Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נסיעה טובה לכל משתתפי הטיול לאילת!

בטוח שתהיה לכם הנאה בכל הנעה!

נא זיכרו אותנו, 720 חברים, שנשארו מאחור ומצפים לתמונות :wink:

שלמה דן גדרון

פורסם

ברכות למשתתפי הטיול.

סעו וחיזרו בשלום,

ותדאגו שלגרר לא תהיה עבודה.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם (נערך)

בדרך מהבסיס ראיתי את השיירה עכשיו בנתיב הנגדי מהאוטובוס. במקרה יצאתי מוקדם מהבסיס אז לא זכיתי לראות אתכם בחנייה, איזה טעות!

לפחות שימחתם אותי בדרך הארוכה הביתה, הרבה בהצלחה!:)

עריכה: אני נוסע 20 דקות ועדיין רואה מדי פעם עוד ועוד רכבים. מדהים

עריכה אחרונה על ידי Asfanut

קקטוסולר ידנית

פורסם

uploadfromtaptalk1447325718462.jpg

אתם אולי נהנתם מלראות מטוסים/מסוקים

אבל הרבה אנשים מאוד נהנו לראות אותכם! ח"ח על הביצוע מכוניות מדהימות ועוד יותר מדהים לראות את רמת התחזוקה שלהם.

נהנתי מכל רגע.

פורסם

מצורף הפוסט של דוברת עיריית אילת דנה שנשלח אלי היום לאחר מס' שיפורים . .

בהצלחה בתצוגה מחר !

סמדר.

POST FIVE CLUB.jpg

מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל

רח' ארלוזורוב 25 ר"ג, ת"ד 1193 גבעתיים 53111. טל: 03-7318818

פורסם

היה מסע מופלא.

האירגון המוקפד של הפעילים וועד המועדון הפיק אירוע שאנחנו וגם העיר אילת לא ראו הרבה זמן.

ביקרנו בבסיס רמון (ושם צולמה הפלקון שלי עם F16 "פלקון"), הדרך היפייפיה ב"כביש המרכזי" דרך מישורי המדבר העצומים, הכניסה המאורגנת והקליטה המאורגנת במלון, התיאום עם העיריה והמשטרה, המלון שקיבל אותנו במאור פנים, התצוגה היפייפיה וכמובן החברותא והגיבוש.

לא קל לנהל 90 מכוניות וכמאתיים חברים וכאן התגלה ועד המועדון בגדולתו.

תודה רבה לכם.

והנה כמה תמונות שצילמתי וצילמו חברים.

(בבמה - דרור וראש עירית אילת)

IMG_4122.jpgIMG_4126.jpgIMG_4130 - Copy.jpgIMG_4134.jpgIMG_4144.jpgIMG_4174.jpgP1080790 - Copy.jpgP1080815.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

והחוויה האישית שלי

עד אילת הפלקון התנהגה ונהגה יפה.

ובכניסה לאילת...אופס... הלך הדינמו.

הגרר הצמוד לקח אותה למוסך באילת וכל ששי הם ניסולתקן ולא הצליחו. אז בדרך חזרה היא היתה באויר...

תודה לחברים שלא עזבו אותי לרגע. התעניינו, הציעו, ניסו לעזור (אפילו בבגדי "שבת"), הציעו מצבר חלופי לנסיעה חזרה, ועוד ועוד. הגרר שהמועדון שכר "שילם את עצמו" ולקח אותה אקספרס למוסך אקספרס ואני נהניתי כטייס משנה בלארק של מזל ודוד כרמל.

השלב הבא יהיה החלפת הדינמו העתיק באלטרנטור ובעוד שנתיים במקום לנסוע במוסטנג כמתוכנן לאילת, אעשה "דווקא" עם הסקווייר. הם (הדינמו..) לא ישברו אותנו ובבניית אלטרנטור ננוחם...IMG_4149.jpgIMG_4150.jpgIMG_4183.jpgP1080995.jpgIMG_4196[1].jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

כל הכבוד למארגנים ולמצטרפים למסע אתם צוות מנצח.

מהתמונות והדיווחים נראה שהיה פשוט מדהים :lol:

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

• תוכן חדש...