Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה

רציתי לקנות מתאם AUX למערכת המקורית שלי אבל הבנתי שיש בעיה עם החיבורים מאחורי המערכת כי השנה של האוטו ישנה מדיי (2004) ואין לי מושג איזה מתאם מתאים לי לאוטו ואם יש בכלל

ראיתי את זה:

http://www.ebay.com/itm/Car-Interface-Adapter-AUX-In-Input-For-Mazda-3-6-RX8-MX-5-Besturn-B70-/111448081328?fits=Year:2004|Model:3&hash=item19f2d2c3b0&vxp=mtr&rmvSB=true

אני לא יודע אם זה מתאים או לא כי זה היחיד שמצאתי ומוזר לי שיש פתאום אחד בודד שמתאים

אשמח אם תעשו לי סדר בעניין ואם יש לכם המלצות למשהו פשוט יחסית שיכול לעזור לי עם המוזיקה (אני לא רוצה להחליף מערכת או משהו כזה אלא להישאר עם שלי)

:)

• תוכן חדש...