Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן לחדש ביטוח לאחת המכוניות שאני מחזיק.

הסוכן שאיתו אני עובד הציע 1175 לחובה ו 2650 למקיף. הוא ותיק ואמין, ועמד לצידי כשהייתי צריך. השירות שלו מעולה.

סוכן אחר הציע "בערך 1200 לחובה וכ 2400, 2500 למקיף".

AIG הציעו 1199 לחובה ו 1850 למקיף, השתתפות עצמית של 1150 במוסך הסדר ו 2350 לא במוסך הסדר.

התקשרתי לסוכנות ביטוח שיושבת אצל יבואן הרכב וההצעה שלהם היתה 1150 לחובה ו 2235 למקיף, השתתפות עצמית של 900 שקלים, בכל מוסכי היבואן, וחלפים מקוריים.

הכיסויים של הגנה משפטית ונזקי צד ג' - פחות או יותר אותו הדבר.

ההצעה של AIG מפתה במחיר הנמוך, כשאני לוקח בחשבון שאם יהיה אירוע ביטוחי, אני הולך למוסך שאינו מוסך הסדר (למוסך של היבואן). ההצעה של היבואן מפתה בזכות מחיר טוב יחסית לסוכנים אחרים, והשתתפות עצמית נמוכה מאוד, ותיקון במוסך שאני מטפל בו גם ככה.

הסוכן שאיתו אני עובד היום טוען שאינו יכול להוזיל את הפוליסה לצערו.

אשמח לשמוע תובנות נוספות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בשביל הבדל של 9% במחיר (336 ש"ח) אבל במקרה של(חס וחלילה) תאונה יקנה לך יחסית ראש שקט והשתתפות עצמית נמוכה יותר במוסך שכבר מועדף עליך הייתי הולך עם הביטוח של היבואן,

פורסם

סוכן טוב וחזק שווה את משקלו בזהב

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בסיכומו של דבר נבחרה ההצעה של AIG.

המחיר הופחת, הוכנסו כיסויים נוספים, תיקון במוסך מורשה מטעם היבואן ייחשב למוסך הסדר ועוד, ההפרש בין ההצעה היקרה לזולה בסופו של דבר עומד על כ 800 שקלים, אבל הכיסוי שמספקת ההצעה הזולה גדול משמעותית.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לפני כארבע שנים קיבלתי שירות טוב מ- AIG בתאונה שהיתה לי.

בנוסף, המוסך שעבדתי איתו שלא היה מוסך הסדר שיפה אותי על ההפרש בהשתתפות העצמית, כך שאני קיבלתי בפועל ה.ע. של מוסך הסדר במוסך שרציתי. זה כמובן אפשרי רק כאשר התיקון גדול מספיק ומאפשר למוסך לספוג את זה.

פורסם

800 שקל זאת הוזלה בהחלט משמעותית .

רק שלא נזדקק.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

• תוכן חדש...