו בכך.

שים לב שיש בדיוק צמיג אחד עם מרחק בלימה של 85.6מ' ברטוב, ה"גרוע הבא" אחריו על 74.1מ'

ההבדל בין מקום ראשון עם 47.5מ' לצמיגים "סבבה" כמו פאלקן (53.3מ'), יוקוהומה (56.8מ') ורחמנא ליצלן GT RADIAL עם 60.1מ' הוא נמוך משמעותית.

גם הבדלים של 3-4 מטרים נחשבים למשמעותיים במהירות בינעירוניות.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

טוב, אז שגם אני אכנס לדיון? :|

ההבדל באחוזים אצלך משמעותי יותר משום שמדובר ברכב שמלכתחילה צריכת הדלק שלו נמוכה יותר.

להזכיר שנתוני תווית ה-EU מתבססים על הפרש בליטרים ע"ב רכב בעל צריכת דלק ממוצעת של ליטר ל-12.5 ק"מ (או 8 ליטר ל-100 ק"מ).

אם להסתמך על השרשור שלך טרום החלפת הצמיגים, בו דיווחת על צריכת דלק ממוצעת של 18.9 ק"מ לליטר או במילים אחרות 5.29 ליטר ל-100 ק"מ, אזי אתה עושה היום 20.223 ק"מ לליטר או 4.945 ליטר ל-100 ק"מ.

מדובר על פער של כ-0.345 ליטר ל-100 ק"מ. וזה כבר בערך ההפרש בין קטגוריה C (בצמיגי מישלין שלך) לקטגוריה F או G.

1.jpg

ברכב כמו של פותח השרשור, שבשרשור אחר שלו מתלונן על צריכת דלק נמוכה מ-10 ק"מ לליטר (ובוא ניקח את הנתון הזה של 10 ליטר ל-100 ק"מ), ההפרש באחוזים עבור אותו פער של 0.345 ליטר ל-100 ק"מ יהווה שינוי רק של 3.45%.

פורסם (נערך)

0.12 ליטר ל- 100 ק"מ ולא 0.121. כל פעם מצויין ההפרש לעומת הדרגה הקודמת. (תודה לטום על התיקון).

רק אגב, ליטר בקיצור כותבים L ולא l.

עריכה אחרונה על ידי student
בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...