Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה רכב עדיף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידני/אוטומט? שנה?

אם מדובר על החדשות 2015 - לסקודה פאביה נוחות נסיעה נעימה יותר, מנוע חזק וחסכוני יותר והתנהגות כביש מעולה. גם בעיצוב לפי דעתי הפאביה לוקחת ללא ספק.

מה שכן, בסקודה אם אני לא טועה מקבלים שנתיים אחריות לעומת שלוש שנים ביונדאי. (תריץ בדיקה באתרי הסוכנויות שלהם).

פורסם

בעבר היו בעיות עם הגיר אבל מדובר בשנתונים ישנים יותר (2009-2012), הפנימו את התקלות ותיקנו אותן.

כשאתה קונה רכב חדש מהחברה בכל מקרה יש לך אחריות ככה שזה לא אמור להדאיג אותך.

השילוב של הגיר עם המנוע מצוין, אם ההתלבטות היא בין שני הרכבים האלה אני הייתי הולך על הסקודה.

פורסם

הפאביה עדיפה לטעמי, אם אתה הולך על ידני אז אתה בכלל לא צריך להיות מודאג מהגיר.

הבעיות עם המנוע תוקנו והבעיות עם הגיר נדירות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...