Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקיצור בסופו של דבר מצאתי את ה איסימטריק 2 במחיר ממש טוב אז החלטתי ללכת עליהם עכב כך שרוב הנסיעות שלי הם מנהלתיות בסופו של דבר.

מה שכן חבל מאוד שאין איזה שרשור דביק שיסכם נניח את ה 5 צמיגים הכי מומלצים לכל גודל או קטגוריה.

זה היה יכל למנוע הרבה שאלות ולחסוך הרבה זמן.

2017 Type R

פורסם

למה לא , סך הכל סגנון נסיעה מתחלק ל 3 חלקים עקריים לפי דעתי.

מנהלתי בלבד , לרכבים משפחתים פשוטים כמו מזדה 3 , קורולה וכו...

מנהלתי עם גוון ספורטיבי / נהיגה אגרסיבית מידי פעם שרוב השימוש הוא מנהלתי. (בעיקר רכבים בסגנון הלאון 1.8 , וכל רכב משפחתי פחות או יותר שנותן ביצועים טובים...)

ונהיגה אגרסיבית וספורטיבית / טיולים וכאלה.

2017 Type R

פורסם

האסימטריק 2, ה-K107 או ה-K117 (המחליף החדש שלו, שזוכה גם הוא לביקורות אוהדות מאוד), הקונטי' SC5, המישלין PS3 והפירלי P ZERO - הם האופציות המוצלחות שזכורות לי כרגע. כמובן שהכל תלוי בכיסך, היות וחלק מהצמיגים הללו יקרים עד מאוד.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

טוב אז כאמור אכן קיבלתי מחיר מצויין לרבעיית F1 איסימטריק 2 , והלכתי עליהם.

רשמים מאז ההחלפה : כושר בלימה הרבה יותר טוב , אחיזה טובה יותר , אך עושה רושם שהם מרעישים מעט יותר , וכמובן שהרכב מפרפר הרבה פחות בפיתחות אגרסביות.

תודה לכל מי שעזר.

2017 Type R

פורסם

עם הלאון הקודמת שלי הייתי עם הk107 צמיג מעולה. עם הלאון הנוכחית שלי כנראה שהצמיג הבא יהיה הk117

שבאמת קיבל שבחים ואמור להיות מתקדם יותר מהראשון. ממליץ בחום

פורסם

יגאל, קח המלצה גם על ורדשטיין.

הרכבתי הבוקר סט Ultrac Cento על הפונטו אבארת' (215/40/18), במקומם של זוג T1Sport וזוג K110, וההבדל ניכר ובענק.

ראשית, סופר שקטים. אפילו ה-K107 לא מגיעים לרמת העידון הזאת. שנית, יש שיפור בנוחות הנסיעה - מעט רכה ונעימה יותר. לבסוף - ממה שיצא לי להתרשם איתם עד כה, מסתמן כיופי של בחירה.

אצבור עליהם עוד קצת ק"מ ואתן חוו"ד מעמיקה יותר.

אוכל לציין ששניים מחברי בעלי לאון 1.8TSi - רכשו סטים זהים (225/40/18), וגם הם מדווחים על שיפור ניכר ביחס לקודמיהם (K110).

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יש שיווק מסודר של ורדשטיין או שייבאת אישית דרך צמיגייה כלשהיא?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

מה דעתך על P-ZERO? הזמנתי לאחרונה גולף R עם צמיגים כאלו (לאחר נסיעת מבחן בגרמניה). האוטו הרגיש מוצק כמו גוש ברזל, עקיפות במהירות של 200+ על האוטובהן תוך כדי פנייה ועליה הרגישו כמו שמרגיש לפיקנטו נסיעה ב-80 קמ"ש...

לגביי בלאי אינני יודע להגיד, אבל תהייה בטוח שככל שאתה עולה במידות הצמיג (רוחב) צריכת הדלק (בד"כ) תעלה, ואם החתך יהיה נמוך יותר (והג'אנט יהיה גדול יותר, כדי להתאים לבית הגלגל), נוחות הנסיעה תהפוך לפחות טובה, אם זה קריטי עבורך. סיבוב קצר שערכתי שם באודי RS3 החדשה (כנראה האוטו שיחליף את הגולף שיתאפשר), הבהיר אצלי שלפעמים יותר זה פחות (ולהיפך). האוטו היה עם חישוקי 20' עם חתך סופר- נמוך, והאוטו היה לא נוח בלשון המעטה לנסיעה. לי אישית נוחות נסיעה לא מפריעה, אבל אצלך אולי כן. תנס להשיג סיבוב על משהו דומה.

פורסם
יש שיווק מסודר של ורדשטיין או שייבאת אישית דרך צמיגייה כלשהיא?

צמיגי מוריס הם היבואנים. יש סניף בבית עובד וסניף בהוד השרון.

Renault Catpur 155 2021 

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מעניין מאד כל הכתובים פה. אני עם הצמיגים המקוריים של הרכב שהפתיעו אותי לטובה קונטיננטל שעברו 30000 קמ [מצבם מעולה האחריים חדשים הקדמיים יש להם עוד "חיים"] ומהיום הראשון "אחיזה" לא היתה אבל לא מדובר אחיזה בעיקולים אלא יכולת משיכה בקו ישר. הצמיג בעיקולים [נס הרים] מעולה אבל ביציאה מהמקום או יציאה מכיכר מחליק בצורה אכזרית ואני עם הספק מקורי.

האמת?? מעולה שהצמיגים לא "דביקים" זה דואג שלא יהיה עומס על הגיר ושאר מכלולי ההינע שגם ככה לא מוכננים לקרבות.

• תוכן חדש...