Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

..."

הכשל, נזכיר, נבע מתכנון לקוי של מתג ההנעה. זה עובר ממצב מונע למצב אביזרים באופן ספונטני, וכתוצאה מכך מכבה את המנוע, תגבור ההגה והבלמים ומבטל את מערכות הבטיחות - למשל כריות האוויר...."

..."מספר ההרוגים העדכני, 124, גבוה משמעותית מכפי שטענו ב-GM בתחילה. היצרנית הצהירה בסמוך לפרסום הפרשה בשנה שעברה כי היא מעריכה שהתקלה הובילה למותם של 13 בני אדם בלבד"

..."בשימוע שנערך ליצרנית בקונגרס האמריקאי, נטען כי היצרנית ידעה על הכשל במשך קרוב לעשור לפני שפורסם, ומהנדסיה אף ניסו לתקנו בסתר מבלי ליידע את הרשויות או לבצע תיקון יזום במכוניות שכבר נעו על הכבישים"...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4679756,00.html

=================

נראה שאין הרבה דיון ציבורי על הפרשה הזו, למרות מס' ההרוגים המזעזע על רקע תקלה פשוטה.

יום אחד כשאפילו עשירית מזה יקרה ליצרן אחר, נניח סיני, תהיה חגיגה נאה, כך נראה לי.

The first one to get angry loses

פורסם

כל פעם שהנושא הזה עולה, זה מזכיר לי את הרעש שעשו בארה"ב על טויוטה.

האשימו אותם בהרג של אנשים, בתכנון לקוי ומה לא, אבל לפי מה שאני זוכר, הם יצאו חפים מפשע והתברר שהנהגים לא היו משהו...

כנראה שיש "מישהו" שמשקיט את העניין לעומת הרעש הגדול שעשו עם טויוטה.

• תוכן חדש...