Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לנו חתול בן 8 שנהג לגרד את כוסאות העור שהיו בבית. אנחנו עברנו לבית חדש עם רהיטים חדשים והייתי רוצה שהתופעה תפסק. אין בעיה לקנות לו מתקן גירוד "מפואר" ,אבל איך משכנעים אותו שזה המקום המיועד לגירוד ולא הספה.?

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אני אישית מגרש את החתולים שלי מהספות, כשאני שומע רעש של גירוד מכיוון הספות.

מעבר לזה יש כמה מתקני גירוד בבית.

מניסיון, הם הכי אוהבים את המתקן הפשוט, זה שעשוי מקרטון ועולה 20 שקל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יצא לי לקרוא מספר מאמרים בנושא, לפיהם חתול תמיד יעדיף לגרד היכן שהבעלים שלו מבלה את מרבית זמנו.

גירוד הוא סוג של סימון טריטוריה, לכן מפואר ככל שיהיה עמוד הגירוד, הוא מראש לא יכול לצאת מנצח בהתמודדות מול הספה.

מה כן אפשר לעשות? שפריצר מים בהישג יד. זה קשה, אבל בשלב כלשהו החתול יחשוב פעמיים לפני שהוא יעשה את זה שוב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם (נערך)

ההורים שלי חיברו שני קרשים לצד של אחד הארונות וגירדו לחתולה את הציפורניים עליהן. כל פעם שהיא עשתה את זה, נתנו לה צ'ופר (אוכל פרימיום טעים כזה מפחית פרימיום).

היום יש להם חתולה שמנה במיוחד שמגרדת את הציפורניים על הקרשים האלה כל פעם שמישהו מהם חוזר הבייתה.

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אנחנו קנינו מתקן גירוד סמוך לאימוץ של החתול כשהיה גור קטן (בן חודשיים), ככה שמגיל צעיר הוא התרגל לגרד את המתקן ולא חשב אפילו לשלוף ציפורניים על הספות.

לפני כשנה זרקנו את המתקן הישן והוא לא תמיד מסתפק במתקן הפשוט מקרטון ומתחיל לגרד את כיסא המחשב הישן (שהפך להיות הכיסא שלו בסלון), הספות עדיין לא מעניינות אותו.

לא יודעת איך חתולים בני 8 יקבלו את השינוי.

בכל אופן, ממליצה בחום לקנות את המתקן מהחבר'ה האלו, נמצאים בנתניה, לא זולים אבל מאוד איכותיים.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

כן המתקנים שלו טובים, אני חושב שאיכות המתקן דווקא מעולה ובתמורה למחיר שהוא לא כזה גבוה, שוב בהתחשב בתמורה.

צריך לתת לחתול אופציות שמוכנים להקריב, למשל כיסא פשוט, תיק ועוד דברים והכל כדי שלא יחשוב על הספה.

אפשר לשים אותו ליד המתקן גירוד ולעשות כאילו אתה עושה שם ציפורניים, חתול רואה חתול עושה, ואז כל פעם שהוא עושה שם ציפורניים לבוא ולעשות כאילו אתם גם עושים איתו ציפורניים שם, בשלב כל שהוא הוא אפילו יכול להתחיל להיות רכושני על זה ולעשות לכם קונץ של "רק אני עושה פה ציפורניים" ואז זה באמת הצליח.

הכל עניין של אלטרנטיבות, בנוסף חיזוק שלילי כמו מים בשניה שהוא מתחיל לעשות על הספה יכול לעזור בהפניית הרצון שלו למקומות שמותר לו

עם החתולים שלי כל הנ"ל עובד, בהצלחה

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם (נערך)

אני כבר הרבה זמן מחכה שהמוצר של PetFusion ירד קצת במחיר.

קישור

הדבר הזה פשוט וואו , ענק, שוקל 5 קילו ונראה אחלה מוצר, רק שהמחיר כולל משלוח יוצא יקר יחסית.

בגדול הוא כבר דיי התרגל לספות, אבל העצה היא לקנות כמה מוצרי גירוד (אחד טוב והשאר פשוטים, לוח או קונוס, או כל דבר אחר ולשים במספר מקומות)

בנוסף ללוח אתה מקבל קטניפ אותו אתה מפזר על לוח הגירוד וזה צריך למשוך את החתול.

"קטניפ הינו עלים המיובשים מצמח בעל תכונות האוהב על החתולים וגורם להם להמשך למקום.

הקטניפ משמש בתעשיית המשחקים המוכנים לחתולים ומאפשר לעודד חתולים לפעולות מסוימות."

בנוסף רצויי לאסור ממנו בכלל לשבת\לעלות\לקפוץ על הספות כך גם לא יהיה חשק לגרד. כל זאת ע"י הוראה של מילה מפורשת אחת כמו "אסור"

כל פעם שהוא עושה או מנסה לעשות משהו כזה. (או מילת איסור אחר שאותה הוא מכיר)

קראתי גם שאם לוקחים קצת פלפל גרוס (טרי) מניחים בשקיות קטנות עם חורים בפינות הספה החתול לא יתקרב (לא ניסיתי בעצמי)

עריכה אחרונה על ידי MaDxXx
פורסם

אני לא הצלחתי למצוא.

לגבי גירוד, מתקן גירוד מבוסס עמודי חבלים ומשטחי רביצה אמור למשוך את העבריין הקטן גם בלי חינוך מחדש.

אצלי עם שני חתולים זה עבד.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

קיבלת שלל עצות נכונות ומצויינות.

בגדול, לחתול לא אכפת איפה הוא משחיז/מגרד כל עוד יש לו חלופה שאין עליה בעיית גירוד, מביאים משטח גירוד, נוזפים בו כל פעם שהוא מגרד על הספה ודי מהר הוא מבין מה רוצים מהחיים שלו.

לחתולים קשי הבנה, השילוב של שפריצר מים ותרסיס קטניפ (ניתן לקנות בכל חנות חיות)על המשטח שעליו אתה כן רוצה שיגרד עובד מעולה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
שאלה נוספת: האם יש פתרון לחתול נשכן?

כלבת רועים.

שלי, איך שהיא שומעת שהחתול מתחרע (עלינו, על החתול השני) - היא עליו.

ברצינות...

חתולים הם חיות סוציומטיות.

מה שלא בא להם בטוב ונעים, הם נושכים בגללו.

אז להמנע מלעשות לו מה שלא נעים לו, זו התחלה טובה.

מעבר לזה אין לי שיטה. עם כל חתול עבדו דברים אחרים בתקופות אחרות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

אם במקרה השארתם את אחד הכסאות הישנים איפשהו (מחסן, בן משפחה) זה הזמן להחזיר אותו הביתה, רוב הסיכויים שהחתול יחזור לגרד עליו ציפורניים בשמחה.

אם לא, כמו שנאמר הקרבה של רהיט אחר שיתקבל ע"י החתול כתחליף. בזמנו כשהגיעו ספות עם ריפוד חדש והחתול התחיל להתאמן עליהן, הוא הורם אחר כבוד והונח על הכסא שהוקרב עבורו. אחרי כמה פעמים הוא קיבל את התחליף בשמחה, עד היום, אפילו אחרי טלאים שהוספו במקומות המתפוררים.

מתקן גירוד כמו ששמו בקישור צורף אחרי כמה שנים והתקבל גם בשמחה.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • תוכן חדש...