Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אתמול בלילה פגעו לאחי ברכב והנהג הסורר ברח.

הפגיעה הייתה ברחוב פרנקפורטר בפתח תקווה, אם למישהו יצא לעבור באיזור ולראות משהו אני אשמח לדעת.

בנוסף - אם מישהו רואה באיזור רכב לבן משופשף בצדו הימני אשמח לפרטים.

זוהי הודעה שאחי פרסם:

'

תודה רבה לחלאה שעשה לאוטו שלי בלילה "פגע וברח" ולא השאיר לי פרטים.אם למישהו יוצא לראות באזור של הבית שלי רכב לבן פגוע לכל אורך צד ימין מוזמנים לסייע.'

11794619_10153439905849336_3081947027862049362_o.jpg

11794560_10153439905614336_6142476594268431963_o.jpg

פורסם

היכן אפשר לראות כיצד מסירים שריטות ?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

אני חונה קבוע באיזור תל אביב,

בשנה וקצת הרכב שלי הספיק לחוות כבר שפשופים ושריטות(כמובן שאני לא בתוכו והוא במצב סטטי) באופן מדכא...פשוט אנשים לא אכפת להם מרכוש של אחרים.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
אני חונה קבוע באיזור תל אביב,

בשנה וקצת הרכב שלי הספיק לחוות כבר שפשופים ושריטות(כמובן שאני לא בתוכו והוא במצב סטטי) באופן מדכא...פשוט אנשים לא אכפת להם מרכוש של אחרים.

גם לא אכפת להם , אך לצערי אני גם עד לעשרות מקרים בחודש , בהם אנשים היו צדיקים והשאירו פרטים על פגיעות מינוריות (באמת מינוריות) וקיבלו תביעות מנופחות בסכומים לא הגיוניים, המשפט המשותף לרובם "אם הייתי יודע / ת ככה, לא הייתי משאיר את הפרטים" ,

לצערי ושוב אני אומר לצערי , זה דבר שתפס תאוצה לאחרונה ועם החזירות של אנשים לשפץ את כל הרכב למרות פגיעה נקודתית, גם האנשים שישאירו פרטים בפועל תקטן משמעותית.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אחותי לפני חודש הייתה עם חבר שלה בתל אביב ואיזה אדם "מתורבת" השאיר לה שפשוף ממש מכוער בטמבון האחורי . בהזדמנות אקח את הקורולה של ההורים ואחותי תבוא עם היאריס לפחח כי גם להורים יש שפשופים .

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

תעבור ברחוב ותראה אם יש לאחד הבתים מצלמות אבטחה שפונות לרחוב. תבקש בדחילו ורחימו (זה טובה גדולה מצד בעל המצלמות) אם אפשר לעבור על ההקלטה. בדרך כלל רוב המצלמות "הביתיות" מתקשות לזהות מספרי רישוי אבל אולי בכל זאת תצליח לקלוט. השאלה אם במצלמה רואים את הרכב של אחיך. אם כן, תנסה לצמצם את טווח הפגיעה כדי לא לשבת שעות לבן אדם בבית מול המחשב. השיטה הכי טובה היא לקפוץ קדימה ואחורה (נניח ב11 בלילה עדין לא הייתה פגיעה ואז קופצים לחמש בבוקר ורואים שהרכב כבר עם פגיעה וכך הלאה, עד שמצליחים למסגר את זה למקטע של חצי שעה וזה חוסך המון זמן)

פורסם

זאת תופעה בהחלט מכוערת. גם לי זה קורה שמשאירים לי סימנים עמוקים ומכוערים ללא שום פתק.

הלוואי ויהיה אפשר למצוא לזה פתרון כולל

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

• תוכן חדש...