Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, יש לי רכב שטח שאני נוסע בו הרבה בלילה ואני מעוניין לשים פנסי ערפל על גג הרכב, אני לא יודע איזה פנסים כדאי לשים ובאיזה עוצמה מומלץ, חשוב לי שהם יהיו חזקים

תודה לעוזרים

אני מחפש פנסים בסגנון הזה $_57.jpg

עריכה אחרונה על ידי talbin1212
פורסם (נערך)

נחמד יפה אבל תבדוק אם זה חוקי ומתאים לרכב, כי אסור להוסיף תאורה לרכב

אולי בשטח כן תוכל להשתמש בזה אבל בכביש זה יכול לסנוור נהגים חבל שתקבל דוחות על זה

** אם החלטת להתקין אל תדליק את זה בכביש אלא רק בשטח בלבד.

יש כמה גשרי תאורה כאלה חפש באייבי, ועדיף לד כדי שלא יצרוך הרבה חשמל ויעשה בעיות

עריכה אחרונה על ידי Tnc
פורסם

אוקי בקשר לחוק אם שוטר יראה שזה מותקן ברכב אני יקבל דוח כלשהו או רק אם אני יתפס מפעיל את זה אז אני יקבל דוח?

ומצאתי מלא מלא כאלה באיביי ואני לא יודע איזה לבחור זה מתחיל מ100 עד 300 שח ואני לא יודע איזה הכי כדאי אז אם מישהו יוכל להמלית לי על איזה כדאי ובאיזה עוצמה לבחור אני ישמח !

תודה מראש

פורסם (נערך)
אוקי בקשר לחוק אם שוטר יראה שזה מותקן ברכב אני יקבל דוח כלשהו או רק אם אני יתפס מפעיל את זה אז אני יקבל דוח?

ומצאתי מלא מלא כאלה באיביי ואני לא יודע איזה לבחור זה מתחיל מ100 עד 300 שח ואני לא יודע איזה הכי כדאי אז אם מישהו יוכל להמלית לי על איזה כדאי ובאיזה עוצמה לבחור אני ישמח !

תודה מראש

שוטר יתן לך דוח רק אם זה דולק, או שיפול עליך בוחן רכב משטרתי וימצא שההתקנה לא בטיחותית, כעיקרון רכבי שטח כן מתקינים דברים כאלה, עכשיו במידה והחלטת להתקין (וכמובן לא להדליק את זה לא בלילה ולא ביום בכבישים, רק בשטח) אז ההתקנה צריכה להיות מקצועית אתה יודע להתקין את זה? בצורה מקצועית כמובן

בשביל להמליץ לך תגיד לנו איזה אוטו יש לך ואם יש מקום להתקין דבר כזה, את חלקם אני חושב מתקינים על המסילות של הגגון או לחלופין אם יש הכנה לתאורה כזאת, (אם התגובה הבאה שלך היא "חשבתי לקדוח וכו'" שכח מזה ומהר)

שלח כמה לינקים שמצאת באייבי החל מ100 ועד 300 בתכלס זה תלוי ברוחב המקום שבו ניתן להתקין, קח מטר לך תמדוד ותחזיר תשובה

עריכה אחרונה על ידי Tnc
פורסם

קודם כל תודה על העזרה והתשובה המהירה, דבר שני הרכב שלי הוא רכב פרטי ישן מאד, מוגבה קצת שאני נוסע בו כמעט רק בשטח, מצאתי באיביי קישור טוב להרבה סוגי פנסים, איזה כדאי?

http://www.ebay.com/itm/18W-27W-36W-72W-120W-180W-240W-300W-LED-Work-Light-Bar-Driving-Lamp-Flood-Truck-/141659641175?pt=LH_DefaultDomain_15&var=&hash=item20fb929557

לגבי התקנה אני לא כל כך יודע איך להתקין אבל זה לא נשמע לי כל כך מסובך, יש משהו שכדאי שאני אדע מראש?

פורסם (נערך)
קודם כל תודה על העזרה והתשובה המהירה, דבר שני הרכב שלי הוא רכב פרטי ישן מאד, מוגבה קצת שאני נוסע בו כמעט רק בשטח, מצאתי באיביי קישור טוב להרבה סוגי פנסים, איזה כדאי?

http://www.ebay.com/itm/18W-27W-36W-72W-120W-180W-240W-300W-LED-Work-Light-Bar-Driving-Lamp-Flood-Truck-/141659641175?pt=LH_DefaultDomain_15&var=&hash=item20fb929557

לגבי התקנה אני לא כל כך יודע איך להתקין אבל זה לא נשמע לי כל כך מסובך, יש משהו שכדאי שאני אדע מראש?

אז אני חוזר, אם יש לך מקום מובנה להתקנה, מה טוב ומה נעים (וכמובן ידע בחשמל לרכב לדעת לאן לחבר את חיבורי החשמל)

אם אין לך מקום כזה, אז כמובן זה להתחיל עם לקדוח וכו' וצריך ידיים לזה וכמובן הבנה איך מבצעים התקנה כזאת, ולקדוח כמובן שאני מתכוון לקדוח על הגגון וכו' לעולם לא בגג הרכב עצמו, עדיף להשאיר את העבודה לבעל מקצוע, תנסה לפנות לבעלי מקצוע של רכבי שטח והתקנות, תתייעץ איתם לגבי התקנה בלבד בלי לקנות את החלק, אם המחיר יהיה גבוה (וכנראה שזה מה שיהיה..) במידה וצריך להתקין במקום שאין איפה להתקין, אז כנראה שתצטרך כבר לעשות חושבים כמה אתה נוסע בשטח בלילה בשביל הצעצוע הזה.

אבל אל תתייאש גש לרכב ותבדוק אם יש היכן להתקין ותמדוד את זה עם מטר.

אבל אם התייאשת, חכה יש לי עוד פתרון,

http://he.aliexpress.com/item/35-180W-Led-strobe-light-bar-12v-24v-Wireless-remote-control-Offroad-car-truck-ATV-SUV/32298067483.html

זה עם מגנט חזק שמתמגנט לרכב, חוקי? לא יודע.. עליך, מתחבר V12 עם שלט.

עריכה אחרונה על ידי Tnc
פורסם
אוקי בסדר, רק שאלה אחרונה מה הכוונה לגגון? מה ההבדל בין גגון לגג הרכב?

ההבדל הוא איפה יש מקום להתקין את זה

יש אחד מתקין ככה ויש ככה ויש ככה אבל בשביל זה תצטרך לקנות תושבות מתאימות וכו'

בהצלחה.

פורסם

פסי הלד האלה מגיעים עם תושבות.

אתה צריך לוודא שיש בהם חלר מהנורות בתאורת היצף וחלק בתאורה ממוקדת (ומרוחקת).

ההתקנה אינה חוקית בכל מקרה (כי התקנת פנסים אינה חוקית, אלא אם מדובר בשני פנסי ערפל נמוכים יותר מהאורות הראשיים) אבל ברכב שטח עוד לא ראיתי שרשמו דוחות. זה לא אומר שאם לא יחפשו אותך לא ירשמו. יש הרבה שמוכרים כאלה גם בארץ.

הטובים עולים 500 ומעלה.

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

הבנתי תודה רבה! רק רציתי לדעת איך אני מחבר את זה לחשמל, באופן ישיר למצבר או שאני צריך להוציא מהמצבר כבלים למתג ומהמתג להעביר כבלים לפנס? או שיש דרך אחרת?

• תוכן חדש...