Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש סתם באופן כללי.

אז אני מבין שההמלצה שלך מתאחדת עם זו של אברג'ל?

פשוט אם תקרא את ההודעות לפי הסדר, זה נראה כאילו היא לא - ולכן אמרתי שזה מבלבל.

כרגע נראה שאלך על זו, עליה אברג'ל המליץ. קצת יותר יקר משתכננתי אבל לא הפרש גדול.

אתן לזה יום בשביל לראות אם מישהו יצוץ עם לינק לאיזה מבצע מעניין בארץ/חו"ל, אם לא - אזמין.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

למשתמש הביתי והפחות מנוסה. שכוח פחות חשוב. אבל שליטה על הכוח של הכלי חשובה יותר

לא הייתי מתחיל עם אימפקט. במיוחד שלמוצרי איקאה / ברגים קטנים / וכו. זה עלול להיות קטלני.

בגלל שלמי שלא יודע לעבוד איתה. היא תהרוס את ההברגה. או את התושבת וכו.

הייתי הולך על מברגה עם פוטר (כן המסתובב של פעם) שמאפשר חיבור של מקדחים רגילים ולא רק עם תושבת ביט.

דוגמא לאחת מצויינת. חברה מעולה.

מברגה נותנת שליטה של עוצמת סגירה. שליטה על המהירות. ואופציות גדולות יותר של מוצרים לחיבור.

ולמי שלא הולך לבנות דק / ספריות / ועבודות קשות. אין לאימפקט שום יתרון. !!

למען הסר ספק.

אני מחזיק 2 אימפקטים 10.8V מקיטה / 18 בוש

ועוד 2 מברגות 10.8V מקיטה / 18V בוש.

ואני משתמש לרוב ב10.8V בבית. וגם שם במברגה ולא באימפקט.

בניתי לאחרונה דק בבית. 40% מהברגים הכנסתי עם המברגה. (בגלל הרעש של האימפקט. הבת שלי ישנה והיה מאוחר. אז בשביל למנוע את הרעש. עבדתי עם המברגה 18V. והיא לא פחות חזקה מהאימפקט)

** !! ** הייתי מסתדר ללא האימפקט. אבל ללא המברגה לא הייתי מסתדר.

היכולת להחליף למקדחים. למקדחי כוס / למקדחים ארוכים / למקדח מוגבל עומק ועוד.

*אתה פתוח ליד 2? כי אתה יכול למצוא שם דברים טובים.

אני קניתי את הסט של 10.8V מחבר פורום. במחיר מצויין.

ולבחור שחושב שם ה10.8V הזו הוא יצליח לבנות דק.

אתה חי בסרט. רק במידה והוא יקדח כל חור לפני. וגם אז. המברגה שלו תתפגר לפני גמר העבודה.

אין ספק שכלים טובים נותנים אופציות לעתיד.

אבל במידה וזה הכיוון. לא הייתי הולך על 10.8V.

14.4V והוא כבר יהנה מכל העולמות. מספיק כוח ל90% מהדברים. ומספיק עדינות ונוחות לבית.

עריכה אחרונה על ידי Soundman

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם (נערך)

לגבי ה B&K, לא הבנתי איך הגעת ללינק שמצאת

קבל את זה :

http://www.amazon.com/Black-Decker-BDCDMT120-2-Lithium-Ion-Batteries/dp/B00B5OOCMC/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1441648938&sr=8-3&keywords=black+%26+decker+matrix+20v

יוצא 300 שקל, תוסיף משלוח לארץ דרך BUY2USA עוד 20-30 דולר.

בעוד 30 דולר אתה גם קונה ראש אימפקט וסגרת לעצמך גם את הפינה הזאת.

אני נהנה מהכוח של ה 20V, פשוט תענוג, לא הייתי הולך על פחות.

עריכה:

מסכים שהמשתמש הבייתי לא צריך כל כך הרבה כוח, אבל לדעתי האישית - אם כבר, אז כבר.

המברגה המדוברת אצלי כבר כמעט 3 שנים, כח זמין, אימפקט אם צריך, פשוט תענוג.

עריכה אחרונה על ידי phpclub
פורסם

שים לב שזה רק לחברי פריים (ושרפתי כבר את כל הFREE MEMBERSHIP)

אני מחפש עוד רשומות דומות

לבחור מעליך - ממש אין לי בעיה עם יד 2, אחפש גם שם

היות ואני לא מתכנן להרכיב שום דבר רציני, אין לי בעיה לוותר על האימפאקט

הדבר היחיד שחשוב לי זה שהמוצר יהיה איכותי, ויחזיק כמה שנים ולא ימות לי עוד שנתיים כמו 'מברגות מדבקה'

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

חוץ מזה תעשה חיפוש, אני רכשתי מ EBAY בפחות מהמחיר לחברי הפריים. גם מה הבעיה לפתוח חשבון חדש על שם אישתך ולהשתמש בפריים שם?

בבקשה :

http://www.walmart.com/ip/Black-Decker-BDCDMT120C-20V-MAX-Cordless-Lithium-Ion-Matrix-Drill-Driver-Kit/42540322

http://www.walmart.com/search/?query=black%20%26%20decker%20matrix

http://www.walmart.com/ip/Black-Decker-Matrix-CDLS-20V-Lithium-Drill-Driver-with-Multi-and-2-Batteries-BDCDMT120-2/34769805

עריכה אחרונה על ידי phpclub
פורסם

אני לא בטוח שזה כולל מטען !!!

תבדוק שוב. את הדיל.

לדעתי זה כולל מברגה וסוללה אחת !

מטען עולה כ88 דולר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

זה כולל מטען (רשום בשאלות) - אבל אני לא חושב שניתן לבצע שילוח בינ"ל.... לא מצאתי שם אופציה כזו.

פורסם

אוקיי, המברגה הזו (בלאק&דקר, מטריס, 20V, גרסא 120 שהיא הפחות מתקדמת אבל לא נראה שזה משנה יותר מדי עבורי), תעלה לי 350 ש"ח בשילוח ימי דרך BUY2USA

אבל צריך להוסיף שנאי כי המתח שלה לא מתאים לארץ, וביטים וכו'....

נראה לי עדיף לבדוק את אפיק היד2 בארץ :/

פורסם

הלינק שננתי לך כלל גם את אותה מברגה של בוש רק עם סוללה אחת, שזה כבר בול בתקציב שלך.

כל הדבר הזה ש"אימפקט חזק מדי" זה שטויות. אם יש לך קצת רגש בידיים תעשה איתה את העבודות הכי עדינות [לא אלקטרוניקה, כן? אבל חופשי רהיטים מאיקאה].

ב550 ש"ח התמורה הכי טובה לשקל זו המברגה של בוש 10.8 אימפקט, אלא אם כן יש לך כח יידע ורצון להזמין מחו"ל או יד 2, שזה כבר עולם אחר.

בהצלחה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
זה כולל מטען (רשום בשאלות) - אבל אני לא חושב שניתן לבצע שילוח בינ"ל.... לא מצאתי שם אופציה כזו.

אין כל הגיון שימכרו כלי עם הסוללה אבל בלי המטען.

שילוח תעשה דרך BUY2USA, אתה לא חייב להתקבע על אמזון, הלינקים מוולמרט נראים טוב.

אני משתמש בשנאי של 40 שקל מטמבוריה - לא צריך יותר מזה.

מה הקשר ביטים? ביטים זה ביטים, תקנה בארץ סט טוב.

גרסה 120 פחות מתקדמת? אתה מדבר על 120C - דווקא היותר מתקדמת, יש לה קלאץ של 11 שלבים במקום 10 שלבים, לא ראיתי הבדלים נוספים, צריך לבדוק לעומק.

יש דעה קדומה נגד החברה הזאת אבל יש להם מוצרים מצוינים, נכון זה לא מקיטה, אבל לשימוש בייתי ... מה צריך יותר מזה?

בהצלחה.

פורסם

לבחור מעליי.

כמו שמוכרים גוף בלבד. או סוללה בלבד. או מטען בלבד.

כל הדבר הזה ש"אימפקט חזק מדי" זה שטויות. אם יש לך קצת רגש בידיים תעשה איתה את העבודות הכי עדינות [לא אלקטרוניקה, כן? אבל חופשי רהיטים מאיקאה].

אתה מכיר את כל היכולות שלו?

ואיזה יתרון יש לאימפקט? שמברגת פוטר לא יכולה?

פורסם

סאונדמן - נכון, אבל עוד לא נתקלתי שמוכרים מוצר שלם אבל חלקי - גוף + סוללה אבל בלי מטען, אין בזה שום הגיון.

גוף בלבד מוכרים בגלל שאנשים משתמשים באותה סוללה לכמה מכשירים מאותה סדרה

סוללה בלבד מוכרים למי שרוצה סוללה נוספת, כנ"ל מטען (אם התקלקל לדוגמא, או מטען מהיר)

איפה ההגיון למכור גוף עם סוללה אבל בלי דרך להטעין את הסוללה?

פורסם

למי שמחפש סט נוסף. ויש לו כבר סוללה אחת + כלי+ מטען.

פורסם

עברתי על 10 דפים באמזון, לא הצלחתי למצוא סט שנמכר בקונפיגורציה שלך.

גם אם יש כאלו, זה נראה לי נדיר, אותו אחד שמחפש סט נוסף, שיקנה בטריה בנפרד וכלי בנפרד.

• תוכן חדש...