Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב, לאחרונה נפרדתי מהונדה ג'אז 2008 הדגם הקודם :\

בגלל סיבה שלדעתי חסרת משמעות, אי אפשר לבטל כרית אוויר במושב ליד הנהג> זה אומר שאי אפשר לשים שם סל-קל של תינוק, לאשתי היה מאוד קשה לנסוע לבד עם הילדה מאחורה, ולמרות טענותיי שמאחורה הכי בטוח היא לא מסכימה. (טוענת שהיא לא מרוכזת בנסיעה שהילדה מאחורה בוכה)

ועכשיו החלטנו לקנות רכב זול יותר בתקציב של עד 30K!

מחפשים רכב חסכוני ואמין, (עלות אחזקה כוללת כמה שיותר נמוכה) ומצד שני שנצליח למכור אותו עוד 2-3 שנים, וכמובן שאפשר לבטל כרית אוויר קדמית! :] חשבתי על הרכבים הבאים:

יונדאי אקסנט 1.6 2008-2010>

מצאתי 2010 1.6 116K קילומטראז יד 2 מליסינג (היסטוריית טיפולים)+מתחייב בבדיקה, דורש 32K

ניסאן נוט 2007-2008>

מצאתי 2007 196K קילומטראז יד 3 פרטי (השאלה מתי המנוע ישבוק חיים)+מתחייב בבדיקה דורש 25K

ניסאן טידה 2008

מאזדה 3 2006-2008

הונדה סיוויק 1.6 2006

ניסאן אלמרה 1.8 2006>

מצאתי 2006 76K קילומטראז יד 1 פרטי! +מתחייב בבדיקה דורש 28K

הניסאן אלמרה נשמעת הכי מבטיחה! :]

אשמח לייעוץ! :]

תודה

פורסם (נערך)

היתה לי סיויק כזו שנת 2004 דגם EX ולא ראיתי שיש אפשרות גם לא בסיויק שאחריה שהיתה לי לא ראיתי שיש אפשרות כזו (2006-2012).

תבדוק טוב, אולי בחלק מהדגמים אפשר.

האם בניסאן אפשר לבטל את כרית האויר? אם כן יכולה להיות אופציה טובה עבורך אבל כמובן תבדוק שהק"מ אמיתי ושיש היסטוריית טיפולים.

אגב, אפשרות אחרת שאני חושב שיכולה להתאים לכם היא להגדיל ב 5K את התקציב ולקנות I20 שנת 2009 שזה רכב צעיר יותר והסיכוי לתקלות קטן יותר, עם 6 כריות אויר, 5 כוכבי בטיחות, מאובזר מאוד, עגלת תינוק נכנסת לתא המטען, מרווח פנימי סביר, שלי מתקרבת ל 160000 ק"מ ואני דיי מרוצה מהרכב.

חוץ מטיפולים שוטפים - אין בעיות מיוחדות.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

הבנתי אותך לגביי הסיווק, אני אבדוק

יש הסטוריית טיפולים באלמרה, וכן שאלתי את הבנאדם והוא אומר שיש אפשרות לבטל את הכרית אוויר.

חשבתי על I20 אבל לא מצאתי רכב בתקציב שלי, גם אם אני יוסיף 5K לא נראה לי שאפשר למצוא I20, אולי מליסינג עם הרבה קילומטארז.

פורסם

השוק דיי מת לגבי רוב הרכבים. זה לא אומר שמי שמבקש 40K באמת מקבל אותם, אם הבנת למה אני מתכוון :).

שווה לבדוק וגם לנסות להוריד במחיר.

בכל מקרה העסקה עם האלמרה נישמעת לא רעה. כמה כריות אויר יש לאלמרה?.

פורסם

זה לא שהרכב נדיר כמו שיש לו נתונים יפים של יד וק"מ.

השוק דיי מוצף, כל חודש נשבר שיא במסירת רכבים חדשים ואפשר לראות שחברות הליסינג גם נמצאות בתחרות לא קלה...

פורסם

כן לזה התכוונתי,

תשמע לא מצאתי I20 נורמלית, מצאתי I20 יד שניה הוא קנה ממגרש של חבר חח, ליסינג חברה בעבר, 145K קילומטראז, אפשרי להגיע איתו ל34 אפילו, ללא תאונות, מתחייב בבדיקה, מה אומר?

ואם ההיתי מעדיף להישאר בתקציב המקורי, מה כדאי לעשות? לנסות לחפש עוד אלמרה?

פורסם

דווקא ביד 2 יש הרבה I20, אם אפשרי- שווה להמתין בסבלנות.

אלמרה גם אופציה טובה אבל שוב אלו רכבים שונים מקטגוריות שונות....הם לא באמת מתחרים בניהם.

אם יש לך סבלנות אני מאמין שתצליח למצוא רכב שמור (גם אלמרה אם היא מתאימה לצרכים שלך...).

אגב, גיר רגיל בא בחשבון?.

פורסם

סבלנות יש לי, אך לצערי לאשתי לא, היא זאת שמתחילה סמסטר קיץ שבוע הבא, במכללה שקשה להגיע אליה בתחבורה ציבורית.

גיר רגיל זה בעייתי בשבילי, לאשתי יש רק רשיון על אוטומט....

אשתי שתהיה בריאה! חחח מערימה קשיים על למצוא אוטו.

העיקר שאשתי תהיה מרוצה! ;}

• תוכן חדש...