Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C4 ביום נהיגה - C for yourself

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כך או כך, מה שחשוב זה תאוצות הביניים. במבחן המעשה, 80-120 עם 4 מבוגרים שמפאת כבודם (כולל כבוד הח"מ) לא נציין משקלם, רק נזכיר שאם נכפיל את משקלה של אשתי (קצת מעל 40 ק"ג) לא נחטא רבות לאמת, ארכה קצת מעל 10 שניות. לדעתי לפחות, זה נתון מצוין.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני משער שהוא יתן בראש לכל משפחתית 1.6 רגילה בהאצות ביניים, אבל עד שלא ננסה לא נדע.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אף משפחתית 1.6 לא מאיצה ככה בהאצות ביניים. הזמנים שקולים בערך ל-156 שהייתה לי, שנהנתה מ-155 כ"ס (כנראה קצת יותר לאחר פורטינג) וגיר עם מצמד.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני דווקא חובב סיטרואן, התחלתי את דרכי עם BX וגמעתי גם קילומטרים לא מעטים עם קסנטיה, C5 ו-C4. ככה שהדגם החדש דווקא נשמע נחמד. אבל, חבר'ה ברצינות עכשיו, לא הגיע הזמן לאיזו גרסת VTS נורמלית? כי האחרונה, אם לומר את האמת הייתה ממש לא משהו.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

שמעתי מערכות מקוריות טובות יותר, זו ממש לא הבריקה.

אני לא מאמין שהמערכת הנ"ל הייתה של דנון.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...