Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטרימר - TAKE2.

Nakamichi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסה שוב,

בבקשה, אל תפנו אותי לעמוד הפייס של קודי, אני הולך שם יותר לאיבוד מאשר מוצא משהו.

הדרישה פשוטה -שידור המחשב על גבי הטלויזיה.

ברוםקאסט - יודע לשדר רק מה שמוצג בדפדפן הכרום.

אני רוצה פשוט לשכפל את המסך מחשב על גבי הטלויזיה ב-WIFI ואפשרות לשלוט עליו באמצות מקלדת אלחוטית שתהיה קרובה לטלויזיה.

יש מכשיר כזה מומלץ?

פורסם

למה אתה רוצה לשדר את המסך של המחשב לטלוויזיה?

pipo x8

עם WINDOWS 8.1 ואתה יכול לעשות כל מה שאתה עושה במחשב.

אם אתה רוצה לשדר סרטים מהמחשב תעשה שיתוף קבצים במחשב.

מה שמצחיק שpipo x8 עם המסך עולה פחות מ pipo x7 בלי מסך בגלל שטויות של הרישיון לwindows.

http://www.banggood.com/PIPO-X8-64GB-Z3736F-Quad-Core-1_33GHz-7-Inch-Dual-Boot-Mini-PC-Tablet-p-981194.html

DSC_8217.jpg

אייל

פורסם

נקמישי, אם יש למחשב שלך יציאת hdmi ולטלוויזה יש כניסה כזאת, קנה כבל hdmi והמחשב יוצג על מסך הטלוויזיה כולל סאונד.

פורסם

הבעיה שהמחשב לא נמצא באותו חדר כמו הטלויזיה.

אופטימלית מבחינתי לקנות לכל אחת מהטלויזיות בבית אישזהו דאנגל ולראות את המחשב בכל אחת מהטלויזיות לפי הצורך.

פורסם

לא הייתי בונה על הדונגלים של EZCAST האלה, לפעמים יכולים להטריף אותך שלא מיתחברים טוב או לא עובדים טוב, התוכנה עדיין לא משהו, הם סבבה לפעמים אבל לא בישביל ליבנות עליהם כמו שפ"ה רוצה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...