Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית GPS בטלפון הסיני THL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בדיעבד ,עשיתי טעות חמורה ורכשתי מכשיר עם מעבד MTK .

המכשיר עצמו עובד ללא בעיה ואני די מרוצה ממנו ,בפרט מהסוללה החסכונית (4 ימים ללא טעינה עם מעט WIFI \3G)

הבעיה שבגללה ,ייתכן ואחליף את המכשיר-GPS בעייתי .

אני לא משתמש בGPS כל יום אך מדי פעם בהחלט מדובר בכלי יעיל וטוב (במידה ועובד טוב ולא משתגע ).

במקרה שלי ,תוכנת GPS TEST מציגה 13 לווינים ,מתוכם 6 מחוברים .

העניין הוא שתוכנת הניווט (WAZE ו-גוגל MAPS באותה מידה ) מאבדת את הכיוון .

בנסיעה מראשל"צ לבת ים זה הגיע למצב בו שמעתי את ההנחיות הבאות:פנה ימין ,פנה שמאלה ,בצע פרסה ,בעוד 100 מטרים הגעת ליעד.

כל ההנחיות ניתנו במשפט אחד ללא הפסקה, כאשר עמדתי ברמזור(ללא פנייה לכיוון כלשהו) וכמובן שלא הייתי קרוב ליעד.

מה מומלץ לעשות כדי לשפר את קליטת הלווינים וכמובן את היציבות שלהם ?

תודה

פורסם (נערך)

לאחר נבירה של מספר שעות,ייתכן ומצאתי פתרון.

שלב ראשון-רוט.

צריך להוריד מהחנות אפליק' בשם mobileuncle.

נשתמש בה פעמיים-פעם ראשונה לבדוק האם קיים רוט

ופעם שנייה כדי לרסט הגדרות Agps.

בנוסף צריך להוריד למחשב תוכנה בשם vroot

תוכנה זו בעצם מעניקה זכויות רוט למשתמש.

ההגדרות:

1.נכנסים לmobileuncle.

במסך הפתיחה מופיעה ההודעה unroot.

2.מתקינים את vroot.

3.לסמן USB debugging בהגדרות הסמרטפון.

4.לחבר את הסמרטפון למחשב,ברגע שהמכשיר זוהה,ללחוץ root

ולהמתין עד לסיום התהליך (יופיע פרצוף שמח)

יש רוט למכשיר.

שלב שני-הגדרות Agps.

1.להוריד אפליק' בשם mt GPS

2.ללחוץ download epo ולאחר מכן לפעול על פי ההוראות שיופיעו.

*ללא רוט,לא יתחיל תהליך הורדת epo.

3.נכנסים ל mobileuncle,רואים שישנו רוט.

שאר ההוראות באפליק' mt GPS, ההוראות ברורות וקלות לביצוע .

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
פורסם (נערך)

מנסיון עם MTK בטלפונים סיניים, הGPS ברוב הדגמים של המעבד עובד על הפרצוף.

רוט, אפליקציות שמעדכנות את הקונפיגורציה של הGPS, מסך טכנאי של הרום שלך - שום דבר לא עזר לי וניסיתי הכל, כולל לפתוח את הטלפון ולהבריג משפר קליטה...

2 מכשירי JIAYU שונים שהזמנתי מ2 ספקים שונים - ושניהם מצוינים חוץ מה GPS שפשוט לא עובד, מאבד כיוון כל שניה, לוקח לו זמן להתחבר וכו'.

יש פה כמה חבר'ה עם מכשירים כמו שהיו לי שטוענים שהGPS עובד אצלם מצוין.

אני מזמין על בסיס קבוע מכשירים סיניים במשך שנים על גבי שנים לכל מיני ניסויים של מפתחים, הרבה לפני שALIEXPRESS\ALIBABA נהפכו לשם דבר בישראל, האיכות משתפרת לאט לאט אבל היא פשוט לא בסקלה של המותגים. הבעיה העיקרית היא איכות הרכבה ואיכות חומרים. מצד שני, יש הרבה אנשים שאיכות החומרים, איכות השמיעה והאיכות באופן כללי לא מפריעה להם - והם יכולים להחליף טלפון כל שנה בגלל העלות הזולה שלו. בצירוף עם קצת מזל זכית בטלפון טוב.

לעומת זאת, יש מכשירים "חצי סיניים" (הודיים). כמו לדוגמה Iris Lava, מחזיקים תקופה יפה ואיכות ההרכבה סבירה מאוד (מתקרבת למותגים) במחיר מצוין והכל עובד פרפקט.

קניתי בתאילנד IRIS LAVA ב500 ש"ח, זה מכשיר שהם מוכרים כקומבו מחברת הסלולר המקומית והוא עובד מצוין כבר תקופה יפה. מן הסתם זה לא HIGH END אבל גם הסמסונג והLG הם ממש לא HIGH END, עם איכות שמיעה ואיכות הקלטה של פחון זבל ממוצע...

עריכה אחרונה על ידי שבלול
פורסם (נערך)

לפני ה THL היה לי XIAOMI MI2S במשך כשנתיים (הסמרטפון הראשון שלי :) )

הכל עבד כמו שעון עד שנגמרה הסוללה,לאחר שהסוללה המקורית נגמרה והחלפתי לאחרת כביכל מקורית-GPS לא התחבר,חיי הסוללה התקצרו משמעותית,היה מתחמם ברמה של לא נעים להחזיק ביד (בעיקר כשהפעלתי 3G).

במידה ואתייאש מה THL ,היכן אפשר להזמין את המכשיר ההודי ?

פורסם

אתה כנראה תתייאש, מנסיון, את ההודי אתה יכול להזמין מאיביי וALI EXPRESS.

אם יש לך חברים שנוסעים לתאילנד (לכולנו יש) בקש מהם לאסוף עבורך בMBK את הIRIS LAVA ב500 ש"ח.

פורסם (נערך)

לכולם יש מה שנכון, נכון

שלי נוסעים בחודש הבא.

תוכל בבקשה לכוון, היכן בתוך mbk נמכר המכשיר ההודי המצוין?

פורסם

שלום

שבלול, מה העלות של מכשיר כזה באיבי\אלי אם אין לי כרגע מישהו בחו"ל?

זה מכשיר אנדרואיד?

אתה אומר שהGPS שלו איכותי?

הוא בעל מעבד MTK כמו ברוב הסינים?

מה זאת אומרת

קומבו מחברת הסלולר?

מדוע אתה מזמין כל כך הרבה מכשירים סיניים?

סורי על החפירה :lol:

פורסם
שלום

שבלול, מה העלות של מכשיר כזה באיבי\אלי אם אין לי כרגע מישהו בחו"ל?

אין לי מושג, תבדוק, השם זה IRIS LAVA ויש לו מלא דגמים. אני מעריך שזה קצת יותר יקר מהמחירים בתאילנד.

זה מכשיר אנדרואיד?

כן, רגיל לחלוטין.

אתה אומר שהGPS שלו איכותי?

זהה באיכותו למותגים היקרים. עובד פרפקט.

הוא בעל מעבד MTK כמו ברוב הסינים?

האמת שאני לא זוכר אבל המכשיר הזה פשוט עובד מצוין. בטוח שיש פרטים בגוגל.

מה זאת אומרת

קומבו מחברת הסלולר?

זה אומר שבתאילנד יש חברות סלולר ואחת מהן מוכרת את הIRIS LAVA כמין חבילת קומבו כזו, אתה מקבל קופסה יפה עם המכשיר וכרטיס סים טעון באיזה 200 דקות. המכשיר מגיע מחברת הסלולר הגדולה ביותר בתאילנד כך שאתה יכול להיות רגוע לגבי איכותו. זה לא שסלקום יתחילו למכור JIAYU נגיד כי ברור מאליו שזה מכשיר פח זבל, מאידך הם ישמחו למכור מכשיר מסוג IRIS LAVA.

מדוע אתה מזמין כל כך הרבה מכשירים סיניים?

מחקר ופיתוח טכנולוגי

סורי על החפירה :lol:

123456

פורסם

אני עם ה JAIYU S3 כבר כמעט 4 חודשים, הזמנתי עוד 4 כאלו למשפחה, יכול להגיד שעובד מצוין, כולל GPS, והיחס תמורה-מחיר מבחינתי ממש ממש גבוה.

לא ברור לי על איזה איכות קליטה ואיכות שמע אתם מדברים, אלא אם זה משהו גרוע בצורה קיצונית לא הרגשתי הבדלים בין טלפונים שונים, ואני אודיופיל ברמה מסוימת.

• תוכן חדש...